Техніка глибокого мінета: як задовольнити чоловіка?

    Техніка глибокого мінета — вірний спосіб завоювати чоловіка назавжди. Такий подарунок буде для Вашого обранця найдорожчим. Однак зробити правильно і так, щоб задоволення отримали обидва партнери, спочатку буде не так просто. 
 
    Суть мінету в тому, щоб дозволити ввести статевий орган Вашого партнера в рот на всю глибину, тобто в горло. Від такого виду сексу задоволення можуть отримати і він, і вона за умови, що все буде зроблено правильно.
 
глибокий мінет
 
    Перед освоєнням техніки глибокого мінета треба навчитися робити простий мінет. У таких випадках головна проблема, яка може встати перед дівчиною — це блювотний рефлекс. З незвички буде досить складно розслабитися і все зробити правильно. 
 
    Для початку варто потренуватися на фалоімітаторі невеликого розміру, спробувати максимально розслабитися і не забути набрати більше повітря, так як дихання може збитися. Згодом можна перейти і до іграшок більшого розміру.
 
    Слина — досить гарне змащення, однак якщо її буде недостатньо, можна скористатися оральними лубрикантами. Для початку варто скористатися такими засобами без смаку і запаху, щоб не відволікатися. Надалі ж Вам відкриються величезні можливості для експериментів.
 
    При тренуванні і в подальшому при мінеті язик краще висунути або закатати під нижню губу. Також рекомендується, щоб рот і горло знаходилися на одній лінії — це полегшить Вам завдання і дасть більше простору для чоловічого статевого органу. Для цього можна встати, наприклад, на карачки.
 
    Тренуватися можна і зі своїм хлопцем, якщо він буде не проти. Але на початковому етапі процесом варто керувати дівчині — наприклад, перебуваючи зверху, так, щоб хлопець не підштовхував. Надалі ж контроль мінету можна надати і своєму партнерові. І так само можна буде пробувати нові пози і експериментувати, як Вам заманеться.
 
    Глибокий мінет — це горловий мінет. Після тренувань Ви поступово навчитеся розслаблювати горло і м'язи і отримувати задоволення нарівні зі своїм обранцем. На початку на тренування можна відводити 10-15 хвилин, чергуючи горловий мінет зі звичайним. Чим більше тренувань — тим швидше буде результат.
 
    Вищим пілотажем вважається «Королівський мінет» - коли дівчина заковтує не тільки всю довжину пеніса, але і може дістати язиком до мошонки. Дозвольте своєму партнерові відчути себе особливим, адже такий подарунок буде дійсно королівським.

 

Відгуки

Техніка глибокого мінета: як задовольнити чоловіка? (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Наталья

Техникой глубокого минета мне давно хотелось овладеть(хотелось мужа удивить), ноя не знала , как правильно его делать. Пробовала разные варианты, так сказать, как мне казалось, что это правильно. Прочитав статью в которой все подробно описано, немного потренировавшись у меня все получилось. Муж был просто ошеломлен и получил неземное удовольствие. При этом и я тоже от его возбуждения испытала оргазм.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Наталья.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Техніка глибокого мінета: як задовольнити чоловіка?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка