69 - найкраща поза для чуттєвого задоволення!

Можливо, у світі існує людина, яка не чула про позу 69, але ми в цьому сумніваємось. Ця поза користується заслуженою любов’ю та популярністю як серед чоловіків, так і серед жінок. І це не дивно, адже вона надзвичайно еротична та відверта. Втім, на практиці люди часто відчувають незручності, адже не знають, як можна урізноманітнити цю позу та зробити її більш комфортною для себе та партнера. Тож сьогодні ми пропонуємо Вам дізнатись більше про позу 69, а також її різноманітні варіації! 

Не обмежуйтесь одною позою!

Як ми всі знаємо, поза 69 передбачає взаємні оральні пестощі. Але чи знаєте Ви, що така позиція може запропонувати Вам різні варіанти положення тіл? 

Наприклад, партнери можуть помінятись місцями, щоб зверху була не жінка, як зазвичай відбувається, а чоловік. Така поза може бути ще більш пікантною, але водночас вимагає від жінки певних навичок, пов’язаних з глибоким оральним сексом. Але якщо партнери полюбляють грубий секс — така поза буде просто знахідкою. В такій позі вся активність та контроль над процесом буде на чоловікові.

За відгуками користувачів сайту Reddit, багато хто з них втомлюється перебувати зверху. Якщо це і Ваш випадок — ось вам лайфхак: у позі 69 сексом можна займатись лежачи на боку. Як не поглянь, а цей варіант є виграшним, адже обидва партнери зможуть отримувати задоволення без фізичного напруження. Така поза чудово підійде для пар із зайвою вагою, адже доступ до геніталій залишається відкритим, а фізичне навантаження буде мінімізоване. 

Існує ще один варіант пози 69, але він вимагає фізичної сили від чоловіка. Адже цей варіант передбачає, що чоловік триматиме свою партнерку в руках таким чином, щоб її стегна були на його плечах, а її обличчя на рівні його геніталій. Така поза доволі важка у реалізації, але особливого шарму та пікантності додає той факт, що чоловік тримає свою партнерку. 

Тож, як ми бачимо, варіантів насправді багато. І якщо задіяти свою фантазію — кожна пара за бажання зможе знайти варіант пози 69, який підійде саме їм. 

Дрібнички для підсилення задоволення

Сьогодні асортимент секс-шопів багатий на різноманітні іграшки та засоби, покликані підсилити Вашу насолоду від взаємодії з партнером. Не варто нехтувати ними, адже вони зможуть вивести задоволення від сексуальних пестощів на абсолютно новий рівень. Що ж це за товари? Нумо розбиратись! 

Перше, на що варто звернути увагу — це оральні лубриканти. Такі засоби зроблять геніталії партнера смачнішими, а це точно додасть обом завзяття. Крім того, як і будь-які змазки, вони подарують плавне та комфортне ковзання, завдяки чому процес буде більш комфортним. Також рекомендуємо не оминати увагою спреї для мінету, якщо Ви з партнером практикуєте такі пестощі. Такі засоби не тільки підсолодять задоволення, а ще й допоможуть знизити чутливість горлянки. Яскравим прикладом таких засобів будуть спреї Intt Deep Throat Oral Spray та Sensuva Deeply Love You Cinnamon

Ще один спосіб перетворити свої губи на інструмент, який дарує насолоду — це блиски для губ. Але не ті, що продаються в магазинах косметики, а спеціальні засоби з ефектом вібрації. Вони можуть мати солодкий смак та аромат, як серія блисків Secret Play Vibrant Kiss, або додатково мати температурні ефекти, як Exsens Play Lip Gloss.

Також в позі 69 важливо не забувати про те, що у Вас є руки та пальці. І їх можна використати для Вашого спільного задоволення. А для того, щоб ця насолода була ще яскравішою, можна застосувати різноманітні іграшки для фінгерінгу. Це можуть бути як рельєфні насадки на палець, так і різноманітні вібратори, які зручно фіксуються на пальчику. Також для додаткової стимуляції можна сміливо використовувати маленькі кліторальні вібратори, адже вони можуть прийти на допомогу, якщо раптом в одного з партнерів виникне необхідність дати відпочинок рукам або губам. 

Як зробити так, щоб цей досвід сподобався обом? 

Поза 69 — це чудовий спосіб пізнання як себе, так і партнера. Сприймайте таку практику як гру. Чим більше імпровізації — тим цікавіше та відвертіше буде ця гра. Не варто очікувати від пози 69 бурхливих оргазмів, але задоволення Вам вона точно подарує. Експериментуйте з пестощами, не бійтесь пробувати нове і дозвольте партнеру діяти так само сміливо. 

Проте будьте готові до того, що в позі 69 партнерам може бути важко досягти синхронності оргазмів. Аж надто велика спокуса зосередитись на своїх власних відчуттях, а не на стимуляції партнера. Адже в момент, коли оргазм ось-ось накриє з головою, дуже важко не забувати про задоволення своєї половинки. Чи означає це, що досягти оргазму одночасно в цій позі неможливо? Звісно ж, ні. Але для досягнення успіху обом партнерам потрібно дуже тонко відчувати свою пару, вміти підмічати нюанси поведінки та реагувати на них. Тож якщо у Вас не вийшло з першого разу — не поспішайте засмучуватись, а краще замість цього відпочиньте та спробуйте ще раз! 

 

 

Відгуки

69 - найкраща поза для чуттєвого задоволення! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 69 - найкраща поза для чуттєвого задоволення!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка