Ануслінг, анілінгус: кому? як? навіщо?

     Серед безлічі існуючих сексуальних практик ануслінг представляється одним з найбільш незвичайних і найпривабливіших для досвідчених секс-гурманів. Суть ануслінгу полягає в стимуляції зони навколо ануса язиком і губами – такі дотики доставляють неймовірне задоволення і збагачують палітру випробуваних раніше сексуальних задоволень.
 
     У чому переваги ануслінгу?
 
     Анальні задоволення доступні представникам обох статей: в районі анального отвору і в прямій кишці сконцентрована величезна кількість нервових закінчень. Їх стимуляція дарує яскраві враження, які за своєю природою не схожі ні на які інші відчуття сексуального характеру. При анілінгусі виключені неприємні різкі відчуття, адже м'яка і дбайлива стимуляція проводиться за допомогою найніжнішого органу - язика. 
Заняття ануслінгом можуть стати частиною неповторної любовної прелюдії, а можуть виступати в якості самостійного статевого акту – все залежить від настрою і почуттів у партнерів.
 
     Хто може насолоджуватися рімінгом?
 
     Анілінгус доступний самим різним парам, незалежно від статі партнера. Рімінг активно практикують як гетеросексуальні, так і одностатеві пари – ануслінг міцно входить в інтимне меню всіх, хто одного разу спробував даний вид задоволень. У гетеросексуальних парах обидва партнери можуть виступати як ведучими, так і відомими. Чоловіки, котрі доставляють інтимне задоволення своїм партнеркам, збуджуються вже від одного тільки хвилюючого виду перед їх очами. Дівчатам, напевно, сподобається ідея примірити на себе активну роль і принести своєму чоловіку задоволення, яке йому навряд чи доводилося відчувати раніше. 
 
     Як підготуватися до ануслінгу?
 
     Ретельна підготовка до ануслінгу є запорукою якісного нетрадиційного сексу і гарантією отримання від нього задоволення. 
В першу чергу необхідно узгодити майбутній експеримент з партнером – анілінгусом слід займатися тільки тим парам, в яких панує абсолютна безумовна довіра між партнерами.
 
     Максимум уваги слід приділити гігієні статевих органів: абсолютна чистота тіла стане джерелом впевненості в собі і не завдасть неприємних сюрпризів партнеру. Неголеність різного ступеня при рімінгу неприпустима, тому заздалегідь подбайте про видалення волосся в інтимній зоні. Нарешті, не зайвим буде подбати і про лубриант, який може знадобитися в разі, якщо після анулінгуса закохані вирішать перейти досправжнього анального сексу.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» запрошує всіх поціновувачів неповторних відчуттів підібрати в асортименті секс-шопу все необхідне для анілінгуса та інших видів сексу.

 

Відгуки

Ануслінг, анілінгус: кому? як? навіщо? (2 відгуків)
19.06.2019
5 - Вовик

Мне жена во время секса практически всегда делает анилингус, начинает с минета и плавно переходит к попе. Но ласкать свою попку категорически отказывается. Даже не знаю что мне делать, очень хочется сделать и ей приятно, но она в отказе. Помогите пожалуйста советом, заранее благодарен!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Вовик.
В первую очередь, Вам следует обсудить свои желания с партнершей и выяснить, почему она отказывается от такого типа игр. Возможно, у нее был неприятный опыт в прошлом - в таком случае нужен очень деликатный подход. Правильный диалог поможет подготовиться к анальным играм, а хорошо подобранный лубрикант - сделать ласки мягкими и приятными.
Для того, чтобы подобрать наилучший вариант лубриканта, обратитесь к нам в онлайн-чат или по телефону 044-359-05-93.
Спасибо Вам за проявленный интерес!)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
24.05.2017
5 - Алена

Анилингус мы с моим партнером стали практиковать недавно, и я жалею о том, что мы не испробовали этот вид сексуальных техник ранее! Это очень приятный и незабываемый опыт! При этом можно доставлять удовольствие друг другу поочередно. Анилингус - хорошая прелюдия как к анальнму, так и к обычному сексу. Главное в этом деле - хорошо подготовиться с точки зрения гигиены, хотя, конечно, это должно быть само собой разумеющимся всегда.

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Алена.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (1)

Додати відгук про Ануслінг, анілінгус: кому? як? навіщо?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка