У чому різниця між одною і декількома вагінальними кульками

    Вагінальні кульки - секс-іграшки, які дозволяють тренувати м'язи піхви, а також просто отримати задоволення. Ці вироби дуже ефективні після пологів і при сильно розтягнутих м'язах піхви. Також їх використання досить просте і не вимагає особливих знань з боку жінки. У нинішній час можна знайти безліч найрізноманітніших видів вагінальних кульок - з різною поверхнею, з різного матеріалу і в різній кількості.
 
    Відразу скажемо, що різниці між одним вагінальним кулькою і декількома, з'єднаними між собою, практично немає. Однак ми постараємося все-таки відповісти на питання, чим варто керуватися при виборі одного або декількох кульок.

    Якщо Ви початківець користувач, то вибирати варто кульки з діаметром, не менше 3.5 см. Краще, щоб вони були виконані з пластику або мати шорстку поверхню. Такі кульки легше утримати в піхві. Досвідчені користувачі можуть скористатися іграшками меншого діаметру і з більшою вагою. В такому випадку не важливо, чи виберете Ви одну кульку або зв'язку з кількох.
 
    Однак, якщо подивитися з точки зору отримання задоволення, то різниця між одним і декількома кульками таки існує. Звичайно, кілька кульок подарують більше задоволення жінці, проте і утримати їх в піхві буде злегка важче, якщо Ви введете їх повністю. Таким чином, зовсім недосвідченим користувачам все-таки слід звернути спочатку свою увагу на одну вагінальну кульку і спробувати почати з неї.
 
    Важливо також звертати увагу, обтяжать кульку чи ні. Такі вагінальні кульки називаються «зі зміщеним центром ваги», і їх утримати в тілі набагато складніше. Однак і задоволення вони приносять набагато більше.
 
    Тому Ви можете почати з найпростіших варіантів - одної пластикової та легкої кульки діаметром 3.5 см, а після спробувати вже й інші види. Головне, що Ви будете знати - це те, що такі секс-іграшки не тільки корисні для здоров'я жінки, але подарують масу приємних відчуттів.
 
     В інтернет-магазині «Амурчик» надано багатий вибір вагінальних кульок найрізніших видів. І ви зможете підібрати що-небудь на свій смак і як досвідчений користувач, і як початківець. Також наші консультанти завжди зможуть допомогти Вам з вибором.
 

Відгуки

У чому різниця між одною і декількома вагінальними кульками (1 відгуків)
22.05.2017
5 - Елена

Здравствуйте, уважаемые продавцы! А мне вот интересно, я не прочитала нигде, или прочитала плохо, но меня интересует, из чего сделаны шарики? Понимаете, у меня есть некоторые проблемы с переносимости "внутри" разного рода материалов. Например, если это что-то типа латекс, то внутри я испытываю не наслаждение, а жжение и зуд. Но хочу попробовать шарики давно, потренироваться)) Интересно, не принесут ли они мне вред. Я очень аллергенная.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Елена. В таком случае вам стоит использовать шарики из стекла, они не аллергены.
Спасибо Вам за вопрос!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про У чому різниця між одною і декількома вагінальними кульками, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка