Корсет - тортури для жінок чи зваба для чоловіків?

 

    Що таке корсет  для чого він використовується?
 
 
корсети
    Корсет – предмет жіночого гардеробу, який має тисячолітню історію. Фактично це конструкція з тканини і жорстких елементів, виготовлених з пластика, металу   або китового вуса, яка одягається на верхню частину жіночого тіла і служить засобом для створення його ідеальної форми. 
 
    Сьогодні корсети виконують чисто декоративну функцію: їх використовують як стильний аксесуар, романтичне доповнення до ошатної сукні   і як моделі нижньої білизни. Кілька століть тому все було зовсім інакше: жінки різного віку носили корсет щодня, при цьому правила його носіння були дуже і дуже суворими. Наприклад, щоб зашнурувати корсет, стягуючий жіноче тіло до бажаних параметрів, часом була потрібна допомога кількох помічниць, і витрачалося на це заняття до декількох годин часу. В такому корсеті було неможливо не тільки нормально рухатися, але і   нормально дихати! Корсети в прямому сенсі калічили своїх власниць, за що їх носіння було визнано мукою! Від масового носіння корсетів незабаром відмовилися, але через сторіччя корсети переживають друге народження, правда,тільки в іншій якості, ніж їх попередники! Сучасний корсет б'є всі рекорди популярності в якості елементу еротичного костюму, який буквально зводить чоловіків з розуму!
 
 
 
 
    В чому причина популярності корсетів?
 
    Коли мова іде про о спокусливі жіночі форми, то в уяві кожного чоловіка спливає той образ, яких відповідає його суб'єктивним уявленням про прекрасне. Когось збуджують юні майже прозорі   німфи, а комусь більше подобаються зрілі пані з жіночними округлостями. І ті й інші будуть   одностайні в тому, що жінку прикрашають хвилюючі вигини і плавні лінії. Корсет – універсальний спосіб додати тілу жіночність і підкреслити ті самі округлості,   які так подобаються чоловікам! Одягнувши його, кожна жінка (навіть якщо жінка ця має двадцятирічний стаж сімейного життя) перетворюється в загадкову і інтригуючу незнайомку, завоювати прихильність якої – честь і найсильніше бажання для будь-якого чоловіка!  Таке вбрання з одного боку досить відверте, щоб викликати сильне і негайне бажання володіти цими формами, які корсет візуально робить ідеальними! З іншого боку, корсет не розкриває всі жіночі принади   і залишає простір для фантазії! &Nbsp; Саме корсет хвилює чоловіків більше за інші різновиди еротичної білизни, тому його так часто по-різному обіграють у всіляких еротичних костюмах для рольових ігор
купити корсет
 
    Інтернет-магазин «Амурчик» - корсети, створені для задоволення!
 
    Сексшоп «Амурчик» знає все про те, як зробити Ваше інтимне життя яскравим і цікавим! Товари з нашого асортименту створені дарувати Вам  задоволення і насолоду: з обновками від« Амурчика» нудьгувати вночі Вам точно не доведеться! Не є винятком і вибір корсетів, серед яких Ви знайдете модель, яка підійде на любий смак і на будь-який розмір!
 
    Мрієте вразити коханого, з яким пов'язують роки і десятиліття спільного життя,   і змусити його поглянути на Вас по-новому? Хочете справити незабутнє враження на нового знайомого і раз і назавжди переконати його в тому, що Ви – дивовижна жінка і ідеальна коханка? Не втрачайте часу: виберіть еротичний корсет, приміряйте його в якості наряду для романтичного вечора в компанії з дорогим Вам чоловіком, і вже вранці захоплення в його очах краще всяких слів покаже Вам його ставлення!
 
    Корсети від «Амурчика»: пограємось?
корсети з доставкою
 

 

Відгуки

Корсет - тортури для жінок чи зваба для чоловіків? (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Ольга

Я очень люблю корсеты. Мало того, что они корректируют формы и придают им пикантности, так ещё это безумно сексуальный атрибут женского гардероба. Для меня было удивлением узнать, что корсеты калечили женщин считались мучением. Моему мужчине нравится когда я одеваю корсет, например, в гости. Он говорит, что я очень женственно выгляжу и приковываю мужские взгляды.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ольга.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Корсет - тортури для жінок чи зваба для чоловіків?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка