Як працює крем для збільшення пенісу?

Розмір статевого члена - це дуже делікатна тема, яка зачіпає самолюбство багатьох чоловіків. А доступність фільмів для дорослих та агресивний маркетинг тільки посилюють цю проблему, роздуваючи комплекси. Як правило, з екранів фільмів для дорослих на нас дивляться досить значні розміри акторів і моделей, але при цьому важливо пам'ятати, що для зйомок в фільмі або в рекламі не виберуть середньостатистичного чоловіка, що проходив по вулиці. Зрозуміло, в цій індустрії також відбувається жорсткий кастинг, де акторів вибирають за цілком конкретними фізіологічними параметрами. А якщо ми говоримо про рекламні фотографії, то і корекція знімків також цілком імовірна. Глядачі ж, дивлячись на тіла з екрана, мимоволі порівнюють їх параметри зі своїми, і найчастіше це порівняння зовсім не на користь реального людського тіла, звідки й слідує розчарування.

За результатами опитування, проведеного у 2016 році серед жителів різних країн Європи, всього 14% чоловіків повністю задоволені розмірами своїх достоїнств. Жінки ж дивляться на цю проблему набагато простіше - всього 11% жінок вважають розмір пеніса критично важливим для відносин. А майже 65% представниць прекрасної статі вважають, що це не так вже й важливо. І за минулі роки ситуація у світі не надто змінилася. 

Від незадоволеності власними фізичними особливостями багато чоловіків вдаються до збільшення пеніса. Існує кілька способів зробити це. Але якщо хірургічне втручання може виглядати для багатьох загрозливо, то всілякі креми для збільшення пеніса користуються великою популярністю. Але, як це буває з багатьма подібними засобами, ефективність таких кремів обростає безліччю міфів. І сьогодні ми з Вами розберемося, як це все працює.Пеніси різних розмірів

Чим відрізняються креми, гелі та мазі? 

В наш час є маса засобів, що обіцяють допомогти чоловікам, які бажають додати сантиметрів в потрібному місці. Полки секс-шопів рясніють всілякими кремами, гелями та іншими засобами. Їх головний плюс в тому, що вони мають безпечний склад, а їх застосування не вимагає лікарського контролю. Основні засоби, які Ви гарантовано знайдете в магазині - це гелі, креми та мазі. Вони мають свої особливості, які необхідно враховувати. 

Наприклад, мазі відрізняються більш жирною текстурою. Їх основою виступають жири та вазелін. Мазі повільно всмоктується в шкіру, але в порівнянні з іншими засобами вони проникають набагато глибше і, відповідно, глибше діють. 

В свою чергу гелі, які є похідним від мазей, виготовляються на основі води з додаванням глюкози та желатину. Вони діють так само глибоко, як і мазі, але при цьому набагато зручніше в застосуванні, не дивлячись на те, що досить довго вбираються. По суті, гель - це проміжний варіант між маззю і кремом. Але оскільки в основі засобу немає жирних речовин, він не залишає після себе відчуття плівки або липкості.

Креми - це найпопулярніша форма засобів для збільшення пеніса. Їх плюси незаперечні - вони легко вбираються, не залишають жирних слідів. Але при цьому дія слабкіше, ніж у гелю і мазі. Він має більш м'яку форму і впливають не на весь організм, а локально - на ту частину, куди був нанесений. 

Як це працює? 

Перш ніж говорити про те, як працює крем для збільшення пеніса, давайте згадаємо курс анатомії. Стовбур пеніса складається з печеристого і губчастого тіл. Це пориста тканина, в якій є порожнечі. Якщо говорити зовсім просто, то текстура цих тканин на вигляд нагадує зріз пористої шоколадки. При ерекції ці порожнечі наповнюються кров'ю, завдяки чому і відбувається збільшення пеніса і його затвердіння. А щоб збільшити максимальний розмір пеніса в його збудженому стані, необхідно поліпшити еластичність стовбура пеніса.

Суть засобів, що підсилюють ерекцію і збільшують статевий орган в розмірах полягає в тому, щоб посилити кровообіг в цих зонах, тим самим домагаючись потрібного ефекту. Такі засоби можуть бути як швидкодіючими, так і мати накопичувальний ефект. Швидкодіючі засоби наносяться безпосередньо перед статевим актом, а їх ефект триває протягом декількох годин. Інший тип засобів призначений для щоденного використання і, як результат, їх ефект триває набагато довше. 

Перед використанням будь-яких засобів варто ознайомитися з інструкцією до нього. Але в більшості випадків необхідно втирати крем в пеніс, або нанести його тонким шаром. Засоби збільшують еластичність зовнішніх і внутрішніх тканин, з яких складається статевий член. Речовини, що знаходяться в їх складі, стимулюють також кровотік. 

А що у складі? 

Дуже важливо вивчити, з чого складається засіб, яке Ви плануєте купувати. Як правило, крем складається з основи та діючої речовини. Як основа найчастіше виступає емульсія. Діючі речовини можуть відрізнятися. Найчастіше в складі присутні: 

  • пектини - вони стимулюють зростання і підвищують еластичність тканин стовбура. Ці речовини безпосередньо впливають на довжину і діаметр члена;

  • ферменти, що збільшують чутливість і підсилюють кровотік;

  • алантоїн, який сприяє регенерації тканин, а також має антисептичні властивості;

  • колаген та еластин, які доглядають за тканинами та підтримують їх тонус.

Крім цього використовуються також різноманітні рослинні компоненти - грицики, чортополох, виноградний екстракт, золота різка, японська айва, імбир, екстракт каєнського перцю та інші. Ці речовини відомі з давніх часів і мають високу ефективність. Наші предки також використовували ці засоби іншим чином. Однак, занадто велика кількість таких речовин може призвести до неприємних побічних ефектів - свербіння, подразнення і больових відчуттів. Саме тому ми не рекомендуємо вдаватися до допомоги народних засобів, якою привабливою Вам би не здавалася ця ідея. У спеціальних засобах все дозування прораховані, а тому крем для збільшення члена не заподіє Вам шкоди, якщо тільки Ви не страждаєте індивідуальною непереносимістю будь-яких компонентів. 

Міфи та чутки

Багато хто скептично сприймає дію засобів для збільшення пеніса. Один з головних аргументів проти них полягає в тому, що всілякі креми просто не ефективні. Але це помилка найчастіше пояснюється тим, що покупці чекають дива і часто нехтують читанням інструкцій. Але потрібно розуміти, що такі засоби не чарівні, і не варто очікувати різких змін "як в рекламі". Важливо розуміти, що саме Ви використовуєте і на що це засіб здатний в принципі. В середньому, швидкодіючі креми можуть додати Вам 2.5 сантиметри, але при цьому не відбувається реального фізичного збільшення. Тобто в момент ерекції Ваш пеніс буде більше звичних розмірів, але цей ефект зникне через кілька годин, після чого Ваша гідність повернеться до звичних розмірів. Пеніс

А якщо Ви хочете помітний фізичний ефект, вибирайте засоби тривалої дії. Саме вони забезпечують розтягування м'язів стовбура члена, які й відповідають за подовження органу. Такі засоби здатні додати Вам від 2 до 7 сантиметрів в інтимному місці, але необхідно враховувати, що відчутний результат може бути досягнутий тільки в комплексі з фізичними вправами. Як ми знаємо, пеніс - це м'яз, і, як і будь-який м'яз його необхідно тренувати, щоб відбулося збільшення в розмірах. Але Вам потрібно пам'ятати, що все грунтується на фізичних властивостях і будові тіла. 

Те ж саме стосується і міфу про те, що ефект від застосування крему дуже короткий. Як ми вже з'ясували, засоби розрізняються за тривалістю дії. Ніякої магії тут немає і якщо вже ми заговорили про м'язи, тут буде доречна аналогія з тренуваннями в спортивному залі. Допоки Ви підтримуєте форму регулярними тренуваннями, Вас буде радувати рельєфна мускулатура. Але варто закинути тренування, і м'язи, які Ви ретельно качали, здуються. Той же препарат "Вuіагра", назва якого вже давно стало прозивним, теж діє всього кілька годин, але при цьому всі задоволені. 

Однак, в гонитві за ідеальними параметрами важливо пам'ятати, що не все те, що Ви бачите на екрані - норма для кожної окремо взятої людини. Всі ми різні і кожне тіло - індивідуальне. Необхідно приймати себе і не дозволити собі обманюватися красивою картинкою на екрані або в глянці. І якщо вже Ви зважилися на будь-які модифікації, потрібно робити це таким чином, щоб не нашкодити собі і не витрачати гроші даремно.
Ретельно перевіряйте склади придбаних засобів, а також рекомендовано дотримуватися поданих в інструкції рекомендацій.

Відгуки

Як працює крем для збільшення пенісу? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як працює крем для збільшення пенісу?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка