Правила анального сексу

     Анальний секс – один з найбільш пікантних і інтригуючих сексуальних делікатесів, здатних внести різноманітність і стати прикрасою Вашого еротичного меню. Існує перелік правил, на які необхідно орієнтуватися кожному, хто мріє освоїти техніку анального сексу.
 
     Правило №1
 
     Рішення про проведення анальних експериментів має бути обопільним. Найчастіше ініціатором анального сексу є чоловік, дівчата ж ставляться до ідеї урізноманітнити інтимне життя таким чином трохи стриманіше. Щоб анальний секс приніс радість, а не залишив негативні враження, дуже важлива згода обох партнерів. Якщо один з партнерів сумнівається, то ніжні й делікатні експерименти допоможуть йому зважитися на відповідальний крок. Невеликі анальні пробки не причинять ніякого дискомфорту і допоможуть відчути частину сексуальних задоволень, які здатний подарувати анальний секс. Якщо ж один з партнерів налаштований категорично проти анальних пестощів, краще залишити спроби схилити його до анального сексу іншим разом.
 
     Правило №2
 
     Підготовка до анального сексу є запорукою отримання задоволення обома партнерами. &Nbsp; Мова зараз йде не про обов'язкову для анальних пестощів гігієнічну підготовцу, а про підготовку психологічну. Для успішного і обопільно приємного анального проникнення дуже важливо повністю розслабитися і налаштуватися на еротичну хвилю. Довга прелюдія з оральними ласками стане ідеальним початком і створить грунт для подальших анальних утіх.
 
     Правило №3
 
     Зважаючи на особливості анатомічної будови ануса, його сексуальна стимуляція неможлива без додаткового змащення. Так як природного зволоження дана частина тіла не виділяє, на допомогу прийдутьанальні лубриканти з асортименту секс-шопа.

     Правило №4
 
     Поспіх і нестриманість – головні вороги якісного анального сексу. Любов даного типу не терпить різких рухів і спроб форсувати події. Кожен міліметр проникнення повинен відчуватися обома учасниками в повній мірі, а кожний новий рух бути узгодженим. Найменший дискомфорт є приводом припинити підкорення незвіданого і переключитися на більш традиційні види отримання задоволення.

     Правило №5
 
     Поступовість – запорука успішного освоєння анального сексу. Багатьох новачків на даному терені лякає перспектива введення в пряму кишку предмета настільки солідних розмірів, як чоловічий статевий член. Якщо справа йде саме так, починати краще з менш габаритних предметів, поступово закріплюючи успіх і збільшуючи розміри. Ідеально підійдуть для регулярних приємних тренувань анальні розширювачі - предмети, які вводяться в задній прохід, а після введення збільшуються в своєму обсязі за рахунок повітря, що накачується усередину. Такі ігри не тільки дозволять привчити тіло до навантаження даного типу, а й доставлять масу задоволення.
 
     Правило №6
 
     Помилково припускати, що анальний секс зводиться до набору звичних рухів тіла, прикладених до незвичайного місця. Не соромтеся виявляти фантазію і експериментувати. Відчути всю гаму відчуттів і отримати максимум задоволення від анальних ласк допоможуть еротичні іграшки, створені спеціально для цього. В асортименті сучасних магазинів для дорослих представлений величезний вибір предметів, які допоможуть зробити секс з тильного боку цікавим і ще більш приємним: анальні кульки, анальні ланцюжки, анальні вібропулі   - ідей для експериментів існує безліч.
 
     Правило №7
 
     Анальний секс – це всього лише один із способів отримання задоволення. Яким би бажаним і привабливим для Вас він не був, важливо пам'ятати про почуття партнера і його комфорт. Тільки любов, ніжність і вміння йти на компроміс допоможуть Вам побудувати гармонійні відносини, в яких не буде місця сорому і сексуальним табу.

 

Відгуки

Правила анального сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Правила анального сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка