Секс-іграшки: збираєм колекцію

   секс іграшки  Дорослі також люблять ігри: уявляти себе в іншій ролі, імітувати чиїсь дії. Але, якщо для дітей гра – це спосіб навчання, то для дорослих – це скоріше спосіб насолоди, тому  і іграшки потрібні інші. 

     Найбільшяскраво наші емоції проявляються під час сексу. Продовжити і підсилити відчуття всепорглинаючого оргазму стає головною мрією, на шляху досягнення якої, стрункими рядами стають секс іграшки
Зайдите в любой секс-шоп, на витринах пестрят латексом изделия разных форм, цветов и размеров. Некоторые нам знакомы чисто внешне, а о предназначении других приходится только догадываться. 
   
     Чому ж не завжди секс-іграшка оправдовує очікування? Просто тому, що ми самі не завжди знаємо, що нам потрібно і як це працює? Секс іграшки не рекламують по телевізорі чи в журналах.  Вам доведеться самостійно вивчати основні позиції і зібрати власну колекцію.
     Спершу, секс іграшки для милих дам. 
     
     Вібратори.  Розрізняють пару видів в залежності від того, на яку частину жіночого тіла вони діють, можуть бути на батарейках чи заряджатися від мережі. 
     
     Кліторальний вібраторсекс-іграшка, стимулююча клітор. Такий вібратор часто позиціонують як звичайний масажер для тіла і є фактично приладом, нагадуючим формою мікрофон зголівкою, котра крутиться та вібрує. 
     секс іграшка
     Вагинальный вибратор часто також має форму члена і є найбільш впізнаваним і звичним. Така секс іграшка є у списку обовязкових «класичного дамського набору». Зовнішні характеристики можуть бути найрізноманітнішими. Орієнтуйтесь лише на власний смак. 
     
     Анальний вібратор також потрібно мати в своєму арсеналі, тут не потрібно гнатись за розміром, найзручнішою станесекс іграшка до 15 сантиметрів в довжину и не більше 3 см в діаметрі. 
Комбіновані вібратори можуть включати в собі пару різних функцій і стимулювати декілька зон водночас. Наприклад, вібратор-кролик дозволяє пестити вагіну і клітор водночас, даруючи незабутній оргазм.     
 
     Вібратори можна використовувати як на самоті так і з партнером. Якщо Ви бажаєте здивувати Вашого партнера, можемо запропонувати Вам декілька секс-іграшок. Наприклад, любовні качелі. Мякі ремені будуть підтримувати Ваші тіла, дозволяючи здійснювати неймовірні трюки і займатись сексом в недоступних раніше позах. Вибираючи таку іграшку, варто враховувати розміри Вашого партнера, і чи не буде Вам удвох із ним важко гратись у Тарзана і Джейн, які пристрастно забавляються на ліанах.     
вібратор
   Чоловік може придбати в свій арсенал мастурбатор. Зараз ця секс-іграшка все частіше маскується під звичні для нас речі:  фонарики, косметику, столярні інструменти. Мастурбатори – це чудовий спосіб для чоловіків отримати оргазм зараз і негайно.. Вони абсолютно безвідмовні, їх можна брати з собою в дорогу і навіть на роботу.  
    
     Бажаєте здивувати свою даму? Придбайте анальну іграшку. Чоловіки часто соромляться анальних ласк і багато при цьому втрачають. Якщо Ви готові до експериментів наодинці чи з партнеркою, придбайте анальну насадку на палець і Ваша партнерка зможе також погратись із Вами. Можна почати із анальної пробки-вібратора. Вона принесе нові відчуття у Ваш секс і розбудить нову пристрасть в обох партнерах. 
  
     Спробувавши один раз, Ви точно бажатимете поповнювати Вашу колекцію новими експонатами, купуючи нові секс іграшки. Купувати такі товари найзручніше через інтернет. Так, Ви зможете спокійно розглянути весь асортимент, прочитати детальний опис і ознайомитись із призначенням усієї продукції, яка Вас зацікавить. 
 
іграшки

 

Відгуки

Секс-іграшки: збираєм колекцію (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс-іграшки: збираєм колекцію, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка