Фут-фістинг - що слід знати

Доторкніться до прекрасного...

Думаєте знаєте все про секс? Можливо навіть чули про фістинг і розумієте, що, до чого, куди і навіщо? Тоді прийшов час Вас дивувати незвичайними практиками отримання сексуального задоволення! Задоволення за допомогою ніг або ж фут-фістинг, як Вам таке? Якщо звучить інтригуюче і заманливо, а може бути навіть лякаюче і незвичайно, то в будь-якому випадку Вам потрібно дізнатися, що це за пікантна процедура. Про це ми Вам і розповімо.

Фут-фістингФут-фістинг - це вид сексуальних практик, під час яких стимуляція здійснюється за допомогою ступні. Іншими словами, ноги використовуються не зовсім за призначенням, так би мовити. У цій справі ступні призначені зовсім не для ходьби або пересування, адже вони будуть зайняті куди більш пікантними справами. Простіше сказати, ступня вводиться в піхву або анус. Фут-фістинг - інтригуюча процедура стимуляції як для пари, так і соло. В основному, звичайно ж, займатися подібними сексуальними витівками слід в парі та для задоволення партнера. Але якщо Ви здатні скрутитися в позу зю, закинути ногу за вухо або ж є практикуючим майстром йоги, то задовольнитися поодинці Вам не складе великих труднощів і зусиль. 

Фут-фістинг належить до жорсткішого рівня стимуляції та свого роду БДСМ. Дана практика вимагає особливих обов'язкових знань, які необхідні для правильного і безпечного здійснення незвичайних сексуальних бажань. В іншому випадку, можливі нанесення партнеру серйозних внутрішніх ушкоджень і поява неприємних хвороб в майбутньому.

Що слід знати про фут-фістінг?

Зважившись попрактикувати фут-фістинг, приготуйтеся до того, що Вам необхідно буде вводити ступню в піхву або анус. Ролі в цій справі можуть бути найрізноманітнішими. Жінка - пасив, чоловік - актив: чоловік вводить ступню в піхву або анус дівчини. Чоловік - пасив, жінка - актив: якщо вже хлопець захотів випробувати "якого воно це пікантне справа", то пара міняється місцями. 

Фут-фістингПо-перше, Ваш партер повинен бути готовий до незвичайної та жорсткої стимуляції. До того ж бажано, щоб людина мала вже досвід в сексуальних відносинах, а вже краще, якщо і в самому фістингу. Вузькі піхва та анус просто не дадуть ввести туди цілу ступню, і Ви ризикуєте тільки нашкодити здоров'ю своєї другої половинки. Тому важливо знати, що тіло Вашої коханої або коханого готове до таких експериментів.

По-друге, обов'язково користуйтеся дуже якісною змазкою. Не шкодуйте і використовуйте достатню дозу лубриканта, адже від кількості змащуючої речовини залежить, якими будуть Ваші відчуття від процесу стимуляції. Для анальних ігор існують спеціальні засоби для полегшення відчуттів і зниження дискомфорту. Навіть якщо піхву дівчини виділяє достатню кількість природної змазки, все одно користуйтеся лубрикантом. У випадку з анальною стимуляцією - це тим більш обов'язково.

По-третє, в цій справі не можна поспішати ні в якому разі. робити все необхідно максимально повільно! Стримуйте себе і свої пориви пристрасті. Фут-фістинг вимагає особливої підготовки та терпіння, інакше ні про яке задоволення і насолоду й мови бути не може, не враховуючи того, що може ще й нашкодити. Розмірено, повільно, але впевнено рухаємося до своєї мети. І тоді у Вас все вийде!

Гігієна!

Дуже важливо дотримуватися гігієни. Ноги повинні бути добре вимиті. За пару годин до фут-фістінга можна змастити ступні хорошим зволожуючим кремом, щоб шкіра ніг була приємніше. Простежте, щоб нігті на Так що, відмінний привід сходити на педикюр, чи не так? Пам'ятайте, що при недотриманні гігієни є великий ризик занести інфекцію, пошкодити ніжні внутрішні стінки піхви та ануса. В майбутньому це принесе Вам чимало проблем. А воно Вам треба?

Відгуки

Фут-фістинг - що слід знати (1 відгуків)
22.05.2017
5 - Жека

Мы с моей женой вообще всё пробовали в сексе. Фут фистинг - одно из наших любимых "извращений")) Ну, мы дополняем этот вид своими причудами. Например, не только ногами в это время можем мастурбировать, а и руками помогать, языком. Это не сложно, главное круто возбудиться и делать то, что вам нравится. Вообще не понимаю закрытые семейные пары, которые и сексом-то занимаются раз в пятилетку. Не тупите) Живите, как нравится

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Жека.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Фут-фістинг - що слід знати, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка