Фістинг - Ваш найсміливіший експеримент

    Фістинг вважається досить екстремальним видом сексу, однак при правильних діях і терпінні обидва партнери зможуть отримати дійсно дивовижні і абсолютно нові відчуття.
    Що таке фістинг? Це практика введення в піхву або анус руки — стислої долоні або кулака. Фістинг може бути як в інтимній близькості двох партнерів, так і як вид мастурбації.
 
     Які бувають види фістингу?
 
     Вагінальний фістинг
 
     Важливо знати, що перші спроби фістингу можуть не принести задоволення, і тут потрібно терпіння і тільки терпіння. При введенні руки в піхву рекомендується також стимулювати іншою рукою клітор. Взагалі, будь-які приємні ласки підвищать ймовірність отримання задоволення, а також будуть сприяти розслабленню тіла. Варто звернути увагу, що чоловікові треба приділити особливу увагу реакції і відчуттям своєї дівчини при таких інтимних іграх. При будь-яких проявах болю або дискомфорту варто зупинитися і обережно вийняти руку. 
 
     Анальный фістинг
 
     Коли хочеться максимально гострих відчуттів, підійде анальний фістинг. В цьому випадку треба бути обережним при введенні руки, так як при занадто глибокому зануренні   можуть виникнути внутрішні пошкодження. Тіло ж цього може не відчути, так як за межами прямої кишки немає рецепторів, які б повідомили про біль. 
 
     Подвійний фістинг
 
     Введення всередину двох рук одна за одною або ж складеними разом долонями.
 
     Як правильно зробити фістинг
 
     Насамперед, Вам знадобиться велика кількість густого зволожуючого засобу. Потрібно буде завжди пам'ятати, що статеві органи і рука повинні бути змащені, більш того, в процесі фістинга також рекомендується весь час продовжувати змащувати місця контакту. Почати краще з введення одного пальця і ​​до нього поступово додавати на палець більше. Останнім варто приєднати великий палець, щільно притиснувши його до долоні. Нігті на пальцях повинні бути коротко обстріжені, ніяких прикрас на руках і пальцях бути не повинно, оскільки це спричинить за собою пошкодження ніжних стінок статевих органів. Часто рекомендується робити фістинг в медичній рукавичці для уникнення попадання всередину інфекції. 
      Коли рука введена повністю, можна обережно стиснути її в кулак. Найбільш приємні відчуття виникають при легких рухах вперед-назад і повільному обертанні кулака. 
     Дуже важливо пам'ятати, що при фістингу будь-які рухи, в тому числі і введення пальців, повинні бути, наскільки можливо, повільними. Головне правило тут — неквапливість, увага до відчуттів партнера, щоб не сталося неприємних наслідків.
 
     Щоб фістинг був більш приємним і легким, тіло можна попередньо підготувати за допомогою великих фалоімітаторів. Також існують спеціальні іграшки для фістингу. Не забувайте, що Вам буде просто необхідний якісний лубрикант. 
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» може запропонувати відмінний асортимент лубрикантів, а також іграшок великих розмірів, які допоможуть підготувати Вас до подальших експериментів. 

 

Відгуки

Фістинг - Ваш найсміливіший експеримент (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Фістинг - Ваш найсміливіший експеримент, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка