Бондаж - задоволення для експериментаторів

     Сексуальна розкутість – найважливіша умова гармонійних інтимних відносин з протилежною статтю, так необхідних для відчуття повноти життя і щастя. Сміливість чесно зізнатися в собі в тому, чого саме Вам би хотілося в ліжку, є далеко не у всіх. Але ті, хто опанував мистецтвом не відмовляти собі в задоволеннях, можуть похвалитися надзвичайною насиченістю і високою якістю інтимного життя, а значить, саме час зізнатися собі і партнеру про свої потаємні думки.
 
     Прагнення домінувати або підкорятися є природним абсолютно для кожної людини. У чистому вигляді тяга до домінування або підпорядкування зустрічається вкрай рідко: в залежності від створених навколо обставин можливість відчути себе жертвою або повелителем напевно із захопленням сприйме практично кожна людина. Незмінним атрибутом еротичних ігор сміливих і розкутих пар є бондаж.
 
     Бондаж – різновид секс-іграшок, головним призначенням яких є обмеження свободи. З одного боку, повне або часткове знерухомлення виступає збудливим фактором для обох партнерів і надає необхідну пікантність і яскравість, що відбувається. За допомогою бондажу легко втілюються найгарячіші фантазії щодо постійного партнера, а якщо доповнити його наборами для рольових ігор, то кількість варіантів еротичних ігор стає просто необмеженою.
 
     Другим призначенням бондажу є підвищення гостроти відчуттів. Наприклад, зв'язана людина не може рефлекторно рухатися, а значить, кожен дотик партнера буде максимально точним і вивіреним. Маска на очах тимчасово позбавляє зору, що призводить до загостреної роботи всіх інших рецепторів: в такому стані навіть найлегші дотики або аромати сприймаються набагато гостріше, ніж зазвичай.
 
     Теоретично, використовувати в якості бондажа можна все, що підкаже Ваша фантазія. При цьому дуже важливо не забувати про безпеку і про те, що будь-які ігри з використанням бондажних засобів повинні відбуватися виключно за обопільною згодою.

     Найбільшою популярністю користуються такі елементи бондажа:
 
     Маски – елементи, за допомогою яких домінуючий партнер може закрити своє обличчя або зав'язати очі своїй добровільній жертві;
     Кляпи – іграшки, використання яких остаточно позбавить підлеглого партнера права голосу і надасть його володарю право самостійно визначати його долю;
     Наручники і кайдани – безпечні пов'язані між собою браслети, що надягають на руки і ноги, обмежують свободу пересування і виглядають дуже еротично;
     Фіксатори – пристосування, за допомогою яких домінуючий партнер отримує практично необмежені можливості для втілення своїх фантазій і таємних бажань повністю або частково над знерухомленою жертвою.

     Інтернет-магазин «Амурчик» запрошує всіх любителів секс-вишукувань придбати бондаж на будь-який смак: від самих невинних його різновидів до пристосувань для по-справжньому гарячих ігор. Незалежно від типу придбаних виробів, всі вони є абсолютно безпечними.
 
     «Амурчик» - з нами не буває нудно!

 

Відгуки

Бондаж - задоволення для експериментаторів (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Бондаж - задоволення для експериментаторів, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка