Вогонь і секс

     Секс асоціюється з вогнем у багатьох, і це цілком зрозуміло. Нестримне бажання і спопеляюча пристрасть перетворюють набір рухів тіла в дивовижне таїнство, яке дарує неймовірно яскраві і приємні відчуття обом партнерам. З тим, що пристрасть – невід'ємна складова якісного сексу, погодяться абсолютно всі, незалежно від своїх уподобань: відчувати трепет партнера і відчувати його бажання приємно як любителям ніжної романтики, так і прихильникам любові з присмаком болю і грубості. Саме тому всіх без винятку цікавить питання, як зберегти пристрасть у відносинах і не дозволити вогню бажання згаснути?

     Розпаліть його уяву
 
     Його фантазії – головний Ваш помічник на шляху до іміджу ідеальної коханки. Втілюючи найзаповітніші бажання свого чоловіка в життя, Ви отримуєте головний ефект: Ваш коханий із задоволенням мріє, і Ви обов'язково фігуруєте в його мріях.
 
     Доведіть до точки кипіння
 
     Передчуття задоволення завжди приємніше, ніж саме задоволення, тому не поспішайте переходити безпосередньо до сексу. Дайте партнеру відчути, як зростає бажання, поступово витісняючи з його думок все, крім любові до Вас. Чим сильніше Вам вдасться його збудити, тим яскравішою виявиться кульмінація. На даному етапі гарні всі засоби: спокуслива білизна і ігрові костюми, секс-аксесуари, парфуми з феромонами, збуджуючі гелі та мастила і багато іншого.
 
     Подаруйте йому незабутні відчуття в техніці «Вогонь і лід»
 
     Дана техніка орального сексу вважається однією з найвишуканіших і дарує чоловікам неймовірні по силі і яскравості відчуття. Суть техніки зводиться до того, щоб підвищити чутливість головних ерогенних зон чоловічого тіла і доставити їх власникові неймовірні за своєю інтенсивністю і яскравостю відчуття. Для цього дівчина, крім традиційних підходів до мінету, використовує ще й дві склянки з рідиною: перший – вода з льодом, другий – будь-який гарячий напій. Випивши пару ковтків холодної води, дівчина починає пестити статевий член губами і язиком. Через пару хвилин, після того, як відчуття прохолоди в роті зміняться звичним теплом, майстерна коханка випиває гарячу рідину і продовжує приносити задоволення. Поперемінно чергуючи гарячі і холодні дотики, можна домогтися дивного результату: чоловік отримає задоволення, якого ніколи не відчував раніше.
 
     «Амурчик» - секс-шоп, в якому Ви знайдете все, щоб надовго зберегти пристрасть у відносинах.

 

Відгуки

Вогонь і секс (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вогонь і секс, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка