Як зробити секс незабутнім?

     Регулярний і якісний секс для більшості дорослих здорових людей є найважливішою умовою не тільки позитивного ставлення до життя, але і гарного самопочуття. На жаль, є і ті, хто все ще не відкрив для себе всіх сексуальних насолод: незадоволеність робить людей дратівливими, неспокійними, схильними до стресу, а іноді і призводить до цілком реальних проблем зі здоров'ям.
Похвалитися 100% сексуальною сумісністю можуть далеко не всі пари. Зробити секс по-справжньому незабутнім дозволяють нескладні правила і щире бажання подолати існуючі проблеми.
 
     Настрій
 
     Головна умова гарного сексу – забути ненадовго про всі справи і проблеми, і присвятити себе тільки коханій людині. Розпочаті справи по дому, неготовий звіт та інші проблеми повинні залишитися за порогом Вашої спальні. Трохи витраченого часу не вплине на загальну картину, але отримане задоволення дозволить   зовсім інакше поставитися до того, що відбувається.
 
     Прелюдія
 
     Підготовка до сексу не менш важлива, ніж сам інтимний процес. Передчуття насолоди дарує не менш позитивних переживань, ніж безпосередньо заняття любов'ю, тому важливо грамотно організувати любовну прелюдію. Якою вона повинна бути – залежить від переваг партнерів: хтось любить ніжність, а комусь більше до душі ласки з перчинкою і вогником. У будь-якому випадку, переходити від прелюдії до сексу можна лише тоді, коли обидва учасники дії досить збуджені.
 
     Відхід від стереотипів
 
     Якими б не були Ваші уявлення про секс, важливо прислухатися до побажань Вашого партнера. Секс – не місце для умовностей і правил, адже головним завданням є отримання задоволення. Розслабившись і чесно обговоривши всі наявні у Вас і Вашого партнера побажання, Ви зможете досягти того рівня свободи, яка дозволить вам обом отримати від життя максимум. Нові пози і місця для занять любов'ю, іграшки і сексуальна білизна, рольові ігри та нетрадиційний секс – можливості для отримання яскравих задоволень необмежені.
 
     Бажання вдосконалюватися
 
     Навіть якщо Ви і Ваш партнер повністю задоволені якістю інтимного життя, це не привід зупинятися на досягнутому. Постійне вдосконалення і доповнення Вашого секс-меню новими пікантними стравами дозволяє зберегти гармонію і різноманітність в сексуальних відносинах навіть тих партнерів, які давно разом.
 
     Амурчик - інтернет-магазин, на сторінках якого можна придбати не тільки все необхідне для незабутнього сексу, але і відповідний настрій, а Ваше замовлення буде доставлено в максимально стислі терміни.

 

Відгуки

Як зробити секс незабутнім? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як зробити секс незабутнім?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка