Розмір має значення - як збільшити пеніс

     Вічні суперечки примхливих коханок і чоловіків між собою про те, у кого більший і чи потрібно, щоб він був гігантом, адже розмір достоїнства відіграє велику роль в самооцінці чоловіка. Великий пеніс, безперечно, виглядає збуджуюче, але не кожній жінці приємний секс із статевим гігантом, адже розміри вагіни можуть виявитися надто малими для нього і така ситуація стане проблемою в сексуальномсу житті обох партнерів. Для такої ситуації існують кільця на пеніс, які дозволяють не повністю входити у вагіну, тим самим стимулюючи клітор партнерки.


як збільшити пеніс, як збільшити член

     Частіше буває і протилежна ситуація, коли вагіна жінки обємна і розміри чоловічого члена в ній губляться. Тоді цестає неприємною і морально болісною проблемою.

 
вакуумна помпа для збільшення члена, пеніса    В обох цих випадках варто сказати, що розмір має значення і розмови про те, що розмір неважливий, а важливий лише процес, втрачають свою силу, тому що, як би Ви не старались рухатись, партнерка не відчує цього в повній мірі. Але є вихід із такої ситуації - Ви можете скористатися кремом для посилення потенції, вакуумними помпами чи екстендерами.

     Вакуумна помпа — це виріб, який за допомогою тиску збільшить Ваш член і приведе в стан ерекції. Такий варіант більше підійде для чоловіків,  яким по тій чи іншій причині не вдається довести свій член до такого стану самостійно. Креми додатково простимулюють цей процес, до того ж вони не хімічні, приємно пахнуть і можливі у використанні для масажу.

     Екстендер допоможе збільшити Ваш член безболісно та інтенсивно. Його можливо носити всюди-  головне не одягати облягаючий одяг та білизну. Цей механічний пристрій зафіксує голівку Вашого члену в потрібній позиції і повільно почне витягувати член. Спершу можливе відчуття невеликого дискомфорту, яке з часом пройде і Ви швидко звикнете. Якщо будете виконувати все регулярно та за інструкцією, з часом Ваш член збільшиться на 3-4 см в довжину і на 1,5-2 см в обхваті. Такі розміри залишуться з Вами до кінця Ваших днів, а невпевненість в собі і комплексив ліжку з партнерами зникнуть самі собою.

    

     Різної форми та кольорів“інструменти” Ви знайдете у нас на сайті “Для нього”. Анонімність, приємний клієнтоорієнтований персонал, багатий вибір — це моменти,які Вам дійсно сподобаються. Заходьте до нас!

 

Відгуки

Розмір має значення - як збільшити пеніс (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Розмір має значення - як збільшити пеніс, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка