Секс у ванній і в душі - що слід знати

    Секс у ванні або душі - це новий досвід, нові відчуття і, звичайно ж, приємна різноманітність в інтимному житті партнерів. У ванні або душі можна почати з незабутньої любовної прелюдії і перейти після до більш активних дій. Однак варто не забувати, що є деякі правила для того, щоб секс у воді був приємним і без травм.

    Що слід знати, щоб секс в душі і ванні був тільки приємним?
 
    У ванні та душі добре почати з любовної прелюдії та пестощів, проте якщо справа дійде до сексу, Ви зіткнетеся з низкою неприємностей.
 
     1. Латексні вироби для захисту. Під дією води, в якій можуть міститися деякі хімічні речовини, виріб може зруйнуватися і легко порватися. Також через сильну вологість вони будуть погано триматися на пенісі, можуть сповзти або залишитися в піхву дівчини. В цьому випадку Вам дівчині краще використовувати перед сексом розчинні свічки, які перешкоджають заплідненню і можливій вагітності в майбутньому. Такі свічки використовуються за 5 хвилин до статевого акту.
 
     2. Змазка. Вода не тільки не сприяє зволоженню, а й вимиває у дівчини природне змащення. Таким чином, можна пошкодити ніжні стінки піхви. Чоловік також навряд чи буде відчувати приємні відчуття. Секс у ванні без змащення може викликати травми та закінчитися плачевно. Тут ми рекомендуємо використовувати лубриканти на силіконовій або масляній основі, вони стійкі до води, довго тримаються на шкірі та дуже добре зволожують. Однак звертаємо Вашу увагу, що такого типу змазки не можна використовувати із засобами захисту, бо вони руйнують латекс. Також такі лубриканти не підходять для використання з іграшками з силікону і кибершкіри в разі, якщо Ви вирішите скористатися інтимними товарами в воді.
 
     3. Місце. У ванні і душі слизько, мало місця, що може викликати сильні незручності. Дуже важливо звернути увагу, що пара знаходиться в стійкому положенні, покладіть на підлогу гумовий килимок, який запобігатиме сильне ковзання. Також існують кілька поз, які підійдуть найкраще для сексу в душі.
 
  Кращі пози для сексу
     1. «Заручник». Дівчина стоїть спиною до чоловіка і може завести руки назад, обхопивши його за шию. У такій позі відмінно стимулюється точка G у дівчини. Поза стійка і зручна. Чоловікові буде зручно пестити груди дівчини та клітор. Мінус цієї пози - якщо партнери різного зросту, це викличе незручності. 
 
   2. «Заручник +». Та ж поза, що і «заручник», але дівчина спирається однією ногою, піднявши її, про бортик ванни. Така поза зручніше для проникнення і в цілому більш стійка.
 
     3. «Тичина». Поза, де партнери стоять обличчям до обличчя. Її переваги в тому, що чоловіка буде бачити жінку, легко стимулювати клітор. Однак поза незручна тим, що проникнення в дівчину буде не дуже глибоке, і їй доведеться злегка застрибнути на чоловіка перед цим.
 
    Ми рекомендуємо не забувати ці прості правила під час інтимних ігор у ванні та душі - так партнери отримають набагато більше задоволення і приємних спогадів. Не забувайте також, що існує безліч самих різних секс-іграшок для стимуляції і чоловіка і жінки, які можна використовувати в воді. Також можна придбати спеціальні гелі для душу або ароматні засоби з феромонами, щоб спільне купання було абсолютно неймовірним - в цьому випадку партнери можуть забезпечити собі приголомшливу любовну прелюдію в ванні та душі, а далі продовжити в більш комфортних умовах в ліжку.

Амурчик

Відгуки

Секс у ванній і в душі - що слід знати (2 відгуків)
13.10.2016
5 - Дарина

Меня ванная расслабляет и располагает к сексу. Но чаще всего действительно это только для прелюдий, а заниматься любовью очень не удобно. Свечи, нежный массаж, аромагели, по моему мнению это всё больше подходит для возбуждения партнёров, а потом лучше переместится в постель. Конечно несколько раз пробовала такой вариант, но вот интересно теперь попробовать в позе "заложник". Думаю должно быть довольно удобно.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Дарина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
12.10.2016
5 - Макс

Секс в ванной - это классно, главное не утопиться в порыве страсти)) А вообще горячая вода отлично расслабляет, женщине легче отдаться своим ощущениям и довериться партнеру. А еще если добавить приятные запахи или романтичную музычку - вообще супер. Но надо учитывать, что в ванной обычно хорошая аккустика, а значит ваши охи-ахи могут быть прекрасно слышны соседям))

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Макс.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Секс у ванній і в душі - що слід знати, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка