Японське мистецтво шібарі

     Навіть найякісніший і самий емоційний секс з часом втрачає свою гостроту і пікантність, через що партнери можуть відчувати відчуття незадоволеності і розчарування один в одному. Вирішенням стануть сміливі експерименти і незвичайні сексуальні техніки, оволодівши якими Ви назавжди забудете про те, що таке нудьга і повсякденність в Вашому ліжку.
 
     Шібарі – гаряче задоволення родом з Японії
 
     Крім класичних способів піти від банальності, таких, як рольові ігри, іграшки для дорослих і розширення географії місць для занять сексом, існують специфічні техніки, характерні для представників тих чи інших націй і народів. В Японії таким еротичним чарами вважається мистецтво Сібарі. Шібарі - техніка, обов'язковим атрибутом якої є пута і мотузки,   які домінуючий партнер використовує на свій розсуд щодо партнера, що підкоряється. Техніка шібарі, що є симбіозом класичного садо-мазо, БДСМ і еротичного фетишу, придбала величезну   популярність саме серед японців, так як жителі цієї країни підкреслено стримані в звичайному житті і часто зазнають труднощів з виразом своїх емоцій і почуттів.
 
     Чим порадує шібарі?
 
     Естетика – шібарі є технікою, яка передбачає десятки різних способів зв'язування. Деякі   з них не впливають на свободу рухів, інші повністю або частково обмежують партнера. У будь-якому випадку, вузли і мотузки на голому тілі не позбавлені певної естетики і обов'язково зацікавлять цінителів прекрасного. Також пов'язані моделі відмінно виходять на гарячих еротичних фото – запропонуйте партнерці спробувати себе в ролі моделі, і швидше за все, вона не відмовиться.
 
     Незвичайні відчуття – незважаючи на те, що шібарі передбачає використання цілком реальних товстих і жорстких мотузок, далеко не завжди метою зв'язування стає позбавлення одного з партнерів свободи рухів. Легке здавлювання і відчуття вузлів на шкірі дозволяють сконцентруватися на відчуттях обрисів власного тіла, відчути власну сексуальну привабливість і зосередитися на тому, як всередині народжується і зростає збудження.
 
     Яскраві сексуальні відчуття – знерухомлення і повне підпорядкування є одними з найпотужніших інструментів, за допомогою яких «жертва» може залишити власні сумніви і внутрішні заборони і цілком віддатися процесу. Шібарі може стати пікантною альтернативою садо-мазо ігор, які міцно увійшли в секс-раціон пар, що вважають за краще любов «з перчинкою». 
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» - освоюйте нові горизонти разом з нами
 
     Секс-шоп «Амурчик» славиться своїм величезним вибором товарів для дорослих і безліччю свіжих оригінальних ідей. Щоб допомогти Вам освоїти мистецтво шібарі, ми запропонуємо відповідну літературу, фотоматеріали і, звичайно ж, аксесуари найвищої якості.
 
     «Амурчик» - з нами здійсняться навіть ті мрії, про які Ви не визнавалися навіть собі.

 

Відгуки

Японське мистецтво шібарі (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Японське мистецтво шібарі, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка