Вагінальні кульки: користь для жіночого здоров'я і задоволення

     Вагінальні кульки, які також відомі під назвою кульки Ben Wa, спочатку розроблялися для зміцнення м'язів піхви. Завдяки спеціальним вправам жінка могла не тільки навчитися контролювати вагінальні м'язи краще, але також уникнути багатьох хвороб, що стосуються гінекології. Завдяки вагінальним кулькам жінка може доставити неймовірне задоволення своєму чоловікові, а також навіть досягти оргазму самій на самоті. 
 
     Що з себе представляють вагінальні кульки
 
     Ці кульки, як правило, можуть бути зі зміщеним центром ваги або без. Зміщений центр ваги досягається за рахунок спеціальної внутрішньої будови вагінальних кульок. Звичайні кульки частіше зустрічаються подвійними, робляться з пружних і м'яких матеріалів, які не зашкодять ніжній внутрішній поверхні піхви і доставлять задоволення своїми дотиками. Найпоширеніші матеріали - силікон, пвх, латекс. Також зустрічаються кульки з пластику, скла і металу. Вагінальні кульки можуть бути як гладкими, так і зі вставками і прикрасами, які можуть доповнити приємні відчуття при введенні іграшки всередину тіла. Кульки часто мають петельки для зручного витягання.
 
      Вагінальними кульками можна користуватися і жінкам після пологів (коли післяпологовий період вже закінчився) - ці іграшки абсолютно безпечні і зручні у використанні. При виборі вагінальних кульок слід керуватися тим, що чим вони менше важать і більше за розміром, тим ними легше користуватися і менше потрібно прикладати зусиль, щоб утримати кульки в тілі. Більш важкі і маленькі кульки легше вислизають самі з тіла, і потрібно докладати чимало зусиль, стискаючи і контролюючи м'язи піхви, щоб утримати іграшку.
 
Ще один безперечний плюс від занять з вагінальними кульками - вправи для пресу. Крім м'язів піхви, працюють і м'язи живота. Також за допомогою кульок можна прибрати розтяжки і небажані складочки. З медичної точки зору вагінальні кульки також підійдуть жінкам, які страждають відсутністю контролю сечовипускання, тобто коли вони не в змозі самі припинити сечовипускання.
 
     Як користуватися вагінальними кульками
 
     На перших порах введіть кульки, попередньо змастивши їх невеликою кількістю лубриканту, в піхву лежачи і акуратно спробуйте встати, намагаючись напружувати м'язи і утримувати кульки всередині. Спробуйте походити по кімнаті, відзначаючи свої відчуття. Коли Ви навчитеся цьому, можна напружувати м'язи і розслабляти, намагаючись переміщати за рахунок цього кульки вгору-вниз. М'язи будуть ставати міцнішими, Ви ж поступово навчитеся керувати своїми м'язами і контролювати їх скорочення. Не забувайте, що такі вправи також приносять задоволення жінці.
Також Ви зможете подарувати своєму чоловікові непередаване задоволення, контролюючи стискання своїх м'язів навколо його пеніса. Ваш партнер гарантовано не забуде своїх відчуттів і буде приємно здивований.  
 
     Вагінальні кульки також зручні тим, що це інтимні іграшки, які можна носити під одягом хоч весь день. Для оточуючих це буде непомітно, Ви ж зможете продовжувати контролювати себе, і при цьому отримувати задоволення.

 

Відгуки

Вагінальні кульки: користь для жіночого здоров'я і задоволення (1 відгуків)
15.10.2016
5 - Ксюша

О вагинальных шариках впервые узнала от своего гинеколога. Она посоветовала мне использовать их для укрепления мышц влагалища после родов. Я купила себе для начала небольшие, чтобы научиться их использовать. И действительно уже через месяц я заметила результат, удовольствие во время секса стали намного ярче. Теперь вот хочу заказать себе потяжелее и со смещённым центром тяжести.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ксюша.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вагінальні кульки: користь для жіночого здоров'я і задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка