Як відновити пристрасть у відносинах

     Як відновити пристрасть у відносинах
 
     Про відносини, які б тривали вічно, і одне кохання на все життя мріє кожен. На жаль, практично у кожної пари з великим стажем відносин є, що розповісти про проблеми в інтимному житті. Головна з них – це відсутність сексуального тяжіння один до одного, яким можуть похвалитися закохані пари на початку своїх відносин.
 
     Звичка – головний ворог якісного сексу
 
     Легке запаморочення від аромату шкіри і волосся, захват від однієї думки про дотик до коханої людини і приголомшливий секс, який дарує незабутні враження та яскраві переживання – все це швидко стає звичкою і перестає хвилювати і радувати. Зміна партнера нічого не змінить, набагато правильніше і ефективніше постаратися внести різноманітність в постійні відносини.
 
     Жіноча еротична білизна – інструмент спокуси, проти якого неможливо встояти
 
     Еротична білизна здатна кардинально змінити ситуацію. Асортимент секс-шопів дозволяє підібрати гарний інтимний наряд для будь-яких цілей.
 
     Класична спокуслива нижня білизна – перевірений десятиліттями варіант, який не залишає байдужим нікого. Красиві трусики і бюстгальтер підкреслять Вашу красу і змусять партнера знову помітити все те багатство, яке належить йому. Правильно підібрана білизна дозволяє підкреслити достоїнства (наприклад, пишні груди або спокусливо круглу попку) і відвернути увагу від наявних недоліків. Крім того, красива білизна підніме самооцінку самої пані та налаштує її на еротичний лад, а це як застава вдало проведеного вечора з коханою.
 
     Нижня білизна для рольових ігор – одяг, що дозволяє створити будь-який відвертий образ. Така гра гарантовано сподобається Вашому чоловікові, адже вона дозволить йому відчути хвилювання новизни з коханою постійною партнеркою. А ще гри з перевдяганням - прекрасна можливість змінити звичний сценарій і зайнятися сексом абсолютно по-новому, так, як давно мріялося, але чомусь не складалося.
 
     Чоловіча білизна для особливих випадків: порадуйте його і побалуйте себе
 
     Сексуальна нижня білизна – інтимний наряд, який традиційно вважається прерогативою дам, але не залишить байдужим також і чоловіків. Стильні і красиві чоловічі плавки, шорти або боксери дозволять будь-якому чоловікові відчути себе в ролі спекотного мачо. А якщо їх доповнити еротичними аксесуарами, то жодна жінка не зможе відмовитися від пропозиції пограти з таким партнером в усі ігри, які він запропонує.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик»: дарувати насолоду – Наша робота
 
     Інтернет-сексшоп «Амурчик» - це найширший вибір еротичної білизни в Києві, серед розмаїття якого можна підібрати шикарну і розкішну модель для будь-якої фігури і втілення різних фантазій. Ми з величезною увагою ставимося до наповнення каталогу, пропонуючи нашим клієнтам лише ті еротичні комплекти, які відповідають високим стандартам якості і найбільш актуальним модним тенденціям в сфері нижньої білизни.

 

Відгуки

Як відновити пристрасть у відносинах (1 відгуків)
25.05.2017
5 - Константин

Как все точно написано. Вот и у нас с женой после 15 лет угас огонь. Мой хороший знакомый посоветовал – купи не просто красивое белье, сейчас оно и так все красивое, а именно эротическое, обратись в специальный магазин. Говорит не бойся фантазий в этом деле, и больше экспериментируй. Вот я и решил экспериментировать.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Константин.
Спасибо Вам за отзыв.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як відновити пристрасть у відносинах, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка