Діалоги і теми, які призводять до сексу

     Однією з головних складнощів на шляху до якісного і різноманітного інтимного життя є пошук гідного партнера. Щоб процедура зближення з новими знайомими відбувалася швидше, а секс відбувся якомога швидше, подбайте про те, щоб знайомство відбувалося правильно і з усіх точок зору грамотно.
 
    Вдалий вибір тем для інтимної розмови
 
    Поговоріть про хобі та захоплення – обмін актуальною інформацією і увага до інтересів співрозмовника краще будь-яких слів продемонструють Вашу зацікавленість. Викликаючи вподобану людину на подібні відверті розмови, Ви показуєте йому, що Вас цікавить не тільки секс з ним, але і його захоплення. Якщо ж в процесі розмови з'ясується, що захоплення у вас подібні, ступінь довіри під
вищиться багаторазово. 
інтимна розмова
 
    Розпитайте про дитинство – даний прийом є одним з найефективніших в боротьбі за увагу потенційного статевого партнера. Механізм досить простий: розповідаючи про приємні і веселі моменти далекого минулого, співрозмовник впускає Вас в своє життя і ділиться найпотаємнішим. З одного боку приємні спогади розслаблюють і підвищують ступінь довіри до співрозмовника, з іншого – сприяють швидкому зближенню: у оповідача створюється враження, що ви знайомі багато років, адже Ви в курсі всіх подробиць   його дитинства.
 
    Обговоріть плани на майбутнє – розпитайте співрозмовника про його плани і мрії і поділіться своїми потаємними бажаннями. Існує високий ступінь ймовірності, що ваші плани співпадуть (нехай навіть в загальних рисах), і співрозмовник буде підсвідомо асоціювати своє майбутнє саме з Вами. Про що саме говорити і які саме називати пріоритети – залежить від   рівня розкутості і ступеня знайомства співрозмовників, але при цьому важливо продемонструвати схожість поглядів.
 
   Якщо знайомство побудовано грамотно, то вподобана Вам дівчина або молодий чоловік напевно із задоволенням погодяться продовжити його в більш інтимній обстановці. Все інше - тільки в Ваших руках: хороший секс стане найкращим аргументом на користь того, щоб його неодноразово повторити. Підготуватися до продовження знайомства краще заздалегідь, наприклад, відвідавши магазин для дорослих і підібравши цікаві, безпечні та якісні аксесуари для незабутніх інтимних моментів.
 
   Грамотно підібрані секс-іграшки в інтернет-магазині – кращий вибір для багатообіцяючого знайомства.

 

Відгуки

Діалоги і теми, які призводять до сексу (1 відгуків)
25.05.2017
5 - Егор

Наверное самая лучшая тема разговора, которая практически всегда приводит к сексу, это обсуждение совместных планов на будущее. Это отличный способ расположить к себе девушку и дать уверенность в том, что ваша связь не на одну ночь. Особенно если строить планы на знакомство с родителями, друзьями или совместный отпуск.Меня такие разговоры всегда выручали.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Егор.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Діалоги і теми, які призводять до сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка