День куніилінгусу або як правильно дарувати особливі солодощі

20 березня - міжнародний день щастя, а також французької мови, про які, швидше за все, мало хто знає. В цей же день відзначається ще одне цікаве і, без сумнівів, найпікантніше свято - день кунілінгусу. Для тих, кому це слово незнайоме: кунілінгус - це оральні пестощі клітора, вульви та входу в піхву. «Як мінет, тільки дівчині!» - скажуть відразу ж самі догадливі, але... ні. Кунілінгус вимагає і особливої підготовки, і особливих знань, щоб все пройшло добре і приємно для обох партнерів.

Отже 20 березня наближається. Ваша дівчина, можливо, особливо чекає цього дня, а може, і не чекає, але тоді - це відмінний привід зробити їй прекрасний сюрприз. Але як підготуватися? А в тому, що підготовка потрібна, не сумнівайтеся. По-перше, купіть їй торт - гарний такий, з вершками і по центру полуничкою прикрашений, щоб в її голову вже закралися думки про привід подарунка. Проведіть з нею вечір, обставте все романтично, як вона любить, подаруйте відповідний настрій. В ліжку не поспішайте. Дівчата люблять неквапливість і ніжність. Можете їй перед етапом з постіллю приготувати гарячу ванну з ніжною піною. Дівчата люблять чистоту, дуже люблять, а ще дуже турбуються про те, як все виглядає там, внизу - можливо, вона захоче привести себе в порядок і бути повністю готовою до незабутньої ночі.

День кунілінгусу або як правильно дарувати особливі солодощі - Chupa Chups

Почніть з попередніх ласк. Не обов'язково відразу приділяти увагу клітору і піхві - на жіночому тілі є безліч цікавих і чутливих місць. Пестьте спочатку пальцями. Ласки клітора рекомендується почати з кругових рухів мовою навколо нього - з такою собі прелюдії кунілінгусу. Не тисніть на саму горошину клітора, не поспішайте так, немов від Вашої швидкості швидше з'явиться збудження у дівчини. Клітор - дуже чутливе містечко і вимагає ніжності. Якщо дівчині буде приємно, Ви це легко зрозумієте. В іншому випадку, Ви тільки досягнете того, що її інтимна зона почервоніє і буде подразнена і болюча. Попередні ласки будуть не зайвими, якщо дівчині роблять кунілінгус вперше. А недосвідчена панянка може ще й перелякався, засоромився і перетворитися в сором'язливого Буратіно в ліжку. Так, оральні ласки клітора вимагають терпіння, але якщо все зробити правильно, то дівчина повною мірою оцінить Ваші старання і Ваше бажання подарувати їй задоволення.

День кунілінгусу або як правильно дарувати особливі солодощі - оральний лубрикант

Якщо Ви та Ваша дівчина вже все бачили в інтимному житті, скористайтеся позою 69. Так і чоловік зможе отримати вражаючу оральну стимуляцію від неї. Ще одна поза - коли дівчина сидить на обличчі партнера. У цьому випадку йому буде і зручно подарувати кунілінгус, і навіть зайти далі, роблячи проникнення в піхву язиком. Класична ж поза - коли дівчина зручно лежить на спині, розвівши широко ноги, а партнер влаштовується між ними.

Маленькі дрібниці можуть перетворити оральні ласки в ще більш захоплюючі відчуття. Скористайтеся оральним лубрикантом - це спеціально розроблена їстівна мастило, яка не тільки несе високо корисну функцію - зволожує шкіру, але і додає смаку і запаху. Для оральних ігор існують різноманітні їстівні крем-фарби для тіла, пудри та олії. І якщо вершки з торта, який Ви їй подарували, були з'їдені не всі... що ж, Ви знаєте, що робити! Всі спеціальні засоби для оральних ласк продаються в секс-шопі, безпечні для здоров'я, мають багатий вибір смаків і запахів. Повірте, Ваша дівчина оцінить таку серйозну підготовку з Вашого боку, і хто знає, що зможе подарувати та чим здивувати Вас у відповідь наступного разу!

Відгуки

День куніилінгусу або як правильно дарувати особливі солодощі (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про День куніилінгусу або як правильно дарувати особливі солодощі, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка