Про кляпи без зайвих слів

Доки одні радісно затуляють своїм половинкам рота, інші можуть про це лише мріяти. В цьому немає нічого дивного, адже неможливість прямо промовити про свої бажання додає грі пікантності, а також дозволяє сконцентруватися на отриманні задоволення. Тому, певно, Ви не будете сперечатися, що приладдя для таких практик має бути належної якості та максимально безпечним!

І для тих, хто цікавиться БДСМ-тематикою, або планує додати її елементи до повсякденного сексуального життя, ми пропонуємо справжній гайд, за допомогою якого Ви зможете обрати для себе зручний та якісний аксесуар! 

Що треба знати?

Перш за все треба пам'ятати, що такі аксесуари є річчю інтимною, як зубна щітка. Якщо Ви плануєте користуватись кляпом з постійним партнером — це не буде проблемою, проте в інших випадках краще мати окремі інтимні іграшки, щоб бути впевненими в гігієнічності їх використання. І якщо Ваш партнер, підморгуючи оком виймає з нетрів шафки такий аксесуар, що може пам'ятати тепло губ його колишньої - не варто вірити розповідям про тотальну дезінфекцію.

А якщо у будь-кого з Вас є захворювання серця, судин, астма або епілепсія — від таких експериментів взагалі краще утриматись. Також до “чорного списку! потрапляють застуди, ГРЗ та вивих щелепи в минулому — такі події не минають без слідів, тому якщо Ви не полюбляєте раптові візити до травматолога, то краще бути обережними.

кляп-кулькаЯкщо зазирнути на полички магазинів для дорослих, Ви побачите безліч видів кляпів. Вони різняться за зовнішнім виглядом, матеріалами, призначенням. А також в залежності форми та діаметру робочої частини вони будуть більш зручними для тих, хто лише знайомиться з БДСМ, або навпаки — виявитися незручними.

Найкласичніший варіант — це кляпи-кульки. Вони зручні, універсальні, та підібрати саме такі аксесуари найпростіше. Головне тверезо обирати розмір! Для цього можна поекспериментувати — відкрити рота та знайти позицію, яка не надто навантажує щелепу. Таким чином Ви зможете приблизно визначити діаметр кульки, з якою Вам буде зручно. Також, обираючи кляп-кульку важливо звернути увагу, щоб він обов’язково мав отвори, а всередині був порожнім. Бажано звернути увагу також на матеріали — кульку Ви будете тримати зубами, тож варто потурбуватись про їхнє здоров’я. Обирайте пружні матеріали, такі як силікон.

Інша близька до кульок категорія — кляпи-фалоси, або інші подібні форми. Що стосується матеріалів — як і у випадку з класичними кляпами, матеріали щільно контактують з зубами. Тому варто потурбуватись і про комфорт, і про здоров’я. Заощадьте на візитах до стоматолога! А також треба враховувати довжину робочої частини, щоб в процесі одного з учасників не почало нудити.

Ще один популярний вид аксесуарів — це кляп-кільце. Зазвичай вони металічні, не затуляють рот щільно, проте не дають можливості говорити. Головна причина їхньої популярності — вони не заважають оральним пестощам.

Варто підготуватися

Якщо Ви надихнулися ідеєю привнести трохи БДСМ-романтики в секс, варто пам’ятати, що для того, щоб повноцінно отримувати задоволення від таких практик, обидва партнери мають відчувати близькість та довіру один до одного.

Ще одна річ, на яку треба вважати — це слина. Більшість кляпів разом з мовою відбере у Вас можливість ковтати зручно, або взагалі це робити. Тож Вас очікує багацько слини, і з цим варто змиритись. Саме тому кляп має бути з отвором — він одночасно дасть доступ до повітря та дозволить позбавитись зайвої рідини. Також треба пам’ятати, що людину з кляпом в роті ні в якому разі не можна вкладати на спину, бо вона страждатиме через надлишок слини в роті. Отже, якщо не хочете неприємних раптовостей — потурбуйтесь про безпеку.

Також, обираючи для себе подібні аксесуари, вважайте на те, наскільки складною є застібка. Як і інші елементи БДСМ, кляп може викликати певні незручності. І краще, щоб той, хто його носить мав можливість швидко зняти аксесуар. Особливо, якщо мова йде про Ваш перший кляп. Це особливо важливо, бо з таким додатком у ротовій порожнині стоп-слово вимовити просто неможливо. 

Безпека перш за все

Окрилені бажанням заощадити, деякі люди вигадують досить дивні способи затулити рота партнеру. В кращому випадку невдалі ідеї — це привод посміятись. Але необережність може призвести до трагедії. Утримайтесь від використання таких предметів, як кульки для пінг-понгу, або інші побутові предмети, що можуть здатися Вам відповідними за розміром або формою. Якщо вже дуже кортить - краще зав’язувати рот, а не пхати щось всередину. Наприклад, можна скласти шовкову хустинку декілька разів, щоб перетворити її на широку стрічку. Це дуже естетично, а процес зав’язування може бути дуже звабливим. А крім того, крізь таку пов’язку можна щось промовити, якщо в тому виникне потреба, а якщо вона не надто туга — хустинку не можна виплюнути.

Ще одна популярна ідея, яка виникає у багатьох — скотч. Але його не рекомендують використовувати для бондажу взагалі, а ми особисто додамо від себе пораду не клеїти ту стрічку на обличчя. Тому що волосся на ньому мають не лише чоловіки, а також й пані. Тому відчуття, яки Ви отримаєте, відриваючи похапцем скотч з вуст можна порівняти хіба що з епіляцією. А спеціальна липка стрічка з секс-шопу міцно приклеюється лише сама до себе, а від шкіри та волосся відокремлюється дуже просто! 

Відгуки

Про кляпи без зайвих слів (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Про кляпи без зайвих слів, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка