5 правил спонтанного сексу

     Найкраще в житті завжди відбувається раптово. Спонтанний секс тут і зараз – найкраще тому підтвердження. Існує п'ять нескладних правил, дотримання яких дозволить Вам розкрити для себе всю гаму задоволень від сексу без обмежень.
 
     Суворе дотримання правил гігієни
 
     Щоб секс приніс задоволення і подарував позитивні   емоції, обом партнерам необхідно суворо дотримуватися правил особистої гігієни. Чистота і свіжість повинні стати Вашою щоденною звичкою, незалежно від того, який розпорядок дня намічається саме сьогодні - в цьому випадку Ви завжди будете nbsp; «на висоті» і готові до сексу в будь-який момент. Пачка вологих серветок і спеціальний дезінфікуючий спрей не займуть багато місця у Вашій сумці або сумочці, але значно підвищать рівень вашої впевненості в собі.
 
     Безпека
 
     Спонтанність і нестримна пристрасть багато хто асоціює з повною безтурботністю. На ділі це не так:   щоб незапланований секс не став джерелом неприємностей, ні в якому разі не варто нехтувати захистом (особливо важливо це для тих, хто практикує спонтанний секс   з випадковими партнерами). Латексний захисник, завбачливо взятий з собою, стане гарантією Вашої безпеки, а почуття захищеності не дозволить тривожним думкам відвернути Вас від того, що відбувається.
 
     Обопільне бажання партнерів
 
     Щоб спонтанний секс став незабутньою пригодою, а не причиною розчарування, важливо, щоб бажання цю хвилину зайнятися коханням було обопільним. Дівчата, як правило, куди з меншою ініціативою сприймають ідею зайнятися сексом в непризначеному для цього місці. Компліменти, легкий флірт і увага – ось головні інструменти спокуси в руках любителя незапла
нованих насолоджень.
 
     Збудження
 
     Гостре сексуальне бажання і збудження – ось головні джерела тяжіння, які допоможуть парі зважитися на секс там, де застала пристрасть. Якщо спонтанний секс є Вашою заповітною мрією, подбайте про те, щоб підвищити градус напруження пристрастей. Духи з феромонами   - кращі друзі любителів гострих пікантних відчуттів.

     Сміливі експерименти
 
     Незважаючи на те, що спонтанний секс для багатьох сам по собі є незвичним експериментом, постарайтеся зробити кожен раз новим і неповторним. Пробуйте нові місця і пози, використовуйте іграшки та секс-аксесуари, і Ви ніколи не дізнаєтеся, що таке нудьга.
 
     При цьому важливо не забувати, що найкращий експромт – ретельно спланований. Підготуватися до незабутнього спонтанного сексу можна разом з інтернет-магазином «Амурчик».

 

Відгуки

5 правил спонтанного сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 5 правил спонтанного сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка