Що таке феляція?

     Феляція — вид оральних ласк, коли пеніс знаходиться в стані спокою, і всі дії здійснюються тільки з боку дівчини. Фелляції можна навчитися і заздалегідь на фалоімітаторі. Як правило, все залежить від досвідченості дівчини.

     Феляція навіть зараз часто вважається чимось дуже непристойним, але в парах, де стосунки тривають вже довго і міцно, такий вид забави цілком практикується. За опитуваннями, феляція дійсно практикується частіше в міцних парах, ніж при випадкових зв'язках. І останнім часом серед молоді орально-генітальні ласки вже перестають вважатися такими вже ганебними.

     Базовий рівень феляції — це коли чоловік лежить, розслабившись, а дівчина поруч з ним стимулює ротом пеніс. При відсутності великого досвіду у дівчини рекомендується піджати губи так, щоб закрити зуби, так як випадкове дряпання статевого органу може викликати дискомфорт і тільки неприємні відчуття. Також невелика корисна порада — спробувати «крила метелика». У парі сантиметрів від головки пеніса є невелика складочка шкіри, яка називається «корона» - це місце вважається самим чутливим на чоловічому статевому органі. Якщо дівчина проведе язиком по цій складці, потім по всій довжині пеніса до низу і назад вгору до «корони», чоловікові будуть забезпечені ні з чим не порівнянні яскраві відчуття.

     Багато досвідчених в оральних ласках дівчата додають солодкі доповнення при феляції — використовують солодкий крем або вершки.

     Однак хочемо зауважити, що феляція — не тільки ласки пеніса. Для більшого збудження чоловіка можна додати і ласки інших його чутливих місць. Гладьте його тіло, досліджуйте, і Ви зможете бути впевнені, що байдужим чоловік вже точно не залишиться.

     В нашому інтернет-магазині «Амурчик» Ви зможете знайти гарний вибір оральных лубрикантів, а також їстівних засобів для оральних ласк. Ви зможете підібрати саме той смак, який Вам більше подобається. Оральні лубриканти мають не тільки приємні смаки, але і ароматизовані. Також існують нейтральні оральні лубриканти — без смаку, запаху і кольору.

     Пробуйте нове в Ваших відносинах і пам'ятайте, що немає нічого ганебного в тому, щоб прагнути принести один одному більше задоволення!

 

Відгуки

Що таке феляція? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Що таке феляція?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка