50 відтінків нереалістичного сексу

Свого часу і фільм, і книга "50 відтінків сірого" викликали справжній фурор у всьому світі. Можна по-різному сприймати цей твір, але не варто заперечувати - багатьох жінок ця історія надихнула на вивчення власної сексуальності. Але є в ній і спірні моменти, повторювати які не варто, попри те, що на екрані вони виглядають вельми і вельми привабливо. І ми підготували для Вас добірку сцен, надихатися якими - затія досить сумнівна, а вже відтворювати їх у життя точно не варто! Описи сцен можуть містити спойлери..

1. Пропонуємо для початку пригадати сцену, яка показує зустріч головних героїв в магазині, де працює Ана. А точніше, згадати список покупок Крістіана. Якщо Ви забули, або всупереч попередженню про спойлерах продовжили читати, нагадаю - в нього входили кабельні стяжки, мотузка та ізолента. Зрозуміло, такий набір нітрохи не є ганебним, але трохи пізніше, в сцені підписання договору, ми чуємо той же перелік предметів серед аксесуарів для зв'язування. Далі ми розберемо, чому саме такі предмети неприпустимі в сексуальних іграх, але зараз же уточнимо: ніякі побутові аналоги секс-іграшок і інтимних аксесуарів неприпустимі в ліжку. Навіть якщо Вам дуже привабливою здається така ідея. Такі речі краще залишити для використання за призначенням, і звернути свій погляд на асортимент секс-шопів. Товари, придатні для любовних ігор, в магазині будматеріалів не продаються. 

2. Одна з перших еротичних сцен, які ми бачимо у фільмі, показує нам, як Крістіан пов'язує зап'ястя своєї партнерки краваткою. Прямо нашкодити Вам краватка, зрозуміло, не зможе. Але слід розуміти - Ви повинні бути в змозі розв'язати вузли, якщо щось йде не так. А у випадку зі слизькими синтетичними матеріалами зробити це може бути складно. Якщо не затягнути вузли досить - така імпровізована мотузка не буде триматися, і тим більше не буде фіксувати руки. А затягнувши досить міцно, Ви можете зіткнутися з тим, що пальці ковзають по тканині, а тому швидко розплутати вузли не представляється можливим. Зрозуміло, можна в екстреній ситуації його і розрізати, але якщо Ви не містер Грей, рекомендуємо все ж користуватися спеціальними мотузками, інакше запаси краваток можуть швидко виснажитися. 

3. Один з перших елементів БДСМ-атрибутики, з якими познайомилася головна героїня фільму, це флоггер. Це досить легка річ, але водночас вона здатна на дошкульні удари. З його допомогою можна грати з сосками і грудьми, але важкі удари по області грудей і живота - це, як мінімум, небезпечно. Знайомі з цією тематикою знають, що удари флоггером по боках, грудях та животу заборонені, оскільки внутрішні органи розташовані дуже близько, а тому Ви легко можете зашкодити їхній роботі. Також, зрозуміло, заборонені удари по геніталіях. На щастя, герої такого не практикували, а ми нагадуємо - просто про всяк випадок.

З іншого боку, від ляпасів по спині, сідницях і стегнах можна отримати яскраві відчуття, схожі спалах, що обпалює шкіру. Тому, якщо раптом Вас надихнула сцена прочуханки цим аксесуаром, краще віддати перевагу саме цим зонам. 

4. Ще одна деталь, яку можна помітити у фільмі - яскраві червоні мотузки, якими Крістіан прив'язує Анастейшу до стовпчиків ліжка. Ми вже обговорили, чим погані синтетичні матеріали, на які ця мотузка схожа, тепер поговоримо про інший, не менш важливий аспект - товщині мотузки. Тонкі шнури, можливо, і зафіксують нижнього, але при цьому вони дуже легко врізаються в шкіру. І вже тим більше для цього не підходять ті самі кабельні стяжки! З перетягуванням кінцівок потрібно бути дуже акуратними в цілому, тому що якщо рука або нога стискається занадто сильно - вона починає набрякати. І чим сильніше врізається така мотузка в тіло - тим більше дискомфорту вона Вам заподіює. І це ще один аргумент на користь покупки спеціальних мотузок для бандажа в секс-шопі - вони точно будуть потрібної товщини.

5. Одна з найжорсткіших і гарячих сцен з першої частини фільму - сцена, де Крістіан показує головній героїні свій максимум, поки та рахує удари. Можна скільки завгодно говорити про те, що вона сама його про це попросила, але відповідальний верхній усвідомлює, якщо його партнер набагато менш досвідчений і обізнаний. Удари, які наносив Крістіан, в даній ситуації, вийшли занадто агресивними, цю емоцію можна було відстежити по обличчю актора. Не беремося оцінювати її доречність в картині - все-таки мова йде не про документальний фільм, а про художнє кіно, в якому доречно перебільшення. Але в даній ситуації це недоречно в життя як мінімум тому, що в БДСМ-сесії неприпустимі будь-які прояви агресії. Ще один важливий нюанс цієї сцени - містер Грей, як верхній, не наділив уваги тому, що Анастейша явно плаче і рахує крізь сльози. Не всі домінанти є садистами, про це важливо пам'ятати, так само як і не кожен нижній - мазохістом. Всі практики, що мають на увазі заподіяння сильного болю, повинні бути обумовлені додатково.

6. Сцена з вагінальними кульками вийшла красивою, чуттєвої і еротичною, з цим не варто сперечатися. Але навряд чи придатною для повторення, і ось чому: вагінальні кульки, по суті, це інтимний тренажер. Не будемо заглиблюватися в механізм їх роботи, але тренування полягає в тому, щоб утримувати кульки в піхві. Як ми пам'ятаємо, головній героїні були запропоновані металеві кульки, а ходити з ними, як передбачалося, вона буде весь вечір. Такі кульки повинні бути досить важкими, і якщо героїня не має прокачати м'язами піхви - вона ризикує порадувати гостей цього вечора дзвоном кульок об підлогу. І Вам теж варто про це подумати, якщо Ви захочете повторити цей момент. І ось відразу ще один аргумент проти - як ми пам'ятаємо, Анастейша вперше побачила кульки в той момент. А значить, ніякими інтимними тренуваннями досі вона не займалася. А розтягувати перше застосування кульок довше, ніж на кілька хвилин, не варто, інакше повернутися до тренувань Вам захочеться ще не скоро. Для довідки нагадаємо - оптимальний час, яке варто приділити тренуванні - 20-30 хвилин. Не варто уточнювати, що проникаючий секс після декількох годин з кульками у піхву не доставить Вам задоволення. У всякому разі, поспішати з експериментами точно не варто.
У цій сцені був лише один момент, який варто взяти на озброєння: перед введенням вагінальні кульки краще зволожити. Але і тут не варто брати приклад з головного героя. Незважаючи на весь свій досвід в сексуальних іграх, з жіночою фізіологією Крістіан знаком мало. В іншому випадку він був би в курсі - слина не лубрикант. У роті і в вагіні категорично різна мікрофлора, а також рівень рН, і нехтуючи цими знаннями Ви ризикуєте подарувати партнерці задоволення з фінальними нотами дискомфорту в піхві і роздратування. В таких ситуаціях Ваш кращий друг - лубрикант, а не всілякі підручні засобі. 

7. Ще одна гаряча сцена показує нам головних героїв, які їдуть в ліфті. Вони стоять за спинами інших людей, піднімаючись вгору, в той момент, коли Крістіан починає пестити Ану пальцями. Все виглядає дуже пікантною пригодою, і чи готові Ви на таке - вирішувати, звичайно тільки Вам. Ми ж порекомендуємо пам'ятати про те, що фінгеринг немитими руками неприпустимий з гігієнічних міркувань. І у фільмі, до речі кажучи, прямо перед тим, як пестити свою подругу, Крістіан взагалі поправляв шнурки на черевиках. Тому, якщо Ви зважитеся на петтінг в громадському місці - рекомендуємо все ж продумати все таким чином, щоб у Вас була можливість подбати про гігієну. Навіть якщо Ви знаходитесь вдома, перед такими ласками краще все-таки вимити руки, а вже в громадських місцях робити це необхідно за замовчуванням. 

8. І останню, саму солодку сцену, яку хотілося б обговорити, ми залишили на десерт. Як Ви могли б вже здогадатися, мова йде про епізод з морозивом, коли Крістіан з його допомогою приносить задоволення Ані. Виглядає неймовірно еротично, але такі речі краще провертати зі спеціальними їстівними фарбами. Будь-який гінеколог підтвердить Вам, що морозиво і геніталії абсолютно несумісні. Морозиво містить цукор і лактозу - обидва цих інгредієнти можуть порушити мікрофлору піхви, що загрожує неприємними відчуттями. Якщо Вам хочеться пограти з температурами при кунілінгусі - використовуйте їстівні лубриканти, вони є як охолоджуючі, так і зігріваючі. А для малювання на тілі з подальшим злизуванням краще вибрати спеціальні фарби з асортименту секс-шопа.

Жага експериментів - це прекрасно. Різноманітні інтимні ігри можуть стати пікантним, хвилюючим пригодою, яке підбадьорить Ваші відносини і привнесе в них перчинку. Але будьте обережні, надихаючись прикладами з екрану. Адже кіно - це в першу чергу красива картинка, і заради краси оповідання в ній можуть щось упускати, а щось навпаки, перебільшувати. На прикладі 50 відтінків ми бачимо, як багато нереалістичних подробиць може бути в картині, тому не дозволяйте акторській грі ввести Вас в оману. 

 

 

Один з перших елементів БДСМ-атрибутики, з якими познайомилася головна героїня фільму, це Флоггер. Це досить легка річ, але в той же час вона здатна на дошкульні удари. З його допомогою можна грати з сосками і грудьми, але важкі шльопанці по області грудей і живота - це, як мінімум, небезпечно. Знайомі з цією тематикою знають, що шльопанці Флоггер з боків, грудей і живота заборонені, так як внутрішні органи розташовані дуже близько, а тому Ви легко можете зашкодити їхній роботі. Також, зрозуміло, заборонені шльопанці і по геніталіях. На щастя, герої такого не практикували, а ми нагадуємо - просто про всяк випадок.
З іншого боку, від ляпасів по спині, сідницях і стегнах можна отримати яскраві відчуття, схожі на обпалюють спалаху. Тому, якщо раптом Вас надихнула сцена прочуханки цим аксесуаром, краще віддати перевагу саме цим зонам

Відгуки

50 відтінків нереалістичного сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 50 відтінків нереалістичного сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка