Як правильно вибрати анальну пробку?

Анальна пробкаАнальна стимуляція - справа тонка, але, при правильному виконанні, приємна. Тому підходити до цього пікантного заняття слід досить обережно і ретельно. Незамінним атрибутом анальних ласк є спеціальні секс-іграшки, розроблені для стимуляції анальних ерогенних зон. Такими інтимними виробами, в першу чергу, виступають анальні пробки.

Анальна пробка - це одна з найпопулярніших секс-іграшок, яка призначена і розроблена спеціально для приємної і комфортної анальної стимуляції. А так, як навколо анального сексу і анальних пестощів є безліч міфів, упереджень і страхів, а ринок інтимних товарів навпаки розширюється і все більше і більше підкорює людство безмежним вибором найрізноманітніших анальних пробок, то виникає питання: “ Як же правильно вибрати анальну пробку , щоб обійти всі страхи і незручності стороною?”. 

Як вибрати відповідну пробку, якщо раніше Ви зовсім не практикували анальну стимуляцію? Як серед безмежного асортименту анальних пробок вибрати саме ту, яка підійде Вам за всіма параметрами? Як розібратися з розмірами і формами виробів? І, врешті-решт, як правильно вибрати анальну пробку? Якщо у Вашій голові крутиться хоч один з цих питань, то в цій статті ми підкажемо Вам, за якими критеріями варто вибирати собі анальні девайси.

Как выбрать подходящий размер?

Розмір - це один з найголовніших критеріїв вибору анальної пробки, адже саме від нього безпосередньо залежить комфорт і зручність як під час проникнення, так і в процесі стимуляції. Серед користувачів анальними пробками можна виділити такі типи: новачки в анальної стимуляції, бувалі анальні гравці, досвідчені знавці анального справи і, звичайно ж, анальні мастодонти (вони ж справжні любителі фістінга і шанувальники іграшок побільше). Кожній категорії відповідає свій певний розмір інтимних девайсів. Адже головне в анальній стимуляції - не нашкодити. 

  • Приклад: розміри анальних пробокДля новачків. Якщо Ви відноситесь до починаючого користувача анальної продукції і тільки-тільки встали на шлях анального задоволення, то найкращим варіантом для Вас стануть анальні пробки самого маленького розміру. Не слід перебільшувати можливості свого незайманого сфінктера і намагатися з першого разу підкорити незбагненні висоти і обсяги. Оптимальним розміром для новачків стануть анальні пробки з діаметром 1.5 - 2 см. Це відмінний розмір, щоб без болісних відчуттів і загального дискомфорту випробувати на собі принади анальної стимуляції. За допомогою невеликих пробок Ви зможете навчитися правильно розслаблятися під час проникнення, дізнатися про еластичні можливості Вашого сфінктера і зрозуміти, чи подобається Вам подібні відчуття і чи хочете Ви продовжувати анальні експерименти вже з більшими іграшками. Як вибрати розмір анальної пробки новачкам? Починайте з малого! А пробки діаметром більше 2 см залиште бувалим користувачам.
  • Для користувачів середньої підготовленості. У разі, коли Ви вже ясно зрозуміли, що м'язи ануса досить розтягнулися для наступного звання, то сміливо можете вибирати іграшки побільше. Для бувалих гравців, які вже скуштували принади анальної стимуляції невеликими пробками, відкривається новий горизонт анальних пробок з діаметром 2 - 3 см. Краще збільшувати розмір інтимних виробів поступово, щоб поетапно готувати сфінктер до більших анальних досягнень. Таким чином, Ви уникнете небажаних пошкоджень, появи дрібних тріщин і неприємних відчуттів. Залежно від індивідуальних особливостей будови і можливостей ануса деякі на даному етапі можуть вже пробувати анальні пробки і з діаметром 3.5 см. Але головне в цій справі - слухати своє тіло, не насилувати його і зупинятися при першій появі будь-яких болісних і дискомфортних відчуттів. Краще трохи затриматися на першому етапі і продовжити стимулювати анальні стінки невеликими пробками, ніж поспішити і нашкодити і собі, і свому задоволенню. 
  • Для досвідчених. Вдосталь награвшись анальними пробками невеликих розмірів і як слід підготувавши і розтягнувши м'язи ануса до великих звершень, Ви можете величати себе досвідченим користувачем анальних девайсів. Якщо Ви відчуваєте, що готові до середніх і більших розмірів або ж у Вас вже був досвід анального сексу, то варто звернути увагу на анальні пробки з діаметром 3.5 - 4.5 см. Деяким досвідченим знавцям анальної стимуляції цілком підійде і діаметр в 5 см. Орієнтуйтеся виключно на Ваші відчуття під час проникнення і стимуляції, а також на власні переваги.
  • Приклад: розміри анальних пробокДля любителів великих розмірів. Для одних діаметр анальної пробки в 5 см може здатися великим, але для мастодонтів анальної стимуляції цей розмір підійде лише для розігріву. У разі, якщо Ви є затятим шанувальником великих іграшок і зовсім не проти періодично побалувати себе фістингом, то Вам варто звернути увагу на великомасштабні анальні пробки. Інтимні вироби з діаметром від 5 см і вище - це те, що Вам необхідно. Чим більше пробка, тим більше задоволення. У цьому випадку Ви повинні спиратися виключно на власні можливості, тому якоїсь конкретної обмежувальної цифри ми Ви не виведемо, адже для когось максимальним діаметром послужить і 7 см, а хтось буде отримувати справжню насолоду і від анальної пробки з діаметром в 10 см і вище.

Яку форму пробки краще обрати?

Приклад: форми анальних пробокФорма також відіграє велику роль при виборі анальної пробки. Від форми, як, власне, і від розміру, будуть залежати Ваші відчуття під час проникнення і стимуляції. Щоб зробити максимально комфортне проникнення в анус слід вибирати пробки з завуженим кінчиком і широкою основою. Така класична форма іграшки підійде абсолютно всім і саме з неї слід починати свій шлях до анальних ласк новачкам. Завдяки вузькому і закругленому кінчику пробка без проблем і болю проникне в анальний отвір, а поступово розширюючийся основний стовбур дозволить випробувати плавне розширення сфінктера і приємний тиск на анальні ерогенні зони.

Новачкам слід звернути увагу на каплевидні і конічні анальні пробки. Головним критерієм має виступати звужений кінчик, який плавно переходить в поступово розширюючийся ствол. Такий кінчик може бути як заокругленим, так і більш гострим, тут вже варто спиратися на власні смак і відчуття. У будь-якому випадку, вузький кінець пробки - це запорука комфортного і приємного проникнення.

Для початківців-користувачів анальних іграшок важлива також і поверхня пробки. Анальні пробки для початківців для більшої зручності при введенні і комфортних відчуттів слід вибирати класичні гладкі екземпляри. Поверхня таких девайсів повинна бути гладкою, безшовною і абсолютно рівною. Різні надмірності у вигляді нерівностей, спіралей, хвиль та інших витончених ліній залиште для майбутніх часів, коли Ви досягнете певного досвіду в анальної стимуляції. Гладка поверхня надасть Вам поступове і плавне проникнення, легке ковзання по анальним стінкам і відчуття приємного розширення.

Зверніть увагу також і на наявність широкої основи. Цей критерій стосується як новачків, так і досвідчених користувачів. Саме широка основа служить Вам обмежувачем при глибокому проникненні і може позбавити Вас від незручних і неприємних моментів. За допомогою широкої основи Ваша пробка ніколи не прослизне занадто глибоко і завжди може бути швидко вилучена.

Приклад: форми анальних пробокБільш досвідчені любителі анальної стимуляції можуть розширити траєкторію вибору анальних пробок і сміливо вдаватися до найрізноманітніших формам. Ви як і раніше можете насолоджуватися класичними конічними пробками, але для отримання більш яскравих відчуттів під час інтимної стимуляції Ви можете користуватися рельєфними варіантами. Поверхня таких пробок може бути спиральна, вигнута, прикрашена різними виступами, ребристою і мати інші нерівності для додаткового ефекту масажу анальних стінок і ерогенних зон. Незвичайний дизайн може принести абсолютно нові відчуття і перевести Вас на новий рівень анального задоволення. Так, наприклад, якщо Ви бажаєте провести якісну стимуляцію простати, то Вам необхідно скористатися анальної пробкою ергономічної форми зі спеціальним вигнутим кінчиком.

Досвідчені користувачі з досить розробленим і розширеним анусом можуть вибирати анальні пробки самих різних форм і видів. Для деяких звужений кінчик вже не грає певну роль і тому можна вдаватися і до пробок з широкими, заокругленими кінцями. Пробки без вузького носика підходять виключно для досвідчених користувачів і любителів фістінга, так як їх важче вставити в анус, ніж класичні. Вони ж приносять своїм власникам більше яскравих відчуттів під час проникнення і стимуляції.

Для особливої ​​категорії експериментаторів, які бажають випробувати і комфортне проникнення, і інтенсивне розширення ануса одночасно, існують розширюючі (надувні) анальні пробки. Вони мають, в основному, конусоподібну форму зі злегка завуженим кінчиком для більш зручного проникнення. Особливість їх у тому, що крім самої пробки вони мають грушу для накачування повітря. Як тільки пробка проникає в анальний отвір, Ви її можете поступово накачувати повітрям. Таким чином, вона збільшується всередині Вас і плавно розширює анальний прохід. При виникненні дискомфорту або неприємних відчуттів пробку можна моментально здути до менших розмірів.

Яку ж форму вибрати? Для початку зупиніть вибір на класичній пробці з завужені кінчиком і гладкою поверхнею. При досягненні більшої впевненості в своїх можливостях можете з головою пірнати в світ широкої різноманітності форм і рельєфів. Але якщо Ви новачок, нагадаємо, не варто кидатися у вир з головою. Почніть з малого.

З якого матеріалу вибрати пробку?

Анальні пробки виготовляються з найрізноманітніших матеріалів: силікон, метал, пластик, гель, скло, термопластичний еластомер / гума, полівінілхлорид і т.п. Так, наприклад, починаючим анальним дослідникам краще всього вибирати пробки з більш пружних, гладких і приємних на дотик матеріалів, які володіють хорошою гнучкістю. Такими матеріалами виступають силікон, полівінілхлорид, латекс, гума. Вони досить м'які, щоб плавно і комфортно проникнути в анус, але в той же час досить пружні, щоб принести зручність у використанні та приємні відчуття в процесі. Більш щільні і тверді матеріали, такі, як метал і скло, варто взяти до уваги саме досвідченим користувачам, які вже знають про свої можливості і переваги. 

Анальні анальні пробки з силікону користуються більшою популярністю, ніж вироби з інших матеріалів. Силікон - це гіпоалергенний матеріал, який не викликає подразнень шкіри і не шкодить здоров'ю. Він досить м'який, щоб плавно і комфортно проникнути в анус, не створюючи мікротріщин, неприємних і болісних відчуттів. Самі ж пробки з силікону досить пружні і приємні на дотик. Саме вони можуть перебувати в анусі близько 6 годин поспіль. Тому силіконові анальні пробки - це відмінний варіант інтимного гаджета як для початківців, так і для досвідчених любителів анальної стимуляції.

Не можемо обійти стороною і любителів гарячих відчуттів або морозної пристрасті. Якщо ж Ви любите розбавляти анальну стимуляцію додатковими зігріваючими або охолоджувальними ефектами, то ідеальним варіантом для Вас стануть анальні пробки з металу і скла. Це довговічні тверді і жорсткі матеріали, які призначені для ігор з температурою. Їх легко можна нагрівати до необхідної температури і охолоджувати. Досить для цього лише опустити їх під воду потрібної температури або ж залишити на певний час в холодильнику. 

Анальні пробки

З якою метою?

При виборі анальної пробки слід враховувати і той факт, для якої мети Ви бажаєте придбати інтимний аксесуар. 

  • Анальні пробки з кристаломЯкщо Ви бажаєте користуватися анальною пробкою як самостійним інтимним гаджетом для стимуляції анальних стінок і ерогенних зон, то при виборі пробки слід спиратися на такі критерії, як розмір, форма і матеріал, про які було описано вище.
  • Якщо анальна пробка буде виступати додатковим стимулятором під час сексу з партнером, то слід враховувати власні уподобання і стежити за відчуттями. Необхідно пам'ятати, що коли пробка проникає в жіночий анус, то піхва звужується за рахунок розширення анальних стінок. Таким чином, як чоловік, так і жінка відчувають більш чуттєву стимуляцію і яскраві відчуття в процесі. Тому слід враховувати розмір пробки, щоб він не став перешкодою комфортному і приємному вагінальному сексу.
  • Якщо Ви бажаєте розширити сфінктер і підготувати анус до анального сексу, то найкраще придбати набір анальних пробок різних розмірів. Поступово змінюючи пробку маленького розміру на виріб побільше, Ви сприяєте плавному розслабленню м'язів сфінктера і його поетапному розширенню. Як тільки пробка більшого розміру буде плавно входити в анус і при цьому не доставляти ніякого дискомфорту і болісних відчуттів, то можна переходити або до іграшок крупніше, або прямо до анального сексу. Також для інтенсивного розширення сфінктера підійдуть і розширюючі (надувні) пробки, які за допомогою груші для накачування повітря збільшуються всередині анального простору.

Розширююча анальна пробка

  • Якщо Ви бажаєте комфортно і зручно носити анальну пробку, займаючись при цьому своїми повсякденними справами і вільно пересуваючись від одного пункту призначення до іншого, то Вам слід звернути увагу на спеціальні пробки для носіння. Такі моделі анальних пробок відрізняються граною гнучкістю і ергономічною формою. Вони здатні приймати форму тіла, зручно розташовуватися всередині і не викликати болісного тиску при ходьбі і різних рухах. Ще однією особливістю даних пробок є їх основа-обмежувач. Пробки для носіння оснащені плоским, довгастим обмежувачем, який комфортно і легко розташовується між сідниць. Така форма основи розроблена спеціально для того, щоб не викликати дискомфорт під час сидіння і руху, а також залишатися повністю непомітною під одягом.
  • Для декоративної та естетичної мети відмінно підійдуть пробки зі стразами на основі, а для рольових ігор - пробки з хвостами тварин.
  • Поєднати приємне з корисним Вам допоможуть пробки з вібрацією. Якщо Ви бажаєте розширити сфінктер або підготується до анального сексу і при цьому ще й отримати задоволення від вібраційної чуттєвої стимуляції анальних ерогенних зон, то пробки з вібрацією - це відмінний варіант для виконання даного бажання. Тут вже вибір за Вами, адже існують пробки з кнопками управління на основі, а є моделі як з виносним пультом управління, так і з дистанційним. 
  • Анальна пробка з хвостомДля якісного масажу простати чоловікам варто придивитися до анальних пробок зігнутої форми. Завдяки незвичайним формам пробки торкаються передміхурової залози чоловіка і тим самим дарують чуттєву стимуляцію. Такі пробки також мають моделі з вібрацією і без.
  • Для отримання величезного задоволення від великих анальних іграшок Вам необхідно відправитися у розділ для фістінга. Саме там Ви знайдете всі найбільші і незвичайні екземпляри анальних пробок, призначених для справжніх любителів фістінга.

Тепер обрати пробку стане легше

Якщо Ви все ще сумніваєтеся, яку ж анальну пробку вибрати, то найвірнішим варіантом буде придбання набору анальних пробок різних розмірів або форм. Тільки пам'ятайте, що в анальній стимуляції головне розміреність і плавність всіх дій. Не слід починати свій анальний шлях з найбільших і незвичайних пробок. Краще готувати сфінктер до великих звершень поетапно і без травм. Тому починайте з маленьких пробок, гладких поверхонь і конічних класичних форм.

Важливо! Ким би Ви не були, новачком або мастодонтом в анальній стимуляції, ніколи не слід забувати про використання зволожуючого лубриканта. Анальний секс / анальна стимуляція і анальний лубрикант - це речі, які просто нероздільні. Якщо Ви вже вибрали собі анальну пробку, то не забудьте вибрати їй в пару відмінний зволожуючий лубрикант!

 

Відгуки

Як правильно вибрати анальну пробку? (4 відгуків)
10.01.2020
5 - Ярослава

Офигенно переделали статью, теперь новичку можно ориентироваться что, куда и как.

Відгук був корисним? Так (11) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ярослава.
Спасибо, что оценили наши старания :-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
08.01.2020
1 - Ольга

Вообще нифига не понятно из вашей статьи, какая пробка кому подойдёт, какая для мужчины, какая для женщины, какая, чтоб усилить оргазм. Согласна с предыдущим вопросом, статья не о чём. Пустые бесполезные предложения.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (2)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ольга.
Некоторые статьи на нашем сайте действительно устарели. Мы обязательно передадим информацию в отдел контента, чтобы они дополнили статью полезными и нужными советами по выбору анальных пробок.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)
20.11.2019
5 - Груздак Валентина

Как правильно выбрать

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Валентина.
При выборе анальной пробки обращайте внимание на ее форму, размер, а также материал. Для начинающих больше подойдут пробки из таких материалов: силикон, тпр или пвх.
Для более детальной консультации обратитесь, пожалуйста, к нам в онлайн-чат или же по телефону 044-359-05-93.
Спасибо Вам за обращение!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (3)
25.09.2016
1 - Марія

У статті перелічено, які бувають анальні пробки взагалі, проте нема роз'яснення, як ПРАВИЛЬНО вибирати, хоча саме це вказано у назві.

Відгук був корисним? Так (12) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Мария!
В статье указано, что стоит обратить внимание на размеры, форму и материалы анальной пробки. В соответствующем абзаце Вы сможете найти информацию касательно выбора игрушки по этим параметрам. В связи с этим в статье также расписаны виды пробок, чтобы человек при выборе смог ориентироваться среди данного вида игрушек.
Спасибо Вам за отзыв.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (10)

Додати відгук про Як правильно вибрати анальну пробку?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка