Що жінка має знати про секс

    Існують деякі речі в сексі, про які жінка, можливо, може навіть не здогадуватися. Причому це може стосуватися як досвідчених жінок, так і ще не дуже досвідчених. Щоб отримувати від сексу виключно задоволення, слід знати всього декілька фактів, а також дотримуватися невеликих правил поведінки. Так Ваше інтимне життя завжди буде грати яскравими фарбами та радувати не тільки Вас саму, але і Вашого чоловіка!
 
    Що ж слід знати про секс?

     1. Секс для чоловіка - це природна фізіологічна потреба - така ж, як голод. Тому фахівці радять простіше ставитися до бурхливого інтимного життя чоловіка до Вас, а також інтересу до інших дівчат на перших порах вашого знайомства з ним. 
 
     2. Секс - це не маніпуляція чоловіком. Чоловік фізіологічно влаштований так, що при виникненні бажання його слід краще задовольнити. Поступіться коханій людині, навіть якщо у Вас немає сильного бажання зайнятися сексом. 
 
     3. Багато чоловіків сильно сором'язливі, що може бути непомітно зовні. Якщо Вам здається, що Ваш чоловік нудний в ліжку, то це може бути не від бідності фантазії. Можливо, чоловік просто соромиться розповісти Вам про свої еротичні фантазії або боїться Вас образити. Ймовірно, він тільки зрадіє, якщо Ви перша запропонуйте спробувати що-небудь новеньке під час інтимної близькості.
 
     4. Важливо пам'ятати, що якщо чоловік шукає серйозних стосунків, то його не в першу чергу цікавити Ваші зовнішність, вага і наскільки добре Ви пильнуєте моду. Якщо Ви сподобалися чоловікові, то він буде більш ніж задоволений Вашими маленькими грудьми, а целюліт і зайві складочки на боках він взагалі навряд чи помітить. Звичайно, це не означає, що Ви тепер можете не стежити за собою, однак комплексувати з приводу своєї зовнішності в ліжку точно не варто.
 
     5. Як би чоловік не храбрився і не показував себе досвідченим в сексі, на практиці в ліжку він може виявитися більш ніж сором'язливим. Не забувайте про це.
 
     6. За підсумками досліджень в середньому чоловікові необхідний секс 3-5 раз в тиждень. 
 
     7. Найстрашніше для будь-якого чоловіка, що може трапитися - це раптова неспроможність під час інтимної близькості з дівчиною. У випадку зі здоровим чоловіком таке відбувається в середньому в 12-17% випадків. Якщо таке трапилося з Вашим партнером, постарайтеся не акцентувати на цьому увагу, не шкодуйте його і ні в якому разі не жартуйте або смійтеся. Чоловік дуже гостро переживає такі речі.
Ось і все нехитрі правила в сексі, про які слід знати кожній жінці. Проявіть турботу про свого чоловіка, і ваш секс завжди буде по-справжньому чарівним і неймовірним!
 

     Інтернет-магазин «Амурчик» завжди також готовий допомогти перетворити секс в більш незабутні враження. У нашому магазині Ви зможете знайти все допоміжні засоби - від лубрикантів до ігор для пар. Також наші консультанти зможуть швидко і професійно допомогти Вам з вибором.

Амурчик

Відгуки

Що жінка має знати про секс (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Ekaterina

На практике доказано, что в большинстве случаев стестнительные мужчины творят чудеса в постеле! Чем больше молодой человек строит из себя мачо и хвастается своим богатым опытом на интимном фронте, тем вероятнее, что это всего лишь его фантазии. Мой бывший не раз уговаривал меня на секс втроем, решила согласиться - в итоге он оказался слегка лишним (расстерялся бедняга).

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Екатерина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)

Додати відгук про Що жінка має знати про секс, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка