Еротичні ігри - гарний настрій для двох

      Еротичні ігри можуть вразити своєю різноманітністю. Такі ігри, як правило, все містять пікантні завдання різного ступеня жорсткості - від зовсім невинних і пустотливих до самих незвичайних секс-поз. Для чого можуть стати в пригоді еротичні ігри? Провести незабутньо вечір в парі, налаштуватися на пристрасний секс або ж допомогти особистому життю заграти новими фарбами, коли партнерам починає не вистачати чогось нового у стосунках.
 
      Одними з найвідоміших представників еротичних ігор є фанти. Фанти бувають в різних варіаціях, всі вони несуть оригінальну і веселу назву, яке і задає настрій гри - пустотливий, в ліжку, роздягання тощо. Фанти - це картки з завданням, тому основне правило гри у фанти - це виконувати завдання з карток. Як правило, картки діляться за кольорами - в залежності від цього, завдання різняться по жорсткості. Білі картки можуть задати настрій - легкі поцілунки, дотики або просто відповіді на питання. Чорні ж містять завдання з секс-позами - часто за участю бдсм, предметів і секс-іграшок. 
 
      Крім фант також варто приділити увагу й іншим іграм. Багато ігор також йдуть з набором карток із завданнями, де потрібно кидати кубики, а також грати фішками. Також це можуть бути ігри і без карт, але з набором секс-іграшок або допоміжних засобів - свічок, бондажа, предметів для створення романтичної атмосфери. Деяким ігор досить всього одного або двох кубиків, щоб спробувати нові дотики або пози під час сексу.
 
    Існують гри на роздягання, деякі з них буде ідеальні для рольових ігор, коли певний костюм задасть тему, а роздягання налаштує на інтимну близькість і більш яскраве продовження спільного проведення часу пари. Можна і вибрати гру на тривалий час, коли в неї можна грати, наприклад, протягом місяця. Для таких випадків підійдуть гри з плакатами або дошками, де потрібно кожен день відкривати нове вікно або прати покриття.
 
      Еротичні ігри не обов'язково пов'язані виключно з сексом, багато просто допоможуть цікаво провести час парі, підняти настрій і внести в особисте життя більше спільних і хороших спогадів. Секс-ігри також будуть непоганим помічником для пар, чиє спільне життя застоялося і вимагає нових відчуттів. В цьому випадку еротичні ігри - простий, легкий і приємний спосіб зробити так, щоб особисте життя партнерів заграла новими фарбами!

Амурчик

Відгуки

Еротичні ігри - гарний настрій для двох (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Сергей

Мне, например, очень нравится играть с женой в ролевые игры, особенно, когда она в роли студентки, которая не выучила предмет и пытается сдать экзамен любым способом. Также нравится вариант, когда она в роли учительницы, а я её ученик, которому за правильные ответы позволяют сделать или увидеть чтото интерессное. Интересно было бы попробовать какую-то сексуальную игру типа настольной.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Сергей.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Еротичні ігри - гарний настрій для двох, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка