5 питань про секс, які Ви боялися поставити

    Сфера сексу завжди оточена неймовірною кількістю домислів і міфів. Існують питання, які хвилюють багатьох, але задати їх з яких-небудь причин соромляться. Одними з найбільш частих питань, що стосуються інтимних відносин, є такі:
 
    Через який час після знайомства можна зайнятися сексом? Питання щодо того, як скоро можна перевести відносини в горизонтальну площину, часто хвилюють юних дівчат і жінок. Якщо в парі виникло обопільне бажання і думки про секс, значить, умовності і будь-які правила будуть зайвими – секс в такому випадку обіцяє бути по-справжньому незабутнім. безпечний секс
 
    Чи не шкодять організму секс-іграшки? Інтимні іграшки призначені для того, щоб дарувати радість та сексуальне задоволення, тому навіть теоретично не можуть таїти в собі загрозу для здоров'я. Головна умова безпечного використання іграшок для дорослих – це суворе дотримання всіх правил використання цих виробів. Іграшки необхідно правильно зберігати і чистити з дотриманням вимог безпеки із застосуванням спеціальних засобів.
 
   Як часто можна використовувати іграшки для дорослих? Обмежень по частоті використання секс-іграшки не мають: їх можна використовувати так часто, як Вам і вашому   партнеру цього хочеться і зовсім не хвилюватися. Іграшки для дорослих не викликають звикання і не завдають шкоди організму, тому не варто відмовляти собі в регулярному задоволенні.
 
   Чи варто відмовлятися від засобу захисту заради гостроти відчуттів? Багато чоловіків з прикрістю відзначають, що латексні вироби знижують чутливість і не забезпечують повноти відчуттів. Відмова ж від цих виробів загрожує серйозними наслідками, особливо, при сексі з незнайомим партнером. Рішенням стане використання ультратонких засобів захисту, що не притупляють відчуттів і надійно захищають від інфекцій. 
 
   Як зробити подружній секс яскравим і незвичайним? Відповіддю на актуальний для кожної пари зі стажем питання стане рекомендація не соромитися говорити про власні фантазії. Скільки б років не тривали стосунки,   від чого-небудь нового і цікавого не відмовиться жодна людина, особливо, якщо мова йде про інтимні експерименти. Поділіться зі своєю половинкою своїми ідеями і будьте готові втілити в життя зустрічні найпотаємніше бажання, і нудьга ніколи не відвідає Вашу спальню.
 
   Секс – найбільше задоволення, заради якого варто відмовитися від комплексів і забобонів.

 

Відгуки

5 питань про секс, які Ви боялися поставити (1 відгуків)
12.10.2016
5 - Павел

Секс на первом свидании - это отличный вариант получить желаемое, всё и сразу. Но это также и верный способ испортить дальнейшие развитие отношений. Женщине просто необходимо чувствовать себя желанной, и, как говорится, запретный плод сладок. Поэтому с сексом стоит немного повременить, подогреть мужское любопытство. Но и не буксовать, не затягивать, потому как страсть имеет свойство угасать. А когда отношения перейдут на новый уровень, тогда можно и нужно подключать фантазию, чтобы продлить удовольствия друг от друга. Тут и секс-игрушки в помощь!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Павел.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про 5 питань про секс, які Ви боялися поставити, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка