Що природньо, те не без оргазму

About orgasmОргазм - це кульмінація задоволення під час інтимної близькості. Чи замислювалися Ви коли-небудь, що приховує за собою це просте і приємне слово? Вихор відчуттів, вир пристрасті і море задоволення? Не тільки. Фізіологічні процеси, що відбуваються перед оргазмом і під час нього, можуть здивувати Вас, адже Ваше тіло - це неймовірно складний і цікавий механізм, в якому все продумано до найдрібніших подробиць. Чи замислювалися Ви, як виходить оргазм і що відбувається з Вашим організмом в цей момент? Давайте відкриємо завісу таємниці.

Раптовий оргазм не раптовий

Маловідомий факт, але оргазм можна отримати не тільки під час сексу. Навіть під час медитації або фізичних вправ в організмі можуть початися процеси, які можуть привести до оргазму. І в цьому немає нічого неприродного або лякаючого. Оргазм нерідко трапляється від перезбудження. Найцікавішим випадком можна по праву вважати оргазм під час пологів. Так, і таке трапляється.

Жіночий оргазмПригоди під час сну

Сон не перешкода для отримання задоволення. Навіть коли Ви бачите вже третю історію про польоти в космос, тіло продовжує відчувати. Найчастіше оргазми уві сні трапляються у хлопчиків-підлітків, що обумовлюється статевим дозріванням. У дівчат таке трапляється рідше, але в будь-який час дня або ночі.

Достатньо лиш легкого дотику

Дівчата можуть отримувати оргазм тільки від пестощів грудей. А найбільш чутлива точка на тілі жінки - це клітор, тому можна легко досягти піку насолоди без проникнення. І зовсім не дивно, що дівчина може побачити зірки на небі вже на стадії інтимної прелюдії.

Що таке оргазм?Імітація оргазму - факт, хоч ніхто і не зізнається

На жаль, але не всі можуть відчувати оргазм кожного разу. Хоча, це більше стосується жінок, ніж чоловіків. Але щоб не образити партнера, а іноді щоб ще більше збудити його, багато імітують оргазм. І секс від цього абсолютно не стане гірше. Є певний відсоток людей, який зовсім не може відчувати оргазм, і це обумовлюється індивідуальними особливостями їх організму. Що, однак, ніяк не впливає на чутливість під час близькості, щиру і бурхливу реакцію на дотики й любов партнера. Що дійсно важливо враховувати - оргазм навряд чи трапиться, якщо партнер або Ви сильно нервуєте, погано себе почуваєте, приймаєте таблетки, що впливають на збудливість і процеси в організмі, але це цілком можна виправити.

Спробуйте щось новеньке, і оргазм стане ближче

Науково доведено, що експерименти в інтимній близькості, інтерес до анального та орального сексу, використання інтимних іграшок і змазок допоможе наблизити оргазм. У кожної людини свій поріг чутливості. Як ми писали вище, деякі дівчата можуть прийти в екстаз навіть від ласки грудей, але деяким може знадобитися більше стимуляції. Різні види сексу і використання спеціальних іграшок допоможуть отримати набагато більше задоволення.

Як задоволення перетворюється на оргазм

Досить цікаво порівняти внутрішні реакції організму на інтимну стимуляцію у чоловіків і жінок. У кожного є свої чутливі місця, які Ваш партнер зможе вивчати тривалий час. Але що відбувається всередині Вас, коли Ви вже починаєте відчувати, що Ви десь в районі небес від задоволення?
 
У чоловіків збільшуються і максимально підіймаються яєчка, потовщується шкіра мошонки, збільшується простата, а в залозі Каупера виділяється еякулянт. Коли починається оргазм, одночасно запускається безліч процесів в насінних бульбашках, протоках, що виводять сперму, передміхуровій залозі та навіть в анальному сфінктері. За допомогою статевих і уретральних скорочень виводиться еякулянт і, власне, відбувається вже відома і зрозуміла всім еякуляція.
 
У жінок все трохи по-іншому - клітор розширюється і забирається під кліторальний капюшон, і при цьому збільшуються статеві губи. Приблизно дві третини внутрішньої частини піхви розширюються і подовжуються, а третина зовнішньої частини стає більш набряклою і жорсткою. Під час самого оргазму скорочення одночасно відбуваються у піхві, матці та областях поруч, що жінка відчуває особливо гостро і завдяки чому відчуває найнеймовірніші відчуття.

Відгуки

Що природньо, те не без оргазму (1 відгуків)
03.08.2018
5 - Katzenherz

Цікава стаття, давайте ще щось таке :)

Відгук був корисним? Так (8) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Шановн-а(-ий) Katzenherz.
Дякуємо за проявлену цікавість ;-)

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)

Додати відгук про Що природньо, те не без оргазму, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка