Приємний наркоз - обираємо пролонгатор

     Що таке пролонгатор? 

 
     Ні для кого не секрет, що природа чоловічого і жіночого оргазму суттєво відрізняється. Якщо чоловік досягає піку задоволення практично кожен раз, коли займається сексом, то жіночий оргазм – явище рідкісне і дуже примхливе. Для його досягнення може знадобитися не тільки любовна майстерність, а й набагато більше часу, ніж може протриматися чоловік. Ситуація, коли статевий акт закінчується набагато раніше, ніж партнерка встигне досягти оргазму – скоріше правило, ніж виняток. Така розбіжність доставляє безліч незручностей і прикрощів, як жінці, так і чоловікові. Для того, щоб секс був в радість обом, ідеальним доповненням стане пролонгатор пролонгатор
 
     Причин для передчасної еякуляції може бути багато. Завантаженість на роботі, стреси, хронічна втома і недосипання, неправильне харчування, вживання алкоголю, куріння та багато іншого – все це негативно впливає на чоловіче здоров'я. Крім того, швидке досягнення піку може носити віковий характер: молоді юнаки, а також чоловіки, сексуальне життя яких носить періодичний та нерегулярний характер з тривалими перервами, нерідко стикаються з проблемою ранньої еякуляції. Ця фізична особливість може стати причиною виникнення комплексів і хронічних емоційних проблем: невпевненість в собі, страху невдач в ліжку і навіть асексуальності.
 
     Пролонгатор – спеціальний препарат, до складу якого входять легкі анестезуючі речовини – вони знижують чутливість головки і дозволяють істотно продовжити статевий акт. Пролонгатори випускаються в різних фармакологічних формах, найчастіше це гелі або мазі зовнішнього застосування. Дія спрямована на нервові закінчення, які у великих кількостях знаходяться на поверхні статевого члена. Частково блокуючи їх, вдається зробитисекс по-справжньому тривалим, якісним і яскравим. При цьому задоволення отримує не тільки жінка: відчуття чоловіки неможливо описати словами. Тривале балансування на межі оргазму, передчуття швидкого настання максимального блаженства саме по собі є задоволенням для еротичних гурманів. Без застосування пролонгаторів відчути подібне не вдасться ніколи, а значить, спробувати ці препарати хоча б один раз варто кожному чоловікові.
 
     
Де купити найкращі препарати для продовження статевого акту?
 
    як вибрати пролонгатор статевого акту Для того  щоб пролонгатор був ефективним і впорався із поставленим завданням на сто відсотків, необхідно з усією ретельністю поставитися до вибору препарату. Підроблена продукція, яка нерідко потрапляє на полиці магазинів і аптек, не тільки не дасть необхідного ефекту, а й може бути небезпечною для здоров'я. Тому так важливо купувати інтимні товари в магазинах, які суворо стежать за якістю пропонованої продукції. Інтернет-магазин «Амурчик» - найкращий секс-шоп, який вражає різноманіттям асортименту, суворим контролем якості і демократичним рівнем цін. Серед усього розмаїття товарів, в нашому магазині Ви знайдете величезний вибір пролонгаторів.<ahref="https://amurchik.ua/ua/catalog/dlya-nee/lybrikanti/vaginalnie-lybrikanti-smazki/">Змазки, гелі, креми, спреї  - кожен покупець підбере ту форму , яка підійде саме йому і принесе максимальний комфорт і задоволення. Застосовуючи пролонгатори від «Амурчика», Ви подаруєте собі незабутні враження та яскраві емоції надзвичайної сили і гарантовано принесете неземне блаженство Вашій партнерці.
 
     Насичене, щасливе і повноцінне сексуальне життя у Ваших руках– дозвольте собі щоденне задоволення!
 
 
 

 

Відгуки

Приємний наркоз - обираємо пролонгатор (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Приємний наркоз - обираємо пролонгатор, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка