Парфуми з феромонами: що треба знати, щоб їм довіряти?

     Феромони – хімічні речовини, природа яких ще не вивчена до кінця. Але численними експериментами і дослідженнями доведено їх високу ефективність. Результат і правда замітний: ці речовини здатні посилювати статевий потяг і наділяти людину, від якої чутно цей магічний аромат, привабливістю. До речі, про запахи. Власний запах феромонів настільки слабкий і тонкий, що майже не відчувається органами нюху: результат їх впливу передається безпосередньо в клітини мозку. В результаті ми не встигаємо відчути будь-який виражений запах, зате чудово відчуваємо незрозумілу симпатію і потяг до людини, яка використовує феромони в повсякденному житті!

 
     Духи з феромонами – настрій кохання!феромони
 
     Щоб визначити, чи потрібні Вам духи з феромонами, необхідно чітко розуміти, на який ефект від їх застосування можна розраховувати! Отже, що ж дає нам застосування цих дивовижних духів?
 
     По-перше, окрім дії на оточуючих, феромони впливають на того, на чиє тіло вони нанесені. Володар духів відчуває і веде себе спокійно і впевнено, що вже саме по собі викликає симпатію і служить запорукою успішного спілкування з протилежною статтю.
 
     По-друге, феромони відразу звертають на себе увагу: об'єкт симпатії швидко виділить Вас із натовпу і напевно захоче познайомитися з Вами поближче.
 
     Нарешті, застосування духів з феромонами налаштовує кожного, хто вдихне їх аромат, на романтичний і еротичний лад. З перших хвилин спілкування представник протилежної статі буде відчувати сильний потяг до Вас, який напевно не дозволить йому швидко завершити знайомство або вважати його неперспективним!
 
   феромон Що потрібно знати про феромони, щоб помітити ефект?
 
     Поміж тим, при всій своїй високій ефективності, духи з феромонами – це не чарівна паличка і не килим-літак, користуватися ними потрібно правильно. Щоб Ваші зусилля не пропали даром, запам'ятайте кілька простих рекомендацій:
 
     1. Дія феромонів відчувається на відстані не більше півметра, тому розраховувати на миттєвий масовий інтерес представників протилежної статі в радіусі кілометра, звісно, не варто.
   
     2. Феромони не є універсальними для всіх: об'єднуючись з Вашими власними любовними флюїдами, феромони сприймаються лише тими людьми, які мають з Вами біологічну сумісність. З одного боку це може Вас розчарувати, адже підсвідомо Ви розраховували на те, що всі зустрічні чоловіки або жінки падатимуть під дією Ваших чар. З іншого боку, ця їх особливість є чудовою, адже Вами зацікавляться лише ті, хто справді підходить лише Вам!
 
     «Амурчик» - широкий вибір духів з феромонами!купити феромон
 
     Інтернет-магазин "Амурчик" в своїй роботі  керується головним прагненням: зробити людей щасливими, подарувавши їм можливість кохати і бути коханими!
 
     Кожна одиниця товару з нашого каталогу створена для любові: для когось ніжнішої, для когось – жорсткішої, але в будь-якому випадку, сильної і взаємної. Ви все ще не зустріли свою любов?   Духи з феромонами – один з найбільш ефективних та дієвих засобів підвищити Вашу привабливість в очах представників протилежної статі. Вони надають Вам унікальну можливість не витрачати час і сили на те, щоб привернути їхню увагу. Тепер Ви будете вибирати тих, хто Вас гідний, а їм залишиться лише з радістю отримати супер-джек-пот в обличчі Вашої особи.
 
     В асортименті продукції сексшопу "Амурчик" для дорослих і незакомплексованих людей представлений широкий вибір парфумів з вмістом феромонів. Ми гарантуємо високу якість всієї продукції. Духи для підвищення власної сексуальної привабливості не є винятком! 
духи з феромонами
 
Духи з феромонами від магазину "Амурчик" - запах, як показник Вашої сексуальності!


 

 

Відгуки

Парфуми з феромонами: що треба знати, щоб їм довіряти? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Парфуми з феромонами: що треба знати, щоб їм довіряти?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка