Парфуми з феромонами та їх особливості

    В інтернет-магазинах інтимних товарів часто можна побачити розділ з парфумами, де асортимент не поступається окремим магазину, професійно спеціалізується на туалетній воді та парфумах. Але тільки в секс-шопах, як правило, Ви знайдете окрему категорію ароматизованої води - духи та туалетну воду з феромонами. У чому особливість таких коштів? Феромони допомагають привернути увагу протилежної статі, зроблять Вас сексуальніше, бажанішим, додасть певного шарму і чарівності. В цілому, такі духи нічим не відрізняються від звичайних - вони представляють не менше великий вибір запахом - солодких, свіжих, сильних і дають тільки легкий шлейф, але феромони в складі такої води додають певної магії до приємного запаху парфумів. Різноманітність туалетної води та парфумів з феромонами гарантовано вразить Вас. У секс-шопах продуйте якісні репліки відомих парфумів від популярних брендів, є духи з різними ароматами - їх якість не гірше, ніж в оригіналів.
 
    Зміст феромонів в парфумах і туалетній воді становить приблизно 20%. Самі феромони запаху не дають - Ви можете вибрати воду зі своїм улюбленим запахом, порадувати свого хлопця або дівчину, і ніхто, крім Вас, не буде здогадуватися, що духи, якими Ви користуєтеся, приємні не тільки запахом. Ви будете почувати себе набагато впевненіше, привабливіше, і це буде Ваш перший крок до того, щоб привернути увагу.
 
      Парфуми з феромонами абсолютно безпечні. За своїм основним складом вони нічим не відрізняються від звичайних духів або туалетної води. У складі може як міститися спирт, так і бути відсутнім. Багато лінійок парфумів з феромонами випускаються відомими виробниками, які завжди стежать за якістю своєї продукції. Тому при виборі парфумів відштовхуйтесь від того ж, як якби Ви зайшли просто в магазин парфумів. Вибирайте запах, який може сподобатися Вам і Вашому партнеру.
 
      Духи з феромонами - відмінний подарунок коханій людині. Такими парфумами можна користуватися кожен день так само як і звичайними. В інтернет-магазині «Амурчик» представлено широкий асортимент і парфумів, і туалетної води з різними запахами - як реплік відомих брендів, так і оригінальну ароматизовану воду. Наші консультанти завжди готові підказати Вам і допомогти з усіх питань при виборі парфумів. Ви можете бути впевнені, що ви знайдете саме те, що шукали, і гарантовано залишитеся задоволені!

 

Зміст феромонів в парфумах і туалетній воді про
ично приблизно 20%. Самі феромони запаху не дають - Ви можете вибрати воду зі своїм улюбленим запахом, порадувати свого хлопця або дівчину, і ніхто, крім Вас, не буде здогадуватися, що духи, якими Ви користуєтеся, приємні не тільки запахом. Ви будете почувати себе набагато впевненіше, привабливіше, і це буде Ваш перший крок до того, щоб привернути увагу

Відгуки

Парфуми з феромонами та їх особливості (2 відгуків)
03.10.2018
5 - Антонио

Карина, то не феромоны действуют, а гормоны )))

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Антонио.
Одно другому не помеха :-) А феромоны - отличные помощники при гормональной совместимости.
Спасибо вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
14.10.2016
5 - Карина

Мы с подружками как-то решили, для эксперимента, преподнести такие духи в качестве подарка на день рождения нашей неуверенной в себе подруге. Заказали их в магазине, оказывается запахов там действительно очень много. Какого же было наше удивление, когда через несколько дней все парни в клубе начали обращать внимание на эту подругу, а она, в свою очередь, стала стрелять уверенно глазками. Всё-таки действуют феромоны!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Карина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Парфуми з феромонами та їх особливості, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка