Найновіші тренди в світі секс-іграшок 2023: що нового на ринку?

Індустрія секс іграшок не стоїть на місці, тому з кожним роком з'являється все більше нових брендів, виробників, а також сучасних лінійок вже відомих мастодонтів в інтимній сфері. Сфера розвивається, а конкуренція стає більш жорсткою, що й стимулює виробників розробляти нові, вдосконалені секс іграшки не тільки для перебування на плаву на секс-ринку, але й для викрадення Ваших сердець. Адже головна мета для інтимних брендів – задоволені користувачі, які в захваті від їхньої продукції. А оскільки на подвір'ї вже 2023 рік, який не став винятком для створення трендів та відкриття для нас нових брендів, то поспішаємо представити Вам круті новинки, які Ви вже можете знайти на просторах нашого інтернет-магазину.

Що нового приніс нам 2023?

Представляємо Вам новинки, які вже є у продажу та готові підкорити Ваші серця та ерогенні зони. У цій добірці на Вас чекають не тільки нові бренди, але й круті новинки від вже відомих виробників. Будьте в курсі всіх інтимних ноу-хау та ловіть хвилю оргазмів разом із нами.

UPKO – розкішний БДСМ у стилі люкс

UPKO

Почнемо з новинок, які нарешті дісталися і до нас. Серед таких виявився і шанхайський бренд UPKO, що функціонує на всесвітньому ринку лише кілька років. Хоча він і був відомий раніше, але особливої популярності в Україні він набув на початку 2023 року, коли активно увірвався в тренди і почав підкорювати своєю розкішшю та високою якістю. UPKO – це бренд, що спеціалізується на сфері БДСМ. Але надає виробник не просто БДСМ іграшки, а розкішні, вишукані та дорогі аксесуари класу Люкс. Бренд для особливих поціновувачів БДСМ практик та людей, для кого БДСМ – це спосіб життя. Тонка естетика та вишукані текстури аксесуарів від UPKO стирають стереотип про те, що БДСМ – це вульгарщина та збочення, а замість цих помилкових думок підштовхують до думки, що ця практика – естетичний та пристрасний прояв кохання, заснований на найдрібніших деталях і витонченості у кожному елементі. UPKO пропонує високу якість продукції, вишуканий стиль та справжню дорожнечу як у матеріалах, так і в роботі. Для створення своїх БДСМ шедеврів UPKO використовує шкіряні матеріали преміум-класу, які купує у другого за величиною постачальника Італії. Ці матеріали, як і сам стиль, використовуються люксовими світовими брендами, одним з яких виступає GIVENCHY.

UPKO

Одним із перших хітів бренду виступив розкішний кляп Rose Ball Gag з колекції Doll, розроблений з 3D-моделюванням та використанням преміального силікону, а вже потім у хід пішли й усі інші БДСМ елементи, необхідні для гарячих та пристрасних секс ігор. Так, серед стильних аксесуарів від UPKO у нас Ви можете знайти:

UPKO

HUEMAN - Ваш путівник до зірок

Hueman

Новий бренд Hueman – це чудовий спосіб дослідити цілу галактику своїх ерогенних зон. Чи готові Ви до подорожі до зірок? Ось Hueman завжди готовий провести вражаючу екскурсію інтимними просторами у пошуках космічних відчуттів та позаземного досвіду. Колекція секс іграшок Hueman - це унікальні інтимні вироби як для чоловіків, так і для жінок, розроблені в космічному стилі з максимальною увагою до деталей, ліній, форм та мінімалістичної естетики. Особливо бренд сподобається любителям анальної стимуляції, адже в лінійці представлений широкий спектр секс іграшок для даного виду задоволення: анальні пробки, вібратори, вібростимулятори простати.

Є також і секс іграшки для спільного задоволення, наприклад, ерекційні кільця, які дозволять продовжити статевий акт і подарувати додаткову стимуляцію партнерці під час сексу.

Hueman

Колекція Hueman – найкращий спосіб вийти за рамки та пізнати таємницю інтимного всесвіту. Отримайте нескінченне задоволення від цієї космічної подорожі у світ сексу.

WOOOMY – барвистий шлях до задоволення

Новий бренд Wooomy прийшов в Україну прямісінько з гарячої Іспанії, щоб підкорювати і жінок, і чоловіків своїми барвистими девайсами для різного виду стимуляції. Бренд надає широкий асортимент якісних секс іграшок, які зможуть запам'ятатися не лише своїми яскравими кольорами, а й чудовим функціоналом. Серед безлічі представлених інтимних виробів від Wooomy Ви зможете знайти саме те, що даруватиме Вам казкову насолоду раз на раз. Асортимент іспанського бренду досить великий, тому для замовлення доступні: вібратори, вакуумні стимулятори (симулятори орального сексу), фалоімітатори, анальні пробки, ерекційні кільця (з вібрацією і без), rabbit-вібратори, мастурбатори тощо. Для любителів більш натуралістичних секс іграшок на сайті Ви зможете знайти і реалістичні фалоімітатори, і штучні вагіни. Впустіть шматочок гарячої Іспанії до себе у спальню!

Wooomy

KNIGHT JENAY - концептуальний бренд із лицарським духом Середньовіччя

Оригінальний новий бренд, який поки що надав лише 3 круті секс іграшки. Хоч і мало, але інтригуючий початок покладений. Будемо з нетерпінням чекати на нові концептуальні шедеври від бренду родом з провінції Гуандун. Ну а поки що, пропонуємо ознайомитись із самим брендом, концепцією та оригінальною продукцією. Як вказує сам бренд, Knight Jenay натхненний фемінізмом нової ери і наповнений лицарським духом Середньовіччя. Головна мета бренду - розкрити весь сексуальний досвід, показати всі можливості задоволення, які доступні жінкам і позбавити від кайданів сором'язливості і невпевненості, дозволивши за допомогою секс іграшок звільнити свою сексуальність і дотримуватися внутрішніх бажань. Дозвольте собі бути слабкою або сильною, гарячою або холодною, кокетливою або строгою, ніжною або грубою. В обладунках кохання Ви можете бути будь-ким, навіть лицарем, який бере ініціативу в сексі в свої руки. Слухайте свої бажання та насолоджуйтесь, а допоможуть досягти бажаного Вам вібратори Knight Jenay.

 

KNIGHT JENAY

Новинки вже відомих брендів

LOVENSE - новинки для любителів яскравих відчуттів

Наприкінці 2022 року популярний і відомий багатьом бренд Lovense випустив 3 круті новинки, які не втрачають своєї популярності і в 2023 році. Серед них:

Lovense

SHUNGA – не інтимною косметикою єдиною

Бренд, який раніше був відомий усім як виробник якісної інтимної косметики (масажних засобів, лубрикантів, інтимних засобів для ванни та душу тощо) нещодавно представив нову лінійку інтимних стимуляторів, створених для задоволення потреб усіх жінок. Такий несподіваний хід підняв планку Shunga і відніс бренд прямо в тренди, адже секс іграшки з нової колекції спроектовані з особливою елегантністю та розкішшю, на яку заслуговує кожна жінка. Вібратори Shunga відповідають усім вимогам жінок як з точки зору роботи (ергономіки, вібрації, якості), так і задоволення. З такими ексклюзивними секс іграшками з вишуканим дизайном Ви швидко перейдете до пристрасної кульмінації збудження і відчуєте яскравий оргазм.

Shunga

SATISFYER - лінійка вібраторів Air Pump з індивідуально регульованим розміром

Німецький бренд Satisfyer представлення не потребує вже останні кілька років, адже це один з улюблених брендів жінок по всьому світу. Але і вони, незважаючи на свою популярність, не збираються зупинятися на досягнутому і досить часто випускають новинки вакуумних стимуляторів, які вражають своїми формами та роботою. Але зараз справа піде не про симулятори орального сексу з ефектом всмоктування, а про оригінальні вібратори, які надійшли до нас зовсім нещодавно. Йтиметься про вібратори з технологією Air Pump, а якщо простіше - про вібратори з ефектом надування (збільшення) робочого стовбура. Лінійка вібраторів з Air Pump – це чудове поєднання якісної вібростимуляції та чуттєвої стимуляції за допомогою збільшення діаметра секс іграшки. Головна фішка в тому, що регулюєте збільшення стовбура тільки Ви і тільки тоді, коли будете готові подарувати собі яскраве відчуття наповненості та приємний тиск на вагінальні або анальні стінки. Із секс іграшками Air Pump Вам буде доступне неймовірне відчуття того, як прямо всередині Вас росте вібратор і чуттєво зачіпає всі ерогенні зони на шляху. Ну і, звичайно ж, всі можливості вібраторів від Satisfyer також збережені: різні режими вібрації, круті ергономічні форми, синхронізація з телефоном тощо.

P.S. Satisfyer на щорічній престижній премії XBIZ Awards 2023 був відзначений одразу у двох номінаціях: за найкращу упаковку та як найкраща міжнародна компанія року.

SATISFYER

LOVE TO LOVE - не наздогнати новинки

Французький бренд секс іграшок Love To Love останнім часом дуже радує крутими новинками, які захоплюють різноманітні види стимуляції та способи отримання задоволення. Місія бренду – демократизувати доступ до задоволення та створити колекції, адаптовані для різних сексуальних практик. З вібраторами Love To Love Ви завжди зможете знайти щось для себе та відкрити ту стежку, яка приведе Вас до насолоди. Революція любові та сексу Love To Love вже почалася, а тому слідуйте за своїм задоволенням разом із секс іграшками бренду. Love To Love доведе, що пристрасними французькими бувають не лише поцілунки.

LOVE TO LOVE

SVAKOM також не з порожніми руками

Почнемо з того, що американський бренд Svakom на щорічній премії XBIZ Awards 2023 гордо забрав нагороду "Люксовий бренд року". Це престижна премія, яка щороку проходить в індустрії розваг для дорослих та здобути в ній нагороду – це означає отримати заслужене визнання з маркою високої якості. Svakom славиться своїми преміальними матеріалами, інтелектуальними режимами роботи, неймовірним дизайном та якісною стимуляцією будь-яких ерогенних зон. Так, серед новинок бренду виступають найрізноманітніші іграшки: симулятори орального сексу (вакуумні стимулятори Svakom), чоловічі мастурбатори Svakom, вібратори Svakom для точки G, віброкільця для члена Svakom тощо.

SVAKOM

Мастурбатори KOKOS як чудова альтернатива секс лялькам

Корейський бренд Kokos також не поступається новинками своїх мастурбаторів і щоразу радує чоловіків новим витвором мистецтва, не інакше. 2023 року реалістичні мастурбатори Kokos будуть як ніколи в тренді, адже знову набирають популярності секс-ляльки. Але секс-ляльки не надувні та доступні кожному, а сучасні надреалістичні дами, виготовлені у точній копії справжньої жінки та які повністю замінюють реальних людей. Зрозуміло, такі роботи доступні зовсім не кожному, адже далеко не всі готові викласти за один раз кілька сотень тисяч. Та й таку високоякісну секс-ляльку і знайти не так просто, не те, що замовити. А тому, охочим отримати максимально реалістичні відчуття та насолодитися пікантним виглядом допоможуть якраз мастурбатори Kokos. Деякі моделі настільки натуралістичні як на вигляд, так і на дотик, що якщо заплющити очі, то можна зовсім забути, що секс ігри відбуваються не зі справжньою людиною, а з лялькою. До того ж, Kokos спеціалізується на створенні естетичних мастурбаторів, які легко можуть претендувати на звання “витвір мистецтва”. Корейський бренд Kokos – чудова альтернатива секс-лялькам.

KOKOS

Відгуки

Найновіші тренди в світі секс-іграшок 2023: що нового на ринку? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Найновіші тренди в світі секс-іграшок 2023: що нового на ринку?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка