Майстер клас: як збільшити груди та сідниці в домашніх умовах

      В цій статті «Амурчик» розкриває одну з головних таємниць привабливості жінки. Перед Вами масйтер-клас про те, як можна збільшити найспокусливіші частини жіночого тіла безпечними домашніми засобами.

      Спочатку, розберемося, за рахунок чого збільшуються груди та сідниці. Будова грудей зумовлена їх головним призначенням– вигодувати дітей. Молочні залози та реберні м'язи в грудях жінки оточені шаром підшкірної жирової тканини. Ця тканина надає грудям м'якість, а її кількість та розподіл – розмір та форму. З сідницями усе інкаше.Звичайно, жирова тканина є і тут, проте форма та розмір сідниць здебільшого залежать від м'язів, які забезпечують правильні рухи ніг. Великий м'яз сідниць вплитває на зовнішній вигляд та розмір сідниць напряму. Різна будова потребує різних підходів для роботи зрозміром грудей та сідниць.
 
Комфортні для природи умови
 
     Найбільш безпечний спосіб збільшення сідниць та грудей – природній. Можливо, Ваш стиль життя заважає природі додати кілька сантиметрів в потрібних місцях.Створіть комфортні умови для Вашого тіла аби воно проявило себе максимально. Можливо, Ваш організм і сам здатен додати привабливості в ці зони.
Передусім, потрібно підбирати вдалий одяг та білизну. Забудьте про бюстгальтери з тугими коректорами. Груди ні в якому разі не повинні бути перетягнуті. Правильний підбір форми бюстгалтеру – це підбір по формі Ваших грудей. Якщо Ваші груди на великій вілдстані одна від одної, Ваша модель – «лисичка» з мінімальним з'єднанням між чашечками. Модель типу «балконет» - вдалий вибір для округлих грудей, розташованих близько одна до одної.
     Брюки та спідниця не повинні стискати сідниці, підбирайте одяг так,щоб рухи були вільними. Забудьте про тугі джинси та  високиі підбори – все це неприродні умови для розвитку жіночої краси.
збільшення сідниць
 
 
Диета
 
     Режим харчування помітно впливає на фігуру, напевно Ви вже помітили. Правильна дієта для росту грудей та сідиць – це багато білка, вітамінівта більше жирної їжі. Жир повинен легко засвоюватися. Мед, горіхи, здоба, молоко, чай замість кави, творог та сметана – здоровий спосіб повпливати на розміри в цих зонах.
     Якщо Ви перейшли на більш жирне харчування, не забувайте про фізичні навантаження аби підтримати форму талії та тонус в м'язах.
 
 
 
 
 
збільшення грудей та сідниць Фізичні вправи
 
     Выпряиміть спину. Зробіть це прямо зараз, поки читаєте матеріал. Правильне навантаження в сидячому положенні корисне і для формування грудей, і для сідниць. Пам'ятайте про те, що багато сидіти шкідливо.Займайтесь спортом, причому підберіть вправитак, аби розвивати груди, навантажувати талію та стегна і підкачувати сідниці. Консультація тренера по фітнесу буде доречна, щоб підібрати фізичні навантаження правильно. Є альтернативні заняття з аналогічними навантаженнями. Східні танці окрім розвитку грудей та сідниць  дадуть Вам більше пластики, а плавання буде підтримувати у чудовій формі все тіло.
 
Приємний масаж
 
     Массаж для здорового збільшення грудей та сідниць можна робити і вдома, самій собі. Сенс в тому, аби посилити кровообіг в цих зонах, покращити обмін речовин, тонізувати м'язи. Хороший масаж допоможе і від целюліту. Груди та ділянки навколо них масажують акуратно, трьома пальцями. Стегнам потрібні більш сильні масажні рухи. Хорошим вибором стане аквамасаж, який буде корисним для обох зон. 
 
 
Если не получается
 
     Природа обдаровує жінок по-різному, і не завжди навіть натуральні методи допомагають збільшити форми.В цьому випадку допомагає наука. В «Амурчику» можна знайти чудові ефективні креми, вакуумні помпи, для збільшення грудейі сідниць. Наші засобиоднозначно допоможуть Вам  збільшити свої форми та змінитися в кращий бік!
 

 

Відгуки

Майстер клас: як збільшити груди та сідниці в домашніх умовах (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Майстер клас: як збільшити груди та сідниці в домашніх умовах, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка