Ігри з холодом: як отримати задоволення у спекотні дні?

Під час спеки, так хочеться притиснути до себе щось холодне! Секс іграшки та охолоджувальні лубриканти стануть у пригоді! Ми написали для Вас коротенький екскурс по іграшках, які допоможуть охолодитися у літні дні.
Металеві іграшки

Металеві іграшки

Іграшки з металу — перше, що спадає на думку при розмові про іграшки, які тримають температуру. І це дійсно так! Анальні пробки, кульки та фалоімітатори зі сталі та алюмінію — дуже розповсюджений тип іграшок, тож під час пошуків іграшок. які врятують від спеки, варто придивлятись до таких. Вони бувають дуже різних форм та розмірів, тож Ви знайдете щось цікаве для себе у цьому різномаїтті.
Ось тільки декілька варіантів із можливих:
Іграшки зі скла

Іграшки зі скла

Перші уявлення про іграшки зі скла — крихкість та небезпечність уламків. Проте це не так, бо скляні іграшки зроблені з боросилікатного скла. Цей матеріал виготовляється з додаванням триоксиду бору, що робить його набагато міцнішим і здатним витримувати нагрівання та охолодження, на відміну від звичайного скла, до якого ми звикли.
Фалоімітатори, анальні пробки та вібратори зі скла також дуже добре тримають температуру. Але крім цього, скляні секс-іграшки приносять естетичну насолоду! Різні візерунки, пухирці та ребристість виблискують зовсім по-іншому, коли вони виконані зі скла. Ми маємо в асортименті іграшки, зроблені руками, тобто кожна іграшка буде унікальною! І ось лише декілька з них:

Як охолоджувати іграшки

Покладіть іграшку в миску з прохолодною (не льодяною) водою, дайте їй відпочити та адаптуватися до температури води. Під час застосування Ви можете знов і знов класти іграшку в воду, якщо вона нагріється. Крім того, Ви можете загорнути секс-іграшку в чисту тканину та поставити її в холодильник.
Важливо! Не кладіть іграшки у морозильну камеру, щоб запобігти травмуванню шкіри та слизової.
Лубриканти з охолодженням

З ефектом охолодження

Крім тих іграшок, які ми можемо завчасно охолодити, існує ще дещо, здатне врятувати нас від спеки. Лубриканти, гелі для стимуляції та бальзами для сосків також можуть мати ефект охолодження. Зазвичай інформація про це міститься у назві продукту та його описі. Такі види лубрикантів та гелів охолоджують та додають приємних відчуттів під час сексу та мастурбації. Серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що принесе максимальне задоволення:

Відгуки

Ігри з холодом: як отримати задоволення у спекотні дні? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ігри з холодом: як отримати задоволення у спекотні дні?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка