Вакуумна помпа для вагіни. Що це і як використовувати

    Вакуумна помпа для вагіни — секс-іграшка, яка за допомогою вакууму сприяє припливу крові до зовнішньої частини вагіни і стимулює її. Зазвичай такі помпи універсального розміру, робляться у вигляді невеликої колби з грушею для відкачування повітря, а в деяких моделях всередині також поміщений фалоімітатор для додаткової стимуляції. 
 
    Як використовувати вакуумну помпу для вагіни 

    Вагінальна помпа може використовуватися не тільки для отримання сексуального задоволення, а й для тренування м'язів вагіни. За рахунок припливу крові від дії помпи вагіна і статеві губи збільшуються в розмірах, стають більш чутливими, підвищується їх збудливість. 
 
    Насамперед, перед використанням помпи слід змастити її хорошим лубрікантом на водній основі, щоб запобігти попаданню повітря всередину при використанні. Після варто перевірити, щоб клапан для впуску повітря був закритий, і повітря могло тільки виходити, але не потрапляти в помпу. Притисніть помпу до вагіни і натисніть на насос, поки не відчуєте всмоктування. Після цього насос можна відпустити і перевірити, що вагінальна помпа надійно тримається на статевому органі сама. Зніматися помпа повинна тільки в разі, якщо Ви самі вирішите зняти її. Якщо помпа тримається погано, варто продовжити натискати насос і створити більше вакууму всередині. Далі можна продовжити відкачувати повітря до того часу, поки статеві губи не будуть щільно притискатися до стінок помпи. Після цього викачувати повітря стане важче. Впустіть повітря в помпу і акуратно зніміть її. Статеві губи і вагіна повинні бути вже досить чутливі і збуджені.
 
    Після стимуляції від вакуумної помпи можна займатися сексом або мастурбувати, використовуючи іграшки — відчуття посиляться в кілька разів. Не забувайте при цьому використовувати лубрикант, так як після вакуумної стимуляції в вагіні може виникнути сухість. 
 
    Важливо знати, що при будь-якому дискомфорті або виникненні больових відчуттів варто відразу ж припинити відкачувати повітря. Також не перестарайтеся   з викачуванням повітря — це може зашкодити Вам або самої помпі.
 
    Менеджери нашого інтернет-магазину завжди зможуть проконсультувати Вас щодо моделей вакуумних помп, а також допомогти з вибором, в залежності від Ваших фізіологічних та індивідуальних особливостей. 
 
    Інтернет-магазин «Амурчик» - легкий і приємний шлях до задоволення!
 

 

 

Відгуки

Вакуумна помпа для вагіни. Що це і як використовувати (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вакуумна помпа для вагіни. Що це і як використовувати, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка