Те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими!

А яку виберете ви?

Заінтригувала назва? Тоді Ви за адресою, адже мова сьогодні піде про великі, а точніше, величезні секс-іграшки. Думали фалоімітатор розміром в 20 см завдовжки і 4 см в діаметрі - це межа мрій? Для більшості, може, і так, але явно не для майстерних майстрів вагінально-анальної справи. Ці сексуальні знавці вже багато побачили на своєму віку і зовсім не здивуються парі-трійці зайвих сантиметрів своєї анальної пробки або фалоімітатора. Скажемо більше, навіть зрадіють їм. Новачків же такі розміри можуть тільки здивувати і налякати. Але не переживайте, адже те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими!

Покататися на анальних кулях не бажаєте?

Великим шматком легше вдавитися, а великою іграшкою легше насолодитися

Вагінальними фалоімітаторами і вібраторами великих розмірів вже нікого не здивуєш. Анатомічні особливості жіночого організму дозволяють розважатися з великогабаритними іграшками. Жіноча вагіна - це еластичний орган, який добре розтягується і цілком може прийняти до себе в гості гігантських хлопців. З народженням дитини вона ж справляється, а діаметр голови новонародженого в середньому, на хвилиночку, становить 10-12 см, що куди більше середньостатистичного фалоса. Чи то справа анус… Не кожен наважиться пограти анальною пробкою всього лише 2-3 см в діаметрі, а що вже говорити про девайси побільше. І тому величезні секс-іграшки, призначені для анальних ласк, шокують тільки своїм зовнішнім виглядом і габаритами. Мимоволі виникають думки “Куди-куди? В анус? Ви точно не помилилися отворами? Це неможливо!”. Але ми Вас запевняємо, ще як можливо! Деякі навіть життя не уявляють без такого великомасштабного задоволення і можуть отримувати вибухові оргазми тільки від таких анальних ласк. Ось з такими амбасадорами анального сексу новачкам навіть не варто змагатися.

Маленькі сходинки до великих анальних звершень

Вперед до анальних звершень!“Життя занадто коротке, тому починайте з десерту” - якось сказала Барбара Стрейзанд. Але забудьте цей вислів, якщо Ви початковий анальний експериментатор. Не варто кидатися у вир з головою з надією, що Ваш сфінктер - гутаперчевий супергерой, що володіє неймовірною еластичністю. Якщо не бажаєте зіткнутися з різними неприємностями, больовими відчуттями і розчаруванням при повній непрохідності, тоді починайте поступово. В анналах історії ще не було таких аналів, які відразу брали в м'язові обійми гумових велетнів. Все приходить з часом і, звичайно ж, з досвідом. Маніпуляції з анальними пробками подібні пробкам автомобільним: щоб досягти просвітлення на шляху і дістатися крізь перешкоджаючі затори до широкої чистої дороги, слід повільно, але впевнено рухатися вперед, починаючи старт з мінімальної швидкості. Так що, якщо у Вас загорілися очі при погляді на ці величезні іграшки, а Ваш сфінктер почав мимоволі стискатися від збудженого нетерпіння, а не від страху, то сміливо починайте з маленьких анальних пробок.

Для початку ідеально підійде гладка маленька анальна пробка діаметром до 2.5 см, а коли вже станете досвідченим користувачем подібних секс-іграшок, які пройшли вогонь і воду, силікон і метал, і навіть скло, то можете сміливо приступати до пробок побільше.

Крім мініатюрних підготовчих пробок, марш-кидком в анальній стимуляції стануть анальні розширювачі, які всередині ануса можуть збільшуватися в розмірі. За допомогою груші для накачування повітря і Ваших міцних рук, Ви зможете тренувати м'язи ануса і готувати їх до великого секс-марафону. Стандартні анальні розширювачі невеликих розмірів підійдуть як для новачків, так і для досвідчених. Активна стимуляція з поступовим збільшенням розміру іграшки приведе Вас до великого анального звершення і сходження на анальний Еверест.

Підтримаємо хлопця в його починаннях!

Кличте мене “Анальний майстер Том”

Хто ж ще може любити великі розміри і анальні іграшки так, як їх любить Tom of Finland. Якщо Ви не зустрічалися з продукцією цього відомого бренду, тоді Ви не знаєте, що таке відповідний розмірчик для справжніх чоловіків. Том з Фінляндії - це самий справжній цінитель великогабаритних іграшок для чоловіків, який вразить Вас не тільки розміром, але і якістю. На перший погляд можна подумати, що дана продукція абсолютно не створена для проникнення всередину, але відмінно згодиться для дизайну інтер'єру. Але сміємо Вас розчарувати і здивувати, бо саме такі анальні пробки, фалоімітатори і вібратори здатні подарувати феєричний оргазм при правильному використанні. І вже повірте, досить спробувати лише раз, і секс-іграшки Tom of Finland будуть служити Вам явно не тільки декорацією.

Маленькі пробки для слабаків?

Питання риторичне і зовсім не має підтексту виклику, який Вам необхідно прийняти і негайно виконувати. Поки на просторах інтернету немає такого челленджа, можна розслабитися і читати про великі секс-іграшки. І бути може, колись Ви все таки зважитеся на анальні звершення...

Управляйте задоволенням!

Відгуки

Те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими! (1 відгуків)
16.05.2019
5 - Kalt

агонь!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаем(-ый,-ая) Kalt.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка