Іграшка в дорогу

    Якщо Ви їдете у відрядження або у відпустку і хочете, щоб Ваша поїздка залишилася незабутньою, то секс-іграшка буде відмінним в цьому помічником! Безліч інтимних іграшок мають невеликі розміри, ергономічні, працюють тихо і будуть зовсім непомітні в Вашому багажі. 
 
    Багато виробників в сфері секс-іграшок подбали, щоб їх продукція відповідала будь-яким можливим запитам клієнтів. Так, деякі вироби дійсно радують своїми розмірами, набором функцій - режимами роботи, а також водонепроникність. Такі іграшки безшумні, можуть використовуватися в душі або басейні або носитися під одягом абсолютно непомітно для оточуючих!
 
    Яка іграшка підійде в дорогу найкраще?
 
    Багато вібраторів, особливо, які відносяться до кліторальних, маленьких розмірів, з обтічною формою, але при цьому дуже якісно виконані. Такий вібратор буде зовсім непомітний навіть в самій маленькій дамській сумочці. Також існують вироби, що імітують свої зовнішнім виглядом помаду, забавну іграшку-звірка або пластикове тістечко. Дивлячись на такий вид, ніхто і не подумає, що іграшка з «сюрпризом». А Ви ж можете, усамітнившись, отримати задоволення без будь-якого дискомфорту.
 
      В дорогу підійдуть і вагінальні кульки - вони невеликі за розміром, займають зовсім мало місця, підійдуть для носіння під одягом, і ніхто цього і не помітить. Вагінальні кульки не вимагають особливого догляду, завжди будуть під рукою і готові, щоб ними скористалися.

      Чим керуватися при виборі іграшки в поїздку?
 
      Залежно від типу Вашої поїздки, звертайте увагу на розміри іграшки, на шумовий поріг її роботи, а також на спосіб догляду за нею після використання. Не варто брати з собою великий вібратор з кибершкіри - він займе багато місця і вимагає особливо бережливого догляду. Тоді як маленький кліторальний вібратор з якісного і міцного пластику досить обробити засобом для очищення секс-іграшок і промити в воді.
 
    Також важливо запастися з собою батарейками, засобом для очищення інтимних іграшок і хорошим лубрикантом. Так Ваша поїздка гарантовано буде хвилюючою і незабутньою!

Амурчик

Відгуки

Іграшка в дорогу (2 відгуків)
17.12.2018
5 - Сергій

Ви можете порадити щось для чоловіків?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Шановний Сергій.
Ми радимо обрати для своєї подорожі кишеньковий мастурбатор, такий як, наприклад, <a href="https://amurchik.ua/product/mastyrbator-super-stroker-v-assortimente">Super Stroker</a> або <a href="https://amurchik.ua/product/mastyrbator-love-lips-blow-ob-simulator-prozrachnii">Love Lips Blow Job Simulator</a>.
Дякуємо за звернення, гарного дня!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (2)
25.05.2017
5 - Ольга

У меня как раз есть такая маленькая дорожная игрушка, напоминающая по своей форме брелок. За такой и краснеть не придётся, если кто-то ненароком увидит. Но на самом деле брелок с сюрпризом и отлично стимулирует клитор. Места в сумочке не занимает, позволяет использовать его в любом удобном месте. Так что снять напряжение я могу в любое удобное для себя время.

Відгук був корисним? Так (7) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ольга.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)

Додати відгук про Іграшка в дорогу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка