Рімінг: пікантна варіація на тему орального сексу

     Рімінг – вид сексуальних задоволень, який поєднує в собі все краще від оральних і анальних пестощів. Ріммінг є стимуляцію ануса і найближчих до нього зон за допомогою губ і язика партеру. Фізіологічних відмінностей в будові даної зони у чоловіків і жінок не існує, а отже, ніжні і ласкаві дотики в однаковій мірі порадують представників обох статей.
 
     Як правильно робити рімінг
 
     Рімінг – вид задоволень, який оточений помилками і міфами. Саме з цієї причини спробувати рімінг доводилося далеко не всім. Оригінальні орально-анальні задоволення – найкращий і самий незабутній подарунок для людини, пристрасть до якого підкріплена абсолютною довірою і величезною взаємною повагою. Щоб кохана людина оцінила Ваші старання гідно, важливо врахувати кілька нескладних правил при виконанні рімінга.
 
     Менше розмов. Рімінг – чи не єдиний вид ласк, обговорювати який стоїть по мінімуму. Довгі завчасні розмови і бесіди можуть мати зворотну збудливій дію. Переходити до рімінгу рекомендується після класичних оральних ласк, коли партнер досить розслаблений, збуджений і готовий до еротичних експериментів.
 
     Поступовість і добровільність. Незважаючи на те, що рімінг відноситься до пестощів, якими неможливо доставити фізичного дискомфорту, не варто забувати про психологічний комфорт обох партнерів. Приступаючи до рімінгу, необхідно уважно прислухатися до сигналів, що подаються тілом партнера: якщо нові ласки його бентежать або викликають неприємні емоції, рімінг краще відкласти до наступних інтимних зустрічей.
 
     Готовність до подальших експериментів. Оральні ласки анального отвору – кращий спосіб підготувати партнера до радощів анального сексу. З одного боку, ніжні і абсолютно не болючі дотики губ і язика допомагають сконцентруватися на своїх відчуттях і розкрити для себе усі можливості свого тіла. З іншого – отримане задоволення стане хорошим стимулом не зупинятися на досягнутому, включаючи анальні насолоди в щоденному секс-меню. Трохи фантазії і щире бажання подарувати коханій людині незабутні відчуття – ось головні складові успішних орально-анальних експериментів на радість обом.
 
     Придбати все необхідне для рімінгу запрошує секс-шоп Амурчик. Збуджуючі гелі, лубриканти, силіконові прокладки для оральних ласк і величезний вибір іграшок – все це чекає Вас у нас.

 

Відгуки

Рімінг: пікантна варіація на тему орального сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Рімінг: пікантна варіація на тему орального сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка