Хто придумав День Св. Валентина і... як зробити незабутнє свято?

     Жителі Європи святкують День Св. Валентина починаючи з ХIII сторічча. Валентинів День має свою передісторію: таким романтичним приводом зізнатися в коханні ми завдячуємо християнському священнику Валентину.

     У 269 році в Римській Імперії під час правління імператора Клавдія II часто ставалися військові конфлікти, що не могло не відобразитися на ситуації в суспільстві. Намагаючись зміцнити свою армію та створити залізну дисципліну у військах, імператор видав указ, який зобов'язував юних хлопців на військовій службі одружитися до закінчення військових дій. Та чи варто говорити, що цей указ не зустрів одобрення з боку солдат. Серцю не накажеш, і напереків усім заборонам легіонери продовжували зустрічатися зі своїми коханими під страхом суворих покарань. Нащастя, дуже скоро знайшовся священник, який допомагав закоханим обмінюватися листами та навіть таємно вінчав їх. Цим священником був дехто Валентин із міста Терни.

     Коли імператору Клавдію стало відомо про таке брутальне порушення указу, він наказав стратити Валентина у повчання всім, хто посміє його ослухатися. Валентин быв кинутий у в'язницю, де познайомився з дочкою тюремника. Її сліпота не завадила тому, що між ними відразу ж спалахнула іскра. Можливо саме це світле почуття і допомогло дівчині зцілитися. По легенді в день страти Валентин зумів передати своїй коханій записку із зізнанням у коханні, яку підписав «Твій Валентин». Так з'явилася чудова традиція відправляти одне одному «валентинки». 
 
     День страти священника видався на 14 лютого - на честь богині Юнони, яка здавна вважалася покровителькою закоханих. Людські плітки перетворили історію Валентина в легенду, і тепер кожен рік 14 лютого у нас є ще один привід зізнатися у своїх почуттях.
 
‎    Ми допоможем Вам зробити День Св. Валентина незабутнім!
 
     В нашому магазині Ви знайдете все необхідне для створення романтичного настрою, а також багато оригінальних подарунків на будь-який смак - від інтимних аксессуарів для вечора удвох до атрибутів фетиша та різноманітних «дорослих ігор»:
 
 

Відгуки

Хто придумав День Св. Валентина і... як зробити незабутнє свято? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Хто придумав День Св. Валентина і... як зробити незабутнє свято?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка