Знаєте як феромони впливають на Вашу сексуальність?

Феромони (чи статеві аттрактанти) - це чоловічі та жіночі гормони, сприяючі звабленню протилежної статі. Їх дія базується на підсвідомому впливі запаху статевих гормонів на протилежну стать.  Не маючи арормату, ці речовини, попадаючи в повітря, сприймаються чутливими рецепторами органів нюху, які передають збуджуючий сигнал в кору головного мозку, тим самим настроюючи на сексуальний контакт, привертаючи до себе увагу.

Феромони

Кому це потрібно?

Основна задача духів з феромонами - це привернути увагу до власної персони представників протилежної статі, відчути себе по-новому, стати центром загального бажання і фантазій, які буде важко приховати. Лише у Ваших силах все - від кохання з першого погляду, до нестримного пристрастного сексу. У людей, які використовують духи з феромонами, підвищена самооцінка, оскільки вони починають бачити і відчувати на собі інтерес оточуючих. Такі духи також заспокоюють і розслабляють, знімаючи накопичену злість, гнів та роздратування. Причім, не лише у людини, яка використовує аромат з феромонами, а й у оточуючих її людей.
 
духи з Феромонами
 
Як вони працюють?
Сигнали феромонів розпізнаються спеціальним органом в носі, який називається Вомероназальним органом (VNO), або органом Якобса. Коли VNO вловлює феромони, він посилає сексуальний сигнал в мозок. VNO - це окремий рецепторный орган, і його ні в якому разі не варто плутати із органами нюху. VNO повязаний напряму із структурами мозку, регулюючими виробіток сексуальних гормонів і контролюючими сексуальну поведінку. Рецептори цього дивовижного органу передають у мозок інформацію про наявність в повітрі фантастично невеликої дози феромонів. Виявляється, в кожній ніздрі у нас існує невеличка ямка діаметром всього лише 1 мм. Від неї іде прохіддовжиною біля 1 см, який зєднаний із камерою ВНО конічної форми. Стінки проходу і камери покриті величезним числом рецепторів, зєднаних нервовими закінченнями напряму із мозком. 

 

 

 
Класифікація духів з феромонами
 
Запах
- із запахом (аромати, імітуючі парфуми відомих брендів);
- без запаха (їх можна використовувати із вашими улюбленими духами)
Феромон
 
Для кого
- унісекс
 
Основа складу
- концентрат
 
 
Як користуватися?
 
Духи з феромонами потрібно наносити на ті ж місця, що і звичайні парфуми. Для максимального ефекту рекомендовано використовувати їх із шампунем з феромонами (волосся прекрасно утримує феромони) чи косметикою з феромонами (наприклад, блиск для губ з феромонами, сильно заводить чоловіків  при поцілунку). Бажано використовувати феромони в закритому приміщенні, а ще краще, наодинці із Вашим партнером..
духи з Феромонами
Вывод
Чи справді духи з феромонами діють? Скільки людей - стільки і реакцій на духи з феромонами. Не існує однозначно захоплюючого ефекту - все залежить від людини. Природньо, спрогнозувати 100% результат на всіх оточуючих нереально, оскільки не існує одного єдиного запаху, який б був усім до смаку.Важливо враховувати генотип людини, рівень її емоційного сприйняття оточуючих. Як показують дослідження закордонних науковців, шанс на успіх співвідноситься 7 до 10. Крім того, потрібно розуміти, що духи з феромонами не приведуть до повального збудження усіх оточуюючих Вас чоловіків, що, відповідноі не спровокує сексуальний контакт. Духи з феромонами будуть сильною зброєю у Ваших руках, але, тим не менш, не потрібно забувати про власні дії, спрямовані на досягнення поставленої Вами цілі!
 
 

 

Відгуки

Знаєте як феромони впливають на Вашу сексуальність? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Знаєте як феромони впливають на Вашу сексуальність?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка