Секс в упряжі - знайомство з пристебними фалоімітаторами

  Що тільки не вигадають пари, які бажають пристрасті та кохання! Сьогодні наша стаття буде присвячена фалоімітаторам, які можна пристебнути, та їх ролі в в сексуальному житті коханців.

      Ця тема, як ніколи буде актуальною для жінок,які надають перевагу жінкам. Так часто хочеться стати чоловіком, стати активною всім тілом, а не лише окремими частинами, та й користуватися вібратором і фалоімітатором стане виснажливим та довгим, особливо, коли задовольняєш когось-іншого. А так у Вас з'явиться чудова можливість зробити приємно як собі, так і партнерці. Також жінка може задовольнити і чоловіка, використовуючи такі сексуальні розваги як петінг, коли вона є активом та використовує страпон в анальному сексі з партнером. В будь-якому випадку від жіночого страпону жінка може як вагінальне, так і анальне задоволення.
 
     
 
 
 
 
    
      Також фалоімітатори які можна пристегнути (страпон) можуть знадобитися чоловікам, у яких проблеми з ерекцією або маленький розмір члена.Чоловічі страпони мають спеціальні отвори в трусах (труси з високоякісного латексу)або порожнину всередині самого старапона, яка є товстим засобом захисту,але з кращими розмірами.  
 
     Самі фалоімітатори виготовляються з високоякісної гуми, латексу або силіконового гелю, всі ці матеріали гіпоалергенні і не повинні викликати подразнень. змазки бажано використовувати на водній основі, якщо ви обрали страпон з латексу. Насправді,можна використовувати будь-які види змазки — анальні, оральніта вагінальні — обирайте: вони приємно пахнуть та не викликають подразнень шкіри!</div
 
     
     Ми можемо запропонувати Вам страпони:секс іграшка
 
- з ремінцями та без;
- з фалоімітаторами ззовні і всередині;
- з вібрацією та без;
- з вирізами для органів і без.
 
    Така сексуальна іграшка допоможе Вам не лише “осідлати”будь-якого партнера, але й додасть стосункам незабутніх почуттів. Комфорт у використанні плюс задоволення,яке отримує актив, надовго залишаться у Вашій пам'яті та нехай оновлюють її новими розвагами та спогадами!
 
Будьте активны и у Вас все получится!
 

 

Відгуки

Секс в упряжі - знайомство з пристебними фалоімітаторами (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс в упряжі - знайомство з пристебними фалоімітаторами, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка