Тантричний секс: задоволення і здоров'я

    Тантричний секс - це, якщо говорити просто, секс з максимальним вивільненням сексуальної енергії. Під час такого сексу обидва партнери отримують неймовірну насолоду, розчиняються в ньому, відчуваючи виключно максимальне блаженство. При цьому відчуття будуть легкими, яскравими світлими. Щоб уміти правильно займатися тантричним сексом, потрібна практика. 
 
 
      Тантричний секс досягається шляхом правильної підготовки і дихання, а також умінням управляти своїм оргазмом під час самого сексу. Насамперед, партнери сідають один навпроти одного, намагаючись досягти максимально розслаблення. Можна взятися за руки. І починають глибоко вдихати і видихати, намагаючись прибрати з себе всі хвилювання і досягти максимального спокою. При цьому потрібно представляти, що Ви немов би дихайте через статеві органи, зосередитися на відчуттях там. 

      Під час сексу також важлива неквапливість, слід навчитися відчувати сексуальну енергію, яка буде пронизувати Вас, а до моменту наближення оргазму слід зупинитися. Дуже важливо при тантричному сексі вміти управляти своїм оргазмом - іншими словами, контролювати стиснення своїх м'язів. Коли Ви відчуваєте наближення оргазму - припиніть займатися сексом, сядьте з партнером спина до спини та уявіть, що всю силу оргазму, що наближається Ви випускаєте з себе в вигляді чистої енергії. При достатньому досвіді Ви зможете досягти вищої точки екстазу.
 
      Щоб уміти контролювати свої м'язи, існує ряд різних вправ. Одне з них, досить просте - стискати та розслабляти м'язи промежини - від 100 до 200 разів. Такі вправи потрібно робити протягом дня 2-3 рази. Або 2-3 рази на день слід робити по 10 максимально сильних стискань м'язів, затримуючи напруга в них. На третій день варто в цьому випадку зробити собі відпочинок від вправ.
 
 
      Тантричний секс дозволяє досягти повного екстазу, максимального задоволення, при цьому такий вид сексу позитивно впливає на здоров'я. Досвідчені люди вміють досягати не тільки освіти, але правильно дихають, вміють максимально розслаблятися та отримують задоволення. А підготовча стадія є нічим іншим, як медитацією. 
 
      Тантричний секс - індійська практика, де тіло - це храм, який потрібно і важливо пізнавати, не соромлячись цього. Саме злягання вважається чимось прекрасним і корисним. Також під час сексу вивільняється величезна кількість внутрішньої енергії людини, яка піде виключно користь, якщо вміти правильно її розподіляти. Такий вид сексу ніколи не принесе шкоди та навпаки додасть в інтимне життя партнерів вир яскравих фарб і новизни.

Амурчик

Відгуки

Тантричний секс: задоволення і здоров'я (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Диана

Для нашего человека это все как китайская грамота. Ну кто способен остановиться прямо перед оргазмом и сесть к партнеру спиной? А не торопиться во время прелюдии и начала акта? Тантра - высший пилотаж интима, нам прежде чем ее практиковать надо бы повысить общий уровень сексуальной культуры, а многим мужчинам - научиться видеть в женщине человека, а не объект для разрядки.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Диана.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Тантричний секс: задоволення і здоров'я, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка