День Св. Валентина - свято, що пройшло століття

     Жителі Європи, починаючи з 20 століття, святкують День Св. Валентина, але навіть зараз для багатьох є таємницею передісторія появи такого романтичного приводу привітати близьку людину і порадувати його теплим словом.
 
     Згідно Золотій Легенді, за часів правління імператора Клавдія II в Римській імперії військові конфлікти не були в новинку. Це значно вплинуло на дисципліну в військах, і був виданий указ про заборону одруження солдатів до закінчення військових дій, адже імператор вважав, що вільний від сімейних уз чоловік буде сміливо боротися до смерті. Схвалення серед солдатів указ не зустрів, але серцю не накажеш, і всупереч усім заборонам, навіть під страхом покарання легіонери продовжували зустрічатися зі своїми партнерками.

     На щастя, з'явилася можливість обмінятися любовними листами і навіть таємно обвінчатися. У місті Терні знайшовся священик, для якого любовні узи були понад навіть найсуворіших законів і звали його Валентин.
Дізнавшись про настільки зухвале порушення указу імператор Клавдій наказав негайно стратити Валентина, щоб назавжди покласти край непослуху. Перебуваючи в ув'язненні в тюрмі, Валентин познайомився з донькою тюремника і шалено в неї закохався.
У день страти Валентина, як свідчить легенда, Валентин встиг передати своїй коханій записку з освідченням у коханні, підписану «Твій Валентин».
 
     Саме з цієї записки і з'явилася традиція відправляти один одному «валентинки».
День, в який священик Валентин був страчений, припав на свято в честь богині Юнони — покровительки всіх закоханих. Ось так і перетворився людський поголос про історію Валентина в легенду. 
 
     Знайдіть і Ви гарний, чуттєвий привід порадувати близьких в день Святого Валентина, адже зробити партнеру сюрприз — це зовсім не складно!
     У нашому магазині Ви з легкістю зможете підібрати парфуми з феромонами в якості невеликого сюрпризу, компактні кліторальні іграшки та безліч секс-іграшок для пар. 
 
     Амурчик — кращі секс-іграшки тільки для Вас!

 

Відгуки

День Св. Валентина - свято, що пройшло століття (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про День Св. Валентина - свято, що пройшло століття, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка