Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари?

Ні для кого не секрет, що 80% світу людина сприймає очима, тому зовнішній вигляд має величезне значення не тільки в повсякденному житті, але і в інтимному. Більш того, далеко не всі отримують фізичне задоволення, якщо немає емоційного запалу. Але на превеликий жаль, багато хто ігнорує той факт, що отримувати задоволення можна не тільки фізично, а й ментально. Ми не будемо з Вами згадувати брудні ток-шоу і статті з бульварної преси, а просто звернемо увагу на те, що для переважної більшості секс став просто повсякденною і позбавленою задоволення частиною життя, яка спрямована лише на продовження роду, тобто просто на виконання генетичної функції та не більше. Далеко не кожен здатний зізнатися собі в тому, що він або вона повторює кожен раз одну і ту ж помилку, що приводить як мінімум до зниження сексуального потягу до партнера. І, чесно сказати, заперечення проблеми - це перший крок на шляху до її поглиблення. Якщо Ви вважаєте, що для того, щоб інтимні стосунки були яскравими і незабутніми, потрібно обов'язково звертатися до сексопатолога або психоаналітика, то Ви помиляєтеся, досить просто звернути увагу на кілька базових аспектів, які перетворять Вашу сексуальне життя з нудною католицької меси в незабутню гру барв і вогню.

Мистецтво перевтілення

Ви все ще приділяєте увагу тільки стимуляції ерогенних зон і прямому сексуального контакту? Ха-ха! Тоді ми йдемо до вас.

Зупиніться, віддихаєтеся, не поспішайте відразу їсти заборонений плід. Підійдіть до інтимного процесу творчо і з фантазією. Ким би Ви хотіли бачити свою партнерку? Грізною і небагатослівною співробітницею поліції або ж навпаки - недосвідченою школяркою, яка очікує від Вас гарячого уроку з інтимних практик? Або, може бути, Ви мрієте про скромну покоївку, яка одного разу надіне сексуальне лакове вбрання з білим фартухом і змусить Вас зняти його з неї? Або Вам до смаку дама в костюмі медсестри, яка чекає з нетерпінням того моменту, коли Ви дозволите їй довести Вам, що любов - це хвороба, що вимагає постільного режиму? Різноманітні рольові костюми дозволять перевтілитися в будь-якого персонажа, мрії про якого стануть реальністю.

Сексуальне перевтілення

Мереживна сексуальність

Якщо Ви не цінитель гарячих рольових ігор, то саме час звернути увагу на класичну білизну, яке не має ніякої відсилання до певної тематики або стилістиці.

Помилково думати, що потрібно зняти весь одяг з коханої людини і тільки тоді приступати до інтимної гри. Це справа смаку, але все ж... Не потрібно відразу оголювати всі таємниці. Залиште що-небудь на десерт, спробуйте передбачити інтимний процес нехай і не сильним, але все ж емоційним напруженням.

Жіночі ноги в панчохах? Чудово! Маса пар любить позу, в якій ноги партнерки розташовуються на плечах у чоловіка. Саме час прикрасити цю струнку і сексуальну частину розпаленого жіночого тіла симпатичними й ефектними панчішками.

Ви спекотна дама і любите мереживну спідню білизну, але всякий раз, коли справа доходить до найголовнішого, Ви не встигаєте насолодитися своїм образом і дозволяєте партнеру зняти його з Вас? Вихід є! І це трусики з відкритими інтимними зонами.

Бажаєте прикрасити верхню частину тіла красивим білизною, але водночас не хочете обмежувати своєму партнерові доступ до грудей? І на це питання ми знайдемо для Вас відповідь. Це може бути корсет з відкритими грудьми, або ж будь-яке відверте боді.

Мереживна сексуальність

Total Black

А що, якщо Ви цінитель строгості й прагматичності? Любите чорний колір, приховані інтимні зони, довгі сукні та лаконічний фасон в одязі? І це бажання може бути виконано. Ваше тіло готові прикрасити такі наряди, як загадкові латексні предмети гардероба, які зроблять Ваш образ гордим і неприступним, але слід лише підняти подоли цього одягу на необхідний рівень і, зробивши кілька кроків назустріч коханому партнеру, показати йому сміливість своїх фантазій. Ну а якщо ж Ви не цінитель латексу, то текстильні й лакові аналоги також чекають Вас.

Total Black

Не соромтеся обговорювати з партнером подібні питання, адже саме від них залежить Ваш настрій перед сексом, позаяк сам по собі інтимний процес - це всього лише одна з частин ритуалу під назвою любов.

Відгуки

Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари? (1 відгуків)
13.05.2019
5 - Дрон

Не поклонник белья, но статья интересная. Спасибо за то что несете секс-просвет в массы :)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Дрон.
Спасибо, что следите за нашими обновлениями)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка