Зробимо спальню затишніше! Чекліст і MUST HAVE для вашої спальні!

    Спальня - одне з найбільш інтимних і комфортних місць в кожному будинку. У ній людина завжди відчуває себе більш захищено, розслаблено і розкуто. У цьому місці завжди повинні бути присутніми затишок і комфорт. Деякі психологи навіть рекомендують сімейним парам не сваритися в межах цієї інтимної кімнати, так би мовити не нагнітати погану ауру в місці релаксу.
     Спальня є не тільки місцем відпочинку, а й неповторного сексу та інтимного життя в цілому. Людині простіше експериментувати самій у своєму ліжку, де вона відчуває певну зону комфорту. До того ж затишне містечко, де партнери можуть насолодитися тільки один одним, необхідно кожній парі. Для людей, які вже багато років щодня ділять ліжко - експерименти і довіра в сексі досить важливі питання. 
Чим же все-таки урізноманітнити Вашу любовне гніздечко? У наш час існує безліч цікавих і пікантних аксесуарів. 

Іграшки, які повинні бути в кожній спальні:

     1. Більшість пар хоч раз експериментували з секс-іграшками та можливо навіть мають власну інтимну колекцію. У ній може бути як одна або дві іграшки, так і безліч різних виробів. Існує багато інтимних товарів, які скрасять вечора і змусять мчати додому зі збудливим очікуванням вечора. Пара може підібрати собі іграшки різного призначення, починаючи від класичних фалоімітаторів, вібраторів і анальних пробок, і закінчуючи більш екстравагантними насадками і т.д. Розміри інтимних аксесуарів легко підібрати в залежності від досвіду і переваг. Але не варто боятися експериментувати, адже завжди можна знайти щось, що буде порушувати ще більше. При цьому спальня неодмінно стане для партнерів улюбленим місцем в будинку.

     2. Для деяких пар більш придатними будуть БДСМ аксесуари. Такі іграшки в наш час користуються чималою популярністю. До подібних виробів відносяться різні кляпи, батоги, маски, мотузки для практики шібарі та навіть більш екзотичні іграшки.

     3. Масажні свічки, масла та інші засоби по догляду за тілом, допоможуть створити романтичну обстановку в кімнаті. Вони мають приємний запах і створюють певну ароматерапію. Крім того, їх можна використовувати під час прелюдій, щоб зробити розслабляючий або навіть еротичний масаж. Також часто використовують звичайні дизайнерські свічки, але це більше стосується шанувальників гарячого воску на тілі. Такі свічки можна використовувати просто для освітлення і створення інтер'єру.

     4. Сексуальний одяг на дівчині завжди привертає і збуджує чоловіка. Мереживні бюстгальтери, трусики, боді та негліже підкреслюють жіночність та сексуальність. Для любителів розпусного способу також існує безліч костюмів, наприклад з латексу. В таких нарядах дівчина відчуває себе розкутою, впевненою і бажаною. Існує також різноманітний одяг для рольових ігор. Дівчина легко перетвориться в стюардесу, стане поліцейським або турботливою медсестрою. Сексуального одягу для чоловіків менше, але часто вона не менш екстравагантна.

     5. Гарним доповненням спальні є різного роду секс-меблі. Якщо Ви подумали, що мова йде про дивани і т.п., то це не зовсім так. Часто подібні вироби досить компактні та при необхідності легко складаються в шафу. Це можуть бути надувні кулі або стільці. Крім того, іноді вони мають додатково фалоімітатор або вібратор. З незвичайних меблів можна виділити секс-гойдалки. Вони не так широко поширені в суспільстві, але пари, які використовують подібні іграшки, точно отримують масу насолоди. 

     В інтернет-магазині «Амурчик» легко підібрати відповідні секс-вироби для спальні та не тільки. Широкий асортимент задовольнить будь-які переваги. Ви також зможете вибрати різні лубриканти і засоби для догляду за іграшками. Наш консультант доступно розповість про характеристики та переваги, що цікавить позиції.

 

Відгуки

Зробимо спальню затишніше! Чекліст і MUST HAVE для вашої спальні! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Зробимо спальню затишніше! Чекліст і MUST HAVE для вашої спальні!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка