10 кроків для заняття анальним сексом вперше

  анальна іграшка   Анальний секс — задоволення не для всіх. Одна думка про нього у багатьох викликає огиду. Якщо Вам захотілося гострих відчуттів, не спішіть пробувати цей вид розваг, не розібравшись в кількох моментах. По-перше — це проникнення в душу і думки партнера. По-друге — Ваш організм може бути неготовим до таких випробувань.

     Так, він зручний, коли у Вашої коханої критичні дні, вагінальні захворювання чи Вам просто захотілося чогось нового. У чоловіків в задньому проході розміщується передміхурова залоза (чи простата), у жінок — зона Графенберга. Тертя та тиск цих зон може викликати збудження і навіть оргазм. Приємно як і пасивній стороні процесу, так і активній, яка отримує насолоду за рахунок щільнішого прилягання в анусі та завдяки основам фаллопротезів. 
 
     Спершу поговоріть про це з партнером. Те, що йому подобаються гострі відчуття у звичайному сексі ще не означає, що йому сподобається анальний секс. До того ж, це може бути боляче і взагалі неприємно. Чи впевнений він, що хоче цього, чи впевнені Ви, що Вам буде приємно спостерігати за його незадоволенням і болем? Звісно, якщо Ви є цінителем болі — у такому разі будь-які питання відпадають. 
 
     Існують негативні моменти, про які Вам потрібно знати. Практикування анального сексу може спричинити свербіж, розвиток енкопрезу (нетримання калу), ризик захворіти раком прямоЇ кишки, геморой. Якщо не використовувати засоби захисту, існує ризик захворіти ВІЛ-інфекцією, сифілісом, гонореєю, заразиться уретритом чи кишковою паличкою та інфікувати партнерку, якщо після анального сексу зразу перейти до вагінального проникнення.
 
     Для початку спробуйте анальні пробки чи іграшки. Все ж вони меньші і тонкіші, ніж член.З часом можна буде плавно перейти на більші розміри. Якщож Ви не хочете церемонитись, тоді, ось, власне...
 
     10 кроків для заняття анальним сексом вперше:
 
анальний ланцюжок1.  Перед процедурою ретельно очистіть задній прохід або зробіть міні-клізму
2.  Одягніть латексний виріб (добре обробіть страпон чи фалоімітатор)
3.  Якщо розміри достоїнства партнера перебільшили Ваші очікування, використовуйте обмежувальні кільця
4.  Обовязково використовуйте змазку і не жалійте її! Бажано на водяній основе, щоб не зіпсути латекс
5.  Якщо партнер відчуває сильну, не проходячу біль, значить його анус недостатньо розслаблений, Ваш член надто великий, або ж Ви надто швидко рухаєтесь
6.  Не забувайте про ласку інших органів
7.  Постійно розмовляйте з партнером, рухайтесь плавно і обережно
8.  Бажано не грати у нові позиції — для перпшого разу достатньо однієї
9.  Якщо збираєтесь перейти до вагінального сексу, змініть предмет захисту на новий
10. Після акту проведіть гігієнічні процедури, особливо в зонах,близьких до члену, навіть якщо Ви використовували засіб захисту, вимийте руки. Відверто обговоріть з партнером весь процес.
 
    Після зробіть висновки — чи вартує й надалі практикувати цей вид сексу, а якщо і вартує - то не часто - щоб уникнути неприємних відчуттів і захворювань. 
анальні фалоімітатори
   
    Для насолоди цим процесом можемо запропонувати Вам:
 
-  засоби для масажу простати (масажери простати);
 
 
     Бажаємо Вам удачі в цьому нелегкому ділі!

 

Відгуки

10 кроків для заняття анальним сексом вперше (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 10 кроків для заняття анальним сексом вперше, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка