Як зробити піхву вужчою?

     Жіноча піхва – унікальний орган, в тканинах якого присутня величезна кількість чутливих нервових закінчень – вони відповідають за отримання жінкою насолоди під час сексу. Крім того, саме піхва забезпечує основну стимуляцію чоловічого статевого члена, а значить, ця частина жіночого тіла забезпечує і чоловіче задоволення. М'язова тканина, яка утворює піхву, з віком і після народження дитини може втрачати свою еластичність і пружність. В результаті знижується їх чутливість, а чоловік не отримує звичного задоволення від сексу з постійною партнеркою.
 
     Як звузити піхву?
 
     Анальні пробки. Найпростішим і найшвидшим способом порадувати партнера дівочою пружністю і тіснотою піхви є використання під час сексу анальних пробок. Введена в анус іграшка заповнить собою пряму кишку, за рахунок чого піхва звузиться. Даний метод оцінять обидва партнери: вузька піхву забезпечить більшу стимуляцію чоловічих чутливих зон, а використовувана іграшка дозволить жінці розширити спектр приємних відчуттів за рахунок комбінування анальних і вагінальних задоволень.

     ВУМ-білдінг. Техніка, яка дає вражаючі результати, але вимагає для свого освоєння терпіння, наполегливості і часу. Результатом щоденних регулярних тренувань стає підвищення еластичності і тонусу внутрішніх керованих м'язів, що утворюють стінки піхви. Але щоб результати порадували Вас і партнера більш яскравими і гострими відчуттями під час сексу, інтимним тренуванням необхідно приділяти достатню кількість часу. Посилити ефект від тренувань дозволяє використання спеціальних секс-пристосувань – вагінальних кульок. Починати краще з легких виробів великої величини, поступово збільшуючи їх вагу і зменшуючи розмір.

     Спеціальні креми для звуження піхви. Сучасні препарати, які вводяться безпосередньо в піхву і стимулюють приплив крові до його стінок. В результаті кращого кровотоку тканини приходять в тонус, а їх чутливість підвищується. Головним недоліком даної методики звуження піхви є тимчасовий ефект.
Інтернет-магазин Амурчик -найбільший секс-шоп України, який дивує широтою асортименту і кількістю цікавих речей, яких не зустріти більше ніде. 
 
     «Амурчик» - не відмовляйте собі в задоволеннях!

 

Відгуки

Як зробити піхву вужчою? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як зробити піхву вужчою?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка