Мистецтво сексуальних поцілунків: розкрийте нові грані чуттєвої насолоди

Мистецтво поцілунківЗдивувати кохану людину і звести її з розуму від задоволення можна не лише за допомогою крутих технік, експериментальних та дивовижних поз чи сценаріїв у сексі, але й завдяки такому простому та доступному всім способу – поцілунку. Поцілунки - це невід'ємна частина стосунків та інтимного життя партнерів, для здійснення якого не обов'язково хизуватися дикими та незвичайними методами, сподіваючись здивувати та підкорити кохану людину. Поцілунок - доступний для всіх варіант, який для когось може стати більш інтимним процесом, ніж секс, і навіть бути індикатором, який вказує на подальші перспективи у відносинах. Адже навіть перший дотик губ і ті емоції, які відчувають партнери в процесі, вже багато про що говорять наперед. Недаремно існує ціла наука філематологія, яка вивчає і фізіологічні, і психологічні особливості поцілунку. Це не просто сплетення та пристрасний тандем губ – це справжній обмін енергіями, емоціями, відчуттями, а також феромонами тіла, ароматами та смаками, які активно впливають на сприйняття та мозок.

Але, щоб зробити сексуальний поцілунок ще більш чуттєвим і незабутнім, відчути всім відомі "метелики в животі" і розкрити нові грані насолоди, варто звернути увагу на наступні поради щодо удосконалення цього інтимного процесу.

Як розкрити нові грані насолоди від поцілунку?

1. Використовувати додаткові стимулюючі засоби. Додати перчинки Вашим поцілункам зможуть блиски для губ з ефектом вібрації, бальзами для губ, що охолоджують або зігрівають, а також засоби з феромонами. Подібні блиски та бальзами активно діють на нервові закінчення губ та ерогенних зон, чим посилюють їхню чутливість і дарують абсолютно нові та збуджуючі відчуття. З таким незвичайним доповненням Ваш тандем губ перетворитися на справжню феєрію пристрасті, збудження та палкого кохання. Збуджуючий ефект подарує особливу насолоду як Вам, так і Вашому партнеру. А крутим бонусом стимулюючих засобів виступає і той факт, що їх можна використовувати не лише для пристрасних поцілунків, а й для пікантних оральних пестощів. У такому разі стимулюючий ефект діятиме не тільки на губах, а й на інтимних чутливих ділянках.

Мистецтво поцілунків2. Грати з губами. Поцілунок - це не просто відпрацьовані механічні рухи губами, а справжня неконтрольована пристрасть, під час якої можна кокетливо грати, експериментувати з рухами і зонами, а також діяти не за методичкою, а за покликом пристрасті. Варіантів ігор із губами може бути безліч, головне дати волю фантазії. Можемо запропонувати Вам кілька сексуальних міні-сценаріїв:

  • не зосереджуйтесь лише на одній зоні, на одній губі, на одній стороні. Зливайтеся губами, приділяючи увагу і верхній губі, і нижній, і серединці, і куточкам, захоплюйте весь простір і шукайте найчутливіші точки на губах і навколо них;
  • не забувайте, що, крім губ, у Вас ще є і зуби. Сексуально прикушуйте і легенько відтягуйте губу партнера, кокетливо покусуйте, але правильно розраховуйте силу, щоб такі ігри приносили тільки приємні відчуття, а не біль;
  • контактуйте не лише з губами, а й простором навколо, особливо щодо ерогенних зон. Вашому партнеру може бути приємно, якщо Ви сухими губами ніжно і ледве торкаючись пройдетеся по зоні навколо губ, щокам, вилицям, носику або навіть лобі. І шия, звичайно ж, не забудьте про поцілунки та торкання шиї. Такі трепетні та невагомі дотики можуть підвищити рівень збудження за лічені секунди;
  • пристрасно дихайте і сексуально стогніть. Такий звуковий супровід та дихальні вправи можуть підійти не всім, але для з'ясування, що подобається і що збуджує партнера, можна спробувати і такий варіант. Деяких партнерів це дуже збуджує і дає зрозуміти, що він робить правильно;
  • не забувайте про ерогенні зони один одного. Якщо справа стосується поцілунків, то цілувати кохану людину можна не тільки в губи, але і в ерогенні зони. Популярними чутливими ділянками найчастіше виступають: шия, мочки вух, вуха, низ живота, внутрішня частина стегна, соски. Знайти свою особливу ерогенну зону Ви зможете лише блукаючи губами по тілам один одного.

Мистецтво поцілунків3. Активно використовувати язик. Язик - такий самий головний учасник поцілунку, як і губи, а тому приділяти йому увагу варто належну. Грайте язиками, ніжно проводьте язиком по внутрішній частині губ, сексуально обводьте язиком контур губ, проведіть ним чутливим піднебінням партнера.

4. Ігри на контрасті або температурні ігри. Для більш яскравих та гострих відчуттів під час поцілунку можна поекспериментувати з холодним та гарячим. Так, перед процесом приготуйте собі крижаний напій і гарячий (можна також лід або засоби з охолоджуючим чи зігріваючим ефектом), щоб по черзі випивати і трепетно передавати температуру партнеру.

5. Насолоджувати один одного не лише поцілунками в губи, а й оральними ласками. Губи, як і язик – можуть бути дуже багатогранними та багатофункціональними, а тому використовувати оральні можливості необхідно по максимуму. Оральні ласки - справжній шлях для розкриття нових граней насолоди, а тим більше якщо використовувати спеціальні оральні лубриканти з різними смаками та засобами для мінету, кунілінгусу. Оральні змазки зроблять процес ще більш приємним, комфортним і навіть смачним, а різноманітні спреї та гелі для мінету, кунілінгусу посилять відчуття та дозволять на 100% отримати задоволення. Існують також різні спреї для підвищення слиновиділення, які допоможуть Вам насолоджуватися процесом із необхідною зволоженістю та чуттєвим ковзанням. Такі засоби часто мають м'ятний присмак, тому крім слиновиділення Вас порадує і освіжаючий ефект.

Поцілунки - це сексуальний і пристрасний спосіб зблизитися, поліпшити емоційний і фізичний контакт, обмінюватися енергією та пристрастю, а також подарувати незабутні збуджуючі моменти сплетення душ, тіл і губ. Цілуйтеся, відкривайтеся та насолоджуйтесь!

Відгуки

Мистецтво сексуальних поцілунків: розкрийте нові грані чуттєвої насолоди (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Мистецтво сексуальних поцілунків: розкрийте нові грані чуттєвої насолоди, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка