Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків

Головне свято зими вже дуже-дуже близько! І лише лічені дні відокремлюють нас від найочікуванішої зимової ночі. Зазвичай, такі дні наповнені приємною метушнею — ми готуємося до святкового вечора, плануємо меню та програму святкувань. А процес вибору подарунків — це вже зовсім окрема та складна тема. Завжди хочеться подарувати щось корисне, не банальне і таке, що точно принесе насолоду. 

Ще досі сушите голову, розмірковуючи, що б таке купити коханому або коханій? Зверніть увагу на віртуальні полички секс шопів! Інтимні іграшки вже давно не вважаються чимось непристойним, тож такий подарунок гарантовано порадує Вашу половинку. Тим більше, що подарунок з секс шопу не обов’язково має бути велетенським фалосом — завжди можна знайти щось цікаве! 

Подарунки для слухняних (і не дуже) дівчат

Якщо шлях до чоловічого серця лежить крізь шлунок, то завоювати жіноче може клітор. А саме — його ніжна стимуляція. Тож якщо Ви шукаєте для своєї партнерки подарунок — зверніть увагу на вакуумно-хвильові стимулятори. Ці компактні девайси здатні творити справжні дива з ерогенними зонами! 

Satisfyer Curvy 3+Satisfyer Curvy 3+ є крутою та якісною іграшкою преміум-класу. Ця іграшка розроблена з урахуванням анатомії жіночого тіла. Curvy 3+ зручно лягає в долоню, а його корпус може похвалитися неабиякою ніжністю матеріала. Додайте до цього два потужні мотори, 10 режимів вібрації та стимуляції повітрям, а також можливість дистанційного керування — і Ви побачите ідеальну іграшку для жінок, якою і є Curvy 3+. Крім того, цей стимулятор ідеально пасує для пар, які перебувають у стосунках на відстані. Тільки уявіть — у Вас буде можливість керувати задоволенням іншої людини, або навіть створювати свої власні режими для задоволення коханої! 

Напевне, найзимовішим тематичним подарунком для дівчини стане Satisfyer Penguin! Його ніжний широкий носик, що стимулює клітор за допомогою повітря, гарантовано віднесе дівчину на вершини насолоди. Він працює не торкаючись тіла та ідеально лежить в долоні. З ним можна розважатися навіть у ванній, адже він зовсім не боїться води — як справжній пінгвін! Satisfyer Penguin може запропонувати 11 режимів роботи і при цьому він дуже тихий. Тож пустощі з ним стануть приємним секретом, про який знаєте лише Ви. 

Але є серед вакуумних іграшок і абсолютні лідери, яким належать серця десятків тисяч жінок у всьому світі. Мова йде про бренд Womanizer та його шедеври, а зокрема — вакуумний стимулятор Womanizer Liberty. Цей девайс був створений для подорожей, тож він має зручну та привабливу кришечку, яка одночасно приховує іграшку від сторонніх очей. Ліберті абсолютно безшумний, навіть на найпотужнішому режимі. Для стимуляції він не потребує контакту з тілом та має 6 режимів, детальне знайомство з якими завершиться неймовірно бурхливим оргазмом. Також він захищений від води, тож такий подарунок можна буде брати з собою куди завгодно. 

А якщо Ваша кохана любить все миленьке, то її точно приведуть у захват іграшки бренду KissToy. Цей бренд славетний своїми привабливими дизайнами. Наприклад, кліторальний стимулятор Miss КК має вигляд чарівного кролика з хвостиком та довгими вушками, який своїм носиком може подарувати кілька режимів вакуумної стимуляції, а рештою тіла — вібрацію. Його колега Miss UU —- це мила білочка, носик якої також утворює хвилі вакууму, а хвіст вібрує.

Цікавинки для хлопців

Tenga EggОбирати подарунок коханому завжди не просто. Хочеться, щоб це біло щось, чим він буде користуватися, згадуюючи при цьому Вас. Щось цікаве для такого випадку також можна знайти в сексшопі. Наприклад мастурбатори Tenga можуть похизуватися дуже широким асортиментом. Серед них є іграшки на будь-який смак, тож Ви зможете без проблем підібрати подарунок, який буде коханому до душі. 

Найвідоміші іграшки цієї серії - компактні яйця-мастурбатори Tenga Egg. Кожне яйце має свій унікальний рельєф. А компактна форма таких мастурбаторів дозволяє брати їх собою куди завгодно. Виробник називає ці яйця одноразовими, але при належному догляді вони можуть служити для задоволення доволі довго. Для тих, хто надає перевагу іграшкам більшого розміру існують серії Tenga 3D та Tenga Cup — ці м’які та ніжні мастурбатори подарують море задоволення навіть найвибагливішим чоловікам. 

Відомий у жіночому світі бренд Satisfyer також не забуває про сильну половину людства - лінійка іграшок Satisfyer Men поповнилася цікавими яйцями-мастурбаторами. Вони різняться за рельєфом, тож Ви можете презентувати коханому не одне яйце, а цілий набір! Реберця, пухирці, або все і одразу — обирайте до свого смаку! 

Fleshlight Emily Willis SquirtЯкщо ж Ваш коханий є пристрасним прихильником фільмів для дорослих, або окремої акторки (чи, може, актора) еротичного жанру — презентуйте йому надзвичайно реалістичний мастурбатор Fleshlight. Цей бренд славетний своїми реалістичними дизайнами, які роблять відчуття від пустощів з іграшкою такими, як ніби чоловік займається сексом зі справжньою коханкою. 

Окремої уваги вартує серія Fleshlight Girls, що копіює інтимні зони відомих акторок фільмів для дорослих. Як і всі іграшки бренду, Fleshlight Girls вироблені з ультрареалістичної кібершкіри, яка напрочуд натуралістично копіює текстуру інтимних зон. Завдяки її властивостям та унікальній будові, кожен мастурбатор дарує унікальні відчуття, так само як реальна коханка. А для тих, хто надає перевагу хлопцям, існує лінійка Fleshlight Fleshjack. З їх допомогою можна легко насолодитися анусом улюбленого актора фільмів для дорослих, на якому, до того ж, буде його автограф. 

Виробник секс-іграшок преміум-класу Svakom також має чим порадувати чоловічу стать. Їх асортимент налічує чимало мастурбаторів на будь-який смак. Найяскравішою зіркою бренду є мастурбатор з вібрацією, імітацією поштовхів та звуковим супроводженням Svakom Alex. З такими доповненнями мастурбація стане не менш яскравою, ніж реальний секс! 

Задоволення, яким можна ділитися

ShungaЯкщо з будь-яких причин Ви не хочете обирати в якості подарунка секс-іграшку — не біда, адже асортимент магазину для дорослих не обмежується лише ними. Наприклад, як щодо масажу? 

На віртуальних поличках можна знайти безліч засобів, які допоможуть Вам організувати справжнє СПА не виходячи з дому. Ви можете знайти приємну та шовковисту олійку з приємним ароматом, або взагалі бе запаху. Радимо звернути свою увагу на бренд Shunga, адже серед його асортименту можна знайти як цілі набори, так і окремі засоби — олійки, солі та гелі для ванни, масажні свічки й лубриканти. 

Якщо Ви хочете урізноманітнити сексуальні пестощі, але Ви чи Ваш партнер не готові до технологічних компаньйонів в ліжку, Вам на допомогу прийдуть лубриканти. Існує широкий вибір засобів, які не лише зроблять секс більш комфортним, але й нададуть йому нових, цікавих відтінків. Наприклад, оральні лубриканти можуть підсолодити інтимні поцілунки, тож задоволення від мінету чи кунілінгусу будуть обидва. 

 

Відгуки

Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка